En vila och ensamhetLusthuset är en användbar, nödvändig, lugnande och trevlig byggnad som aldrig blir överflödig på gården. Det här är en idealisk plats där vänner och släktingar kan samlas, och lusthuset är mitt i trädgården, vilket folk alltid kommer att uppmärksamma. En sådan mysig byggnad kommer att vara ett integrerat element för händelser eller skydd från regnet. Det finns så många stilar baserade på olika material. Så kopplar rekreationsområdet och trädgården med vackra blommor och en grönsaks trädgård och ett hus i närheten. Fem idéer för att skapa en mysig bo i friluft är ett idealiskt alternativ för att bygga en sådan byggnad.

Ursprungliga varianter av arbors för sommarboende

Låt oss överväga de enklaste varianterna av byggandet av en viloplats på ett sommarboende. för konstruktion används främst material från trä.

Arbor för en dacha från ett träd med en rosa blomma säng

Arbor för en dacha från ett träd med en rosa blomma sängDenna plats kommer att vara ett utmärkt alternativ för ett rekreationsområde i någon trädgård. Kombinationen av rosa och lila nyanser, dekoration av nattljus – allt detta kommer att hjälpa till att återuppliva trästrukturen. Lägger in i stolarna och ett litet bord, du kommer att skapa mysighet. Den bästa platsen för ett sådant lusthus ligger nära träden eller närmare trädgården där blommor växer.

En mysig trädborrgård i mitten av trädgården med ett staket

En mysig trädborrgård i mitten av trädgården med ett staketDenna struktur kommer att se bra om du placerar den bredvid högblommande buskar. Genom att placera en stor häck bredvid den, kan du gå i pension så att ingen ser vad som händer i lusthuset. Som ett staket, används vissa smidda fästanordningar, så ser den ut som den mest framgångsrika, särskilt nära ljusa färger.Arbor bredvid rosenträdgården

Arbor för dacha med gardiner

Arbor för dacha med gardinerOm du bestämmer dig för att installera en struktur nära en liten trädgårdsdamm, kan det finnas små problem. Faktum är att nära vattnet samlas ett stort antal insekter, särskilt på kvällen. Därför är den bästa lösningen för att lösa problemet att installera ett lusthus med gardiner eller skärmar i trädgården. Sådana skyddande “gardiner” hjälper till att bli av med vila från myggor, flugor och andra obehagliga flygande insekter.

Täckt sittgrupp

Täckt sittgruppEn stor och mysig plats, som kommer att få syn på någon sommarboende. Originalstrukturen är att den har formen av en polyhedron. Taket ligger på åtta eller flera pelare. Det finns inga staket i trädborrningen. Det är bara en röd vinstock eller murgröna, som kan sättas på toppen av lusthuset för att ge kommer att bli ett utmärkt komplement till designen. Detta är den mest unika sorten som folk kommer att länge komma ihåg. Om du går ett par meter, ser byggnaden ut som en mycket stor röd spindel. Men det är inte skrämmande att titta på denna komfort, för det finns en underbar rosenkrans i närheten.

Elegant lusthus för en riktig semester

Elegant lusthus för en riktig semesterNära bron, på andra sidan kusten, nära vattnet, bland de hängande växterna, kan du installera ett lyxboende deluxe. En sådan elegant idé är ett bra exempel som passar in i landskapet och subtil design. Höjdpunkten i byggnaden är att det finns en bro som förbinder trädgården och utgången till en mysig plats. Utseendet lockar en elegant lätt design på andra sidan. På kvällen tänds lyktor på bron och runt lusthuset. Du kan komma till trädborgen endast vid bron. Genom att placera flera trädgårdsfigurer längs vägen kan du skapa en saga.

Arbor – det bästa stället för humör, avkoppling och fred

Plats för familjen vilaEtt sådant stort utrymme i friluft skapar en fin och magisk plats i trädgården, inte långt ifrån trädgården. Det viktigaste är att bestämma var man ska installera trädborrningen, eftersom dess läge beror på typ och utformning av hela stugområdet i allmänhet.

Använd dessa material för att bygga ett rekreationsområde så att det inte ser oförskämt ut, men tvärtom, mjukt och harmoniskt. I det här fallet föredrar många att köpa äkta trä, inga smidda strukturer, bara naturmaterial.

Efter utställningen av lusthuset för dacha kommer att väljas, är det nödvändigt att kontrollera marken. Det ska vara lämpligt för att placera byggnader på den. Några tomter är inte lämpade för att sätta på dem, inklusive avkopplande zoner. Jordens kvalitet beror på strukturens storlek, vilken typ av fundament som ska läggas och valet av byggmaterial.

Rummets form kan vara absolut vilken som helst: triangulär, kvadratisk, rektangulär eller sexkantig. Men det är värt att komma ihåg att ju fler hörn, desto bredare lusthuset själv. Här är det redan nödvändigt att beräkna storleken, baserat på antalet personer som vilar vila på din dacha.

Fråga om möbler inuti lusthuset

Rottmöbler i lusthusetMånga föredrar att bara sätta möbler på sommaren, det är inte alla som vill köpa stolar och bord separat på permanent basis. Vanligtvis ser en liknande zon utan en enda stol livslös ut. Därför är det bäst att köpa speciella korgmöbler, som ser harmoniskt ut. Nu kommer trädgården att se mycket färgglada ut, och lusthuset, som ett idealiskt tillägg, blir en höjdpunkt.

Självbyggande av ett lusthus på en privat tomt

Byggnad av ett lusthus med egna händer i stuganDen korrekta sekvensen av åtgärder är en garanti för att byggandet av ett litet “paradis” kommer att fungera länge. Här är den enklaste algoritmen, hur man installerar ett täckt rekreationsområde:

 1. Tänk på planen för “projektet”. Till att börja med, försök att rita det på papper eller bygga på en dator, du kan hitta en färdig design på Internet.
 2. Beräkna alla nödvändiga material. Köp omedelbart allt du behöver installera. Du kan köpa allt antingen via Internet, vänta på en order inom några dagar eller veckor, eller du kan köpa material själv i en specialiserad butik.
 3. Gör en markering av det territorium där lusthuset kommer att vara beläget.
 4. Bestäm platsen för stiftelsen.
 5. Stegvis utveckling av ramkonstruktionen enligt det valda “projektet”.
 6. Installation av golv, höjd.
 7. Tak och staket erektion.
 8. Om det behövs, arbeta med räcken, trappor, veranda etc.
 9. Om så önskas matas en elektrisk kabel in i trädborrningen.
 10. Valet av möbler och dess köp.
 11. Utformningen av rekreationsområdets utformning. Plantering av växter, Montering av tillbehör.

Möbler från ett naturligt trädArboret är en fantastisk plats, som många kallar ett riktigt paradis, där du kan koppla av, sitta, titta på solnedgångarna, spendera gryning eller bara prata om något intressant. I varje elit vackert hus kommer det att finnas en liknande struktur på bakgården, som aldrig blir överflödig. Rekreationsområdet ligger precis utanför mitt i grönska och ren luft – det är unikt och friskt. Det är inte svårt att etablera en plats där folk senare kommer att bli. Det är mycket svårare att välja stil, design, färg och form. Hur som helst, oavsett vad trädgården för dacha, kommer den fortfarande att se harmonisk ut i någon trädgårds- och grönsaksträdgård.

Enkel flytande trädborrning – video