Bonsai fra JadeSom du vet, vokser fete mennesker vanligvis til svært store størrelser, men i forhold til en leilighet er det ikke alltid mulig å holde store, kjekke menn. Ved hjelp av teknikken med bonsai, kan du ikke bare skape den nødvendige og kompakte størrelsen på planten, men også gi den den opprinnelige formen.

Opprettelsen av bonsai fra pengetreet har sine egne særegenheter, nemlig:

  • utvalg av egnet kapasitet;
  • kronformasjon.

Når du velger en rekke fettstoffer, må du ta hensyn til at de varierte artene på grunn av deres egenskaper vokser mye langsommere enn et tre med grønne blader.

I hvilken potne er det bedre å vokse fett?

Vanligvis brukes i klassisk bonsai (for eksempel furu) spesialretter – lavt, men bredt, der det er laget begrenset plass for røttene.

Med et pengetre vil dette nummeret ikke fungere. For å få en vakker og tykk koffert bør anlegget kunne utvikle seg. Dette betyr at rotsystemet trenger mer plass: Jo større det er og jo mer utviklet, jo større stammen og jo bredere kronen. I en liten bolle har en fettet kvinne ikke en slik mulighet, så til den ønskede størrelsen er nådd av treet, må den vokse i treningspotten.

Ved begynnelsen av voksende bonsai fra fett bør man bruke en vanlig blomsterkrukke, som årlig reproduserer planten.

Hvordan skape et tre riktig?

Av sin natur er et pengetre allerede preget av et kraftig koffert, spesielt i voksen alder. Men når du danner bonsai, må du ta et viktig poeng: For å få en tykk stamme må planten vokse lange grener. Jo lengre skuddene, desto tykkere blir de på bunnen.

En fett koffert i en feit kvinne kan raskt oppnås ved å vokse topper.

Gjøre toppene er veldig enkle: først en lang gren vokser, og når den får nok tykkelse i bunnen, blir resten fjernet i lengde. Klippestedet heler med tiden, og danner en tykk topp. Senere vises nye skudd på den.

Under økningen av toppen er grenen ikke kuttet, men skuddene som er valgt som de viktigste, må kuttes av hvert år.

I tillegg til å trimme, bør du regelmessig inspisere bonsaien, og fjern forsiktig for store blader slik at de ikke forstyrrer tilgangen til lyset dypt inn i kronen. Også brosjyrer som vokser på bunnen av kofferten, fjernes.

Video – Hvordan lage en bonsai fra en feit kvinne