Hvordan lage et glasshus laget av polykarbonatvideoPolykarbonat drivhuse er komfortable, praktiske og attraktive i utseende. Klar-laget polykarbonat drivhus har en unik ulempe – dette er deres høye pris, så mange sommerboere og lastebrukere prøver å selvstendig drive drivhus og sette dem på stedet.

I videoen vil du se hvordan en erfaren og dyktig selvlært mester Vasily Kuznetsov lager drivhuse på en treramme dekket av polykarbonat. Her deler han sine hemmeligheter, gir råd og råd om materialene og installasjonen av drivhuset.

Å lage et moderne drivhus tar ikke mye tid og krefter, men i arbeidsflyten bør du ta hensyn til noen punkter og nyanser. Den presenterte videoen er en detaljert mesterklasse på uavhengig produksjon og installasjon av et drivhus av polykarbonat på egen privat tomt.

Vasily Kuznetsov bruker i sine drivhus en buet form av taket, samt en spesiell design av vinduer og vinduer for å gjøre drivhuset ikke bare godt opplyst, men også godt ventilert.

Polykarbonat drivhuse skaper de beste forholdene for vekst og utvikling av planter, beskytter dem mot overflødig fuktighet og patogener, noe som betyr at du vil kunne høste det maksimale utbyttet fra dem!

Vasily Kuznetsov: hvordan jeg laget et polykarbonat drivhus med egne hender (video)

Related  Perniagaan truffle