Pelajaran video tentang cara menyediakan anggur untuk musim sejukDalam keadaan iklim Rusia yang teruk, perlindungan dan pemangkasan anggur adalah peringkat paling penting dalam persediaan yang kompeten untuk musim sejuk. Keupayaan anggur untuk bertahan musim sejuk bergantung kepada banyak faktor, tetapi juga pada kualiti penjagaan anda untuknya sepanjang musim.

Semen anggur mestilah sihat dan tidak rosak, mereka mesti diberi makan pada masa dan diproses dengan racun kulat.

Yang terbaik adalah masak dan menuai musim menuai yang sihat dan kuat, ketebalannya adalah 6-13 mm, dan teras kayu menduduki tidak lebih daripada satu pertiga daripada seluruh diameter batang.

Dalam tumbuh-tumbuhan sedemikian, terdapat pemakanan dan kekuatan yang mencukupi bukan sahaja untuk musim sejuk yang sangat baik, tetapi juga untuk pertumbuhan lebih lanjut dan berbuah yang berjaya.

Dalam video, anda akan melihat cara yang paling mudah dan berpatutan untuk memangkas anggur tanpa penggantian jalang, dan anda juga akan dengan jelas menunjukkan penciptaan perlindungan hawa kering yang berkesan.

Tujuan pemangkasan anggur adalah untuk membebaskan tumbuhan daripada berlebihan, bahagian otplodonosivshih, juga perlu membersihkan semua tanaman anggur yang sakit, belum masak, rosak dan tua.

Dengan kemunculan musim luruh, ketika frosts pertama datang, anda perlu menutupi anggur dengan betul, dan bagaimana untuk melakukannya dengan lebih baik, anda akan mengetahui dengan menonton video ini. Pada musim bunga, apabila suhu ditambah tetap, jangan lupa membuka anggur, membuang semua bahan penutup, dan mengikat pucuk.

Video: pemangkasan dan anggur perlindungan untuk musim sejuk

Related  Gelecek bahara kadar sümbül soğanları nasıl saklanır