Pročišćeni dijamantČišćenje – biljka različitih oblika i boja široko se koristi u dizajnu vrtova. Ako ispravno zaustavite i skrbite, čišćenje će izgledati kao fotografija. Većina vrsta čišćenja je podzemni poklopac, manji. Maksimalna visina grma je 70 cm, a neponovljivi cvijet popularan među ljudima, nose imena febrilna, hernija, sedum. Trava ili grm raste na tlu, gdje druge biljke ne žive. Stoga se koristi u dekorativnom vrtlarstvu, skrivajući neugodna mjesta.

Agrotehnika seduma

Neobuzdane biljke se čiste posvuda. Cvjetaju u različito vrijeme, imaju drugačiju strukturu od trave do grmlja. U Rusiji, najčešće korišteni i korišteni u dizajnu čišćenja:

  • linearan;
  • pampiniform;
  • bijela.

Potražnja za tlom

Vrtni sastav čišćenjaKažu da će pročišćavanje rasti na pijesku, ako tamo baca lopov humusa. Ali na plodnom tlu bez nepotrebne vlage biljka se osjeća dobro. Stjenovita i pjeskovita tla su stanište zečjeg kupusa. Neosporno čišćenje za sadnju i njegovanje nje omogućuje vam stvaranje malih oblika, kao što je to slučaj kod fotografije.

Na jednom mjestu, čišćenje može narasti do pet godina, zatim zavjesu treba posaditi i posuti svježom zemljom, pijeskom, šljunkom, ovisno o stvorenom sastavu. Prilikom sadnje tlo je obogaćeno pijeskom i pepelom. Da bi biljke dobile dovoljno hranjivih tvari, one su oplođene u malim obrocima, ali često humusom i tekućim spojevima s organomineralnim kompleksom. Ako biljne vrste zimuju, onda se dušik može uvesti samo iz izvora, kako ne bi otpio otpor na nižu temperaturu. Otpuštanje i uklanjanje cvjetnjaka dodati će zdravlje i ljepotu biljkama. Slatka kaustična tekućina je jedina varijanta koja sama po sebi je otrovna i istiskuje korov iz kreveta.

Sedium kaustični se zove čistač, jer s njom možete ukloniti bradavice. Ova biljka koristi žene kao rumenilo, trljanje sok od obraza. U narodu je zvao živa voda za produženje ženske ljepote.

Pročišćena ružičasta ruža u neovisni oblik. Poznat po svojim ljekovitim svojstvima, Rhodiola rosea je također sedum.

Kako se brinuti za čišćenje

Fascinantan krajolik čišćenjaMjesto za čišćenje odabire svjetlo solarno, možete ga koristiti na stjenovitom i stjenovitom mjestu. Debeli mesnati lišće, čišćenje “sunčanja” postane crvenkasto na rubovima. U sjeni ljepote, čišćenje će nestati, stabljike se protežu, listovi postaju rijetki. Postoje vrste tolerantne za sjenu, ali malo ih je.

Related  Popularni višegodišnji – kaini Tamariscifolia

Prilikom stvaranja fascinantnog krajolika iz čistine, kao što je to na slici, sadnja i ostavljanje nije osobito teško. Međutim, biljka ne voli statičnu vodu, suhe stabljike su izrezane za zimu, čak i zaštićene u hladnim područjima. U proljeće su suhe grane uklonjene ili zamijenjene novim biljkama.

Umnožavanje seduma

Prije sadnje čišćenja potrebno je očistiti područje trajnih trava. Biljka se umnožava izbojcima, dijelivši grm i sjeme.

Najjednostavniji način je izbacivanje izbojaka u čistu zemlju u proljeće. Jednostavno se korijenje uklanjaju s odsječenim dijelom abovegrounda. Podjela korijena nastaje kada je potrebno biljno biljke dugotrajno uzgajati. Posve su iskopani, izrezani, nekoliko sati sjeci su sušeni u sjeni, a tek onda posadaju novo mjesto. Metoda sjemena daje odraslu biljku cvjetanja u dvije godine. Mala sadnica s dva lišća odmah je posađena na ulici.

Polovi pokrovnog pokrova širili su se uz zemlju, a stabljika se postupno brišu. Vrsta slijetanja postaje nepristojna. Stabljike se mogu posuti zemljom ili malim šljunkom, dodati humus.

Insekti su oštećeni čišćenjem lisnih uši, ličinama piljevina i plijesni. Kada je voda preplavljena, biljke postaju crne i padaju, pogođene truleži.

