Blomstring av KalanchoeKalanchoe er ikke bare svært vakker, men også svært nyttig plante. Blomsten har mer enn 200 arter der den terapeutiske effekten er uttrykt i varierende grad: noen varianter er verdsatt for dekorative og rikelig blomstring, og andre typer eksternt ikke så attraktiv, men har den unike evnen til å behandle ulike sykdommer.

Selve anlegget tilhører familien Crassulaceae og oversatt betyr “tykk”. Grønne blomster plater har fortykkede struktur, de er elastiske, saftig og fylt med væske, det vil si kurativ juice. På grunn av denne blomsten er også kalt livets tre. Uansett hva slags Kalanchoe er en blomst, de grunnleggende prinsippene for dyrking og stell av planter for dem er praktisk talt identiske.

Hvordan bryr seg Kalanchoe?

For aktiv utvikling av blomsten, er det nødvendig å gi behagelige forhold:

  1. belysning. Kalanchoe er best i diffust lys. Fra direkte sollys brune flekker på bladene (brenner). Men blomstring varianter i vinter, tvert imot, bør plasseres nærmere lyset eller å gi dem ytterligere dekning som etterlater ingen tapt mettede farger.
  2. temperaturen. Absolutt upretensiøs Kalanchoe kan enkelt overføre et kort opphold i gaten på varme sommerdager. I tillegg kan potten med blomsten allerede legges på balkongen, når temperaturen varmer opp til 10 grader varme. Den anbefalte temperaturen for dyrking av Kalanchoe er imidlertid fra 12 til 25 grader.
  3. vanning. Som enhver saftig, har blomsten vannreserver i saftige blader, så det krever ikke hyppig vanning. Det er bare nødvendig å ikke tillate fullstendig tørking av jorda, men planten vil ikke overleve overflødigheten av fuktighet og stillestående vann. Dette er spesielt viktig om vinteren, så vanning bør reduseres til en gang om 2 uker.
  4. Fuktighet og sprøyting. Unngå rom med høy luftfuktighet. Av samme grunn trenger Kalanchoe ikke hyppig sprøyting. Av og til kan du vaske støvet fra bladene, og det er bedre å tørke dem med en fuktig svamp.
  5. mating. Blomstrende plantearter må mates en gang i måneden en spesiell komplekse gjødsel, de andre artene – gjødsel for sukkulenter. Om vinteren trenger Kalanchoe ikke fôring.

For å danne en vakker blomsterbush anbefales det å klemme det på tidlig sommer, og fjerne 2/3 av lengden på en voksenfotografi.

Typer Kalanchoe, som dyrkes hjemme

På vinduene kan du ofte finne slike plantesorter:

  1. Kalanchoe Degremona (Living Tree). Dekorativ løvblomst. Har en rett stamme, som ligger trekantede langstrakte blader med en skrå kant. Et karakteristisk trekk ved varianter er dannelsen mellom tennene i en bladplate med datterblad med røtter. De plante og formere seg.
  2. Kalanchoe of Blossfeld. En lav kompakt busk med avrundede blader. Blomstrer blomstrer, blomstrer kan være enkle eller terry, malt i forskjellige farger.

Related  Pobiranje semen črnega fižola

Ta vare på Kalanchoe – video