video mengenai gazeboRumah musim panas di dacha adalah tempat kegemaran untuk perhimpunan malam dan percutian musim panas, relaksasi selepas kerja taman dan taman, penghapusan dari bising dan kesibukan bandar. Bagaimana untuk membina gazebo sendiri akan memberitahu Pavel Bagretsov, dalam masa satu bulan dan secara bebas membuat arbor di halaman belakangnya.

Kelebihan projek gazebo yang dicadangkan adalah ekonomi, ketersediaan dan kelajuan pelaksanaan. Penulis video mencadangkan memberi perhatian khusus kepada kekuatan asas, serta bahan untuk pembuatan dan reka bentuk gazebo itu.

Sebuah kolam atau mata air boleh dibina di sekitar arbor, membuat teres, meletakkan bangku dan membina jalan. Pavel Bagretsov secara terperinci dan difahami menceritakan tentang semua peringkat pendirian arbor – peranti asas dan lantai, serta dinding dan bumbung.

Gazebo di dacha dengan tangan mereka sendiri adalah peluang untuk menunjukkan diri mereka dalam pembinaan dan seni lanskap, peluang dalam latihan untuk menunjukkan pengetahuan, kemahiran dan kemahiran mereka.

Video ini memberi inspirasi kepada penciptaan gazebo dalam dacha dan boleh menjadi arahan langkah demi langkah dalam perwujudan fantasi mengatur gazebo dalam hidup. Sebuah gazebo yang dibuat secara kualitatif akan menjadi panjang kepada para pemilik dan tetamu dengan kemudahan, keindahan dan kefungsiannya, akan menjadi tempat yang tidak dapat dijadikan tempat bagi pertemuan dengan kawan-kawan dan berehat bersama seluruh keluarga.

Membina arbor di rumah negara dengan tangan anda sendiri (video)

Related  Kami meningkatkan buah limau dalam