elektrisk drillElektrisk borer IE-1035. Э-1 У2 er designet for boring av hull med en diameter på 3 til 16 mm i så slitesterke materialer som metall, betong eller asfalt. På grunnlag av denne elektriske boringen ble det utviklet en modell med en indre kjegle, samt et verktøy med en kraftig reduksjon og muligheten for reversibel boring.

Drill av IE-1035. E-1 U2 og dets modifikasjoner er produsert på Rostov-anlegget med kraftverktøy. Den består av en elektrisk del, pålitelig beskyttet av et hus av støtdempende plast, og en to-trinns metallreduksjon. La oss betrakte enheten til elektroteknikken mer.

Gear Unit Design

Huset til den elektriske borereduksjonen er helt laget av 20 mm tykt rustfritt stål. Inne i reduksjonsmaskinen er det to metalldrev som sikrer rotasjon av arbeidselementet og patronen. Smøring av reduksjonsaggregatet påføres på fabrikken, det vil ikke bli nødvendig med ytterligere smøring innen 5 år etter garantiperioden.

Reduksjonen til den modifiserte bore “IE-1035. E-2 V2 “er mer komplisert. Den er utstyrt med en intern kjegle designet for arbeidet til en bor uten en patron. I den indre kjeglen er øvelser med konisk skaft installert fra 3 til 16 mm. Også i kjeglen til denne modifikasjonen kan du installere en dyse for å blande betong. Spesielle hull er plassert på sideveggene på reduksjonsmidlet. De tjener for å trekke ut boringen var mer praktisk.

Enhet av elektrisk del

Inne i plasthuset er det en forrett og en rotor med kobbervikling. Forretten er plassert i et plasthus, som beskytter mot støt under drift. Rotoren antar hovedbelastningen. Rotor modifikasjon IE-1035. E-3 V2 har funksjon av reversibel boring. Girkassen utfører en amortiseringsfunksjon og myker boringen under drift.

På bremsens bakre håndtak er motorens startknapp, som reagerer på trykkkraften. Hastigheten kan justeres ved hjelp av bryteren over startknappen.

Tekniske spesifikasjoner

Boren har en 1 kW motor, noe som gjør verktøyet kraftig nok til å bore en 50 mm tykk metallbjelke. Boret er også utstyrt med mekanisk nedbrytingsbeskyttelse. Maksimal borediameter for metall er 13 mm, for tre – 16 mm. På siden av den elektriske boreren er en knapp for permanent drift. På grunn av de kompakte dimensjonene på girkassen kan boreren monteres på arbeidsstativet.