Баштенска стаза од камена

Гарден стазе у својој викендици, не само да игра важну декоративну улогу, али и да спроведе неопходне функције за повезивање – повезивање кућу са остатком подручја и објеката. Избор правог материјала и позиционирање нумере можете постићи ефективан и потпун састав.

Уз помоћ баштенске стазе, приватна парцела се претвара у максимално уређено и удобно подручје. Стазе и стазе у земљи могу бити од различитих материјала – бетона, асфалта, шљунка, асфалтирање или керамичке плочице и тако даље. Међутим, многи баштовани настоје да створе траг у земљи са своје руке како би се сачували од материјала и трошкове потребне рада.

Аутор видео Подношење – Александр Калугин, нуди своју верзију производњу баштенских стаза – од слепих мишева плочица, старог метала и бетона, након што посебних блокова ових материјала. Видео детаљи и јасно говоре о томе како Александар утјеловљује своју идеју у животу, као и јасно представио коначни резултат његовог рада.

Пре него што наставите са независним производњу нумера, треба да размисле о свом месту, материјала од којег су направљене, пажљиво се мере и наћи све што је потребно за рад.

Не заборавите на тачну припрему земљишта и квалитет одабраног премаза, а завршене нумере ће вас одушевити одличним изгледом и удобношћу дуго времена!

Видео: баштенске стазе у предграђу