Upoznajte fotografiju brojnih sorti i vrsta smeća

Čim se ova nepretenciozna biljka zove! U Njemačkoj je dobio ime masne kokoši, u Rusiji zec kapsule. Sve vrste imaju mesnati lišća, što dozvoljava biljci da daju bez zalijevanja dugo vremena. Rod succulents ima 500 vrsta. U srednjem pojasu se uzgaja oko stotinu sorti:

  1. Čišćenje u obliku tikovine na vanjskoj zdjelici na slici je gusta, složena tepiha do visine 15 cm, lišće je mesnato, cilindrično i sivo-zeleno. Raste u pukotinama kamena u gorju. U divljini se događa u Kavkazu. Sve vrste puzanja čišćenja su nepretenciozne, zadovoljne malim osvjetljenjem, cvjetaju cijelo ljeto i zimi. U cvjetnom krevetu ovo je pozadina na kojoj visoki cvjetovi vijoriti.Pokrovni pokrov slegli
  2. Čišćenje je istaknuta visok biljka s ravnim stabljikom. Listovi s plavkastom prevlakom nalaze se po cijeloj stabljici. Mali košulji ružičasti cvjetovi skupljeni su u košari do 15 cm promjera. Neke vrste imaju bijele i crvene košare. Cvjetovi se pročiste u jesen mjesec dana, prije mraza. Izgleda vrlo slikovito u vrtnim skladbama.Čišćenje je vidljivo
  3. Pročišćeni purgativ raste u Rusiji posvuda. Cvjetni zečevi kupus na samom početku jeseni, kada drugi cvjetovi žude. Ravno stablo podiže krznu košaru iznad tla za 30 cm. Debeli listovi s premazom od voska zadržavaju vlagu. Hibernacija bez skloništa.Pročišćeni pročišćivač
  4. Morganovo čišćenje ima posve neobičnu vrstu lišća na dugim izbojcima. Takva biljka izgleda lijepo u vješenim loncima, kada grane s vijenacima lišća bačava spuštaju se. U Meksiku, gdje dolazi cvijet, nazvana je rep majmuna.Morganovo čišćenje
  5. Purgativni akrid je vrlo otrovan, koristi se u medicini. U prirodi raste daleko od rijeke, na plićacima ili u borovoj šumi. Letci su ovalni, cvijeće je poput zvijezde, samo žuta. Sjeme cvatnje mjesec dana na samom kraju ljeta. Biljka visine 10 cm čvrsto zatvara tlo. Ova vrsta pročišćavanja raste samo na otvorenom.Sedum
  6. Čišćenje lažnih dobilo je ime zbog činjenice da je, čak i suho, izgleda živ, ali prostirka postaje žilav. Cvijet je otporan na sušu, ne zahtijeva zalijevanje. Dekorativni hibridi su dobiveni na osnovi lažnog seduma, ali su manje stabilni, imaju znakove degeneracije. To je ova vrsta koja se nikada ne razboli, a nije naseljena štetočinjama insekata.Čišćenje lažno

Related  Ideje za dizajn vrtnog luka

Izbor fotografija čišćenja u dizajnu vrta

Izrada kompozicije u vrtu, dizajner uzima u obzir mnoge čimbenike. Za njega je važno da biljke budu u skladu. Neophodno je u uređenju vrtova čišćenje različitih vrsta. Biljka je zimzelena zima tvrda i nezahtjevna u brizi se koristi kao svijetle točke ili stvara pozadinu.

Osnovni uvjet je da sredstvo za čišćenje voli otvorene prostore. Neka bude padina, stijena ili alpska klizačica, bilo bi lagano. Okruženje krova, dizajn rock vrtova – svugdje je neophodan ovaj neuništiv višegodišnji. Prije dizajera postoji zadatak – najuspješniji izbor čišćenja u skladu s namjerom umjetnika.

Klasične glazbe prošlog stoljeća

Klasične glazbe prošlog stoljeća

Castle Garden Arsen

Castle Garden Arsen

Moderni dvorac

Moderni dvorac

Izvorni projekt

Izvorni projekt

Čišćenje na brdu

Čišćenje na brdu

Kamenje u zelenilu seduma

Kamenje u zelenilu seduma

Bez čišćenja, dizajn vrtnih skladbi nije potpuna. Nerijetko se nepristojne vrste koriste za ukrašavanje krova malih oblika, za stvaranje arhitektonskih kompozicija. Svijetlo zelenilo različitih nijansi stvara jedinstven izgled prema umjetničkom planu. Koristi se za čišćenje u obloženim strukturama iu vrtu kamena. U proljeće, kada je malo zelenila, sedumi oživljavaju vrt, cvjetaju u jesen i igraju bojama.

Video o reprodukciji omiljenih vrsta