nyttige egenskaper av belgfrukterBønneplanter er svært vanlige i Asia og Europa. Den japanske kokkekaken med bønnepasta, og den engelske spiser med bønner i tomatsaus med eggerøre og ristet brød. Voksende belgfrukter er veldig enkelt. De liker ikke tung jord og stillestående vann, men ellers er de upretensiøse. Det er gjennom enkel omsorg for belgfrukter at de dyrkes i alle land i verden. Det er et stort antall retter ved hjelp av bønner og bønner. I XX århundre ble nye varianter av belgfrukter høstet. Det var en gul asparges, hvite, røde og lilla bønner. De produserte også nye store bønner. Det var svarte og gule varianter.

Bønner må utelukkes fra kostholdet, hvis du lider av sykdommer i mage og tarm, samt gikt. Forbruket av bønner eller bønner påvirker gassdannelsen, slik at de er vanskelige å fordøye. For å unngå fordøyelsesbesvær, legg dill eller fennikel til oppvasken med belgfrukter.

Typer bønner og bønner

I verden er bønner vanligvis delt inn i store og små. Homeland av store bønner betraktes som Amerika. Fine bønner ble dyrket i Kina.

I Europa er bønner vanligvis delt inn i asparges og pods. Aspargesbønner brukes sammen med bøtter i frisk eller stekt form. Frukt av grønne bønner blir kokt og stuvet. I frisk form brukes bønner med grønne bønner på scenen av melkens modenhet og legges til salater.

Det er akseptert å dele bønner i henhold til karakterene. Det finnes varianter av hvite, røde, grønne, gule og lilla bønner. Frukt av lilla varianter av bønner av olivenfarge. Violette bønner betraktes som de søteste, i tillegg har fruktene av fiolette bønner ikke et pergamentlag, slik at de kan spises friske.

Bønner er vanligvis delt inn i store frukter og småfruktede. Også det er hvite, røde og svarte bønner. I bønnepepper er det fra 3 til 5 korn med en diameter på 7 mm.

Related  Frostbestandig kaktus for den stikkende pæren

Legumes er rik på protein, i røde bønner er lysin og tryptofan – aminosyrer, som kun kan hentes fra kjøtt. Hvis du ikke spiser kjøtt, kan den erstattes med bønner og bønner.

Gul asparges bønner brukes frisk, den inneholder en naturlig sukker erstatning. På grunn av dette kan den brukes av diabetikere.

Diett basert på belgfrukter brukes til raskt vekttap, fordi bønner, bønner og erter inneholder en stor mengde grov fiber som ikke er fordøyd i kroppen og fungerer som en sorbent.