benih varieti terbaikFaktor penting dalam pemilihan benih adalah perusahaan penerbit. Syarikat-syarikat popular telah membuktikan diri mereka di pasaran sebagai pembekal benih berkualiti. Petani petani dan petani trak, dipandu oleh pengalaman mereka, memilih pengeluar terbukti. Syarikat-syarikat besar bukan sahaja menawarkan benih, tetapi juga tanah, rumah hijau, tangki penanaman dan peralatan taman. Syarikat-syarikat mempunyai pejabat perwakilan di luar negara, menggunakan pengalaman asing dalam perubahan iklim Rusia.benih bunga dan sayuran untuk diberikan

Pengeluar benih domestik

Agrofirms Rusia mewakili pelbagai jenis bahan penanaman. Semua benih dilindungi oleh jaminan. Syarikat memeriksa bahan untuk percambahan, ketahanan terhadap penyakit dan perosak, toleransi bayangan. Koleksi benih sentiasa dikemas kini dan ditambah dengan jenis kacukan dan tanaman baru. Pengilang menjual produk mereka borong dan runcit. Bagi pelanggan tetap terdapat diskaun dan promosi.

Agrofirm “AELITA”

benih agrofirm AelitaSyarikat domestik tertua yang menghasilkan benih berkualiti sayur-sayuran, buah-buahan, bunga dan herba. Dalam pelbagai terdapat miselium cendawan dan bahan untuk penanaman. “AELITA” menawarkan tanah gambut, alat berkebun dan kesusasteraan saintifik yang popular di tumbuh-tumbuhan.

Kerja selektif agrofirm telah dijalankan sejak tahun 1994. Lebih daripada 400 jenis hibrid dan jenis diternak. Setiap tahun jumlah mereka diisi semula. Syarikat itu menyertai forum dan persidangan antarabangsa. Kerja-kerja pemilihan syarikat itu dianugerahkan dengan anugerah dan sijil.

Benih dan produk berkaitan boleh dibeli secara besar-besaran di laman web syarikat atau di kedai runcit, kedai dalam talian. Penghantaran melalui kurier, syarikat pengangkutan atau pejabat pos Rusia adalah mungkin. Bagi pelanggan biasa dan borong sistem diskaun, promosi dan bonus khas disediakan.

Agrofirma Biotekhnika

benih agrofirms BiotechnicsSyarikat ini muncul pada tahun 1990 dan serta-merta mendapat pengiktirafan di pasaran. Setakat ini, syarikat itu adalah peneraju dalam pengeluaran dan pemasaran biji dan kacukan pilihannya sendiri. Produk syarikat dipatenkan. Gabungan para ahli agronomi bekerjasama dengan rakan-rakan dari Jerman dan Austria.

Kelebihan syarikat pertanian:

 • berorientasikan kepada pengeluaran bahan benih, disesuaikan dengan perubahan iklim di wilayah tengah dan utara Rusia;
 • benih telah ditapis dan diuji di tapak syarikat;
 • Bahan benih dibungkus dalam beg berjenama dengan cadangan untuk berkembang dan menjaga;
 • jaminan produk;
 • tumbuhan memenuhi semua ciri yang diisytiharkan;
 • mempunyai tapak semaian dan rumah hijau sendiri, melaksanakan benih tanaman buah dan beri.

Anda boleh membeli biji di pasar raya dan di laman web syarikat. Dalam megacities dan bandar-bandar besar, kurir menyerahkan pembelian ke rumah, di kampung-kampung dan kampung-kampung tas dengan benih akan dihantar melalui pos ke Rusia.

Agrofirma “Taman sayuran Rusia – NC”

benih agrofirms orchard Rusia - NKAgrofirm didaftarkan pada tahun 1995, ia mempunyai kemudahan penyelidikan sendiri di rantau Moscow. Varieti sayur-sayuran dan bunga dianugerahkan dengan anugerah dan hadiah di pameran antarabangsa.

Tapak pameran diwakili bukan sahaja di Rusia, tetapi juga di Belanda. Syarikat mempunyai tapak ujian terbuka dan tertutup. Benih-benih terbaik diterbitkan dalam katalog berwarna-warni tahunan, yang diedarkan secara percuma.

Agrofirm menawarkan pelbagai jenis benih, benih, menanam stok tumbuhan sayur-sayuran dan bunga. Menanam tanaman buah-buahan dan bunga dalam. Menjual baja, baja dan perlindungan perosak.

Sebelum datang ke pasaran, benih menjalani kawalan berperingkat:

 1. Di tapak ujian, kesesuaian mereka terhadap gred dan ciri-ciri yang diisytiharkan diperiksa.
 2. Percambahan benih diperiksa di makmal. Tumbuhan ditolak, dengan penunjuk di bawah 93%.
 3. Benih diuji untuk menentang penyakit dan perosak.

Related  Bagaimana untuk memilih pam untuk taman dengan betul?

Pengguna dijamin menerima produk berkualiti. Anda boleh memesan biji benih di laman web atau di kedai dalam talian. Produk dibentangkan di kedai runcit di semua bandar di Rusia.

Agrofirm “Sedek”

kedai syarikat pertanian SedekDitubuhkan pada tahun 1995, pakar dalam pembiakan varieti dan pengeluaran benih. Terima kasih kepada promosi agraris, benih dipersembahkan di Rusia dan di luar negara. Kedudukan syarikat itu sendiri sebagai pengeluar benih berkualiti pada harga yang berpatutan.

Di Negeri Daftar Pencapaian Pemilihan Persekutuan Rusia terdapat lebih daripada 400 jenis dan kacukan tumbuhan, yang disimpulkan oleh pekerja syarikat. “Sedek” menghasilkan benih varieti kentang elit.

Pelanggan borong dan runcit agrofirma menawarkan pilihan besar benih dan bahan penanaman untuk sayur-sayuran, buah-buahan, bunga, herba dan semak hiasan. Syarikat ini membangun dan memasarkan baja dan persediaan untuk merangsang pertumbuhan tanaman.

Mempunyai laman web dan kedai sendiri. Pejabat perwakilan agro-syarikat dibuka di bandar-bandar besar Rusia dan Belarus. Anda boleh membeli produk melalui kedai dalam talian.

Agrofirma “Articul”

benih agrofirms PerkaraSyarikat ini telah menghasilkan biji sejak tahun 1990. Tidak ada pencapaian dalam kerja pembiakan, tidak diberikan anugerah dan hadiah dalam pameran antarabangsa. Agrofirma mengkhusus dalam pengeluaran dan pemasaran benih sayuran dan bunga.

“Artikel” dibezakan oleh kualiti bahan yang dihasilkan. Pada tahun 2000an, produk telah dipalsukan dengan menjual biji yang rosak dan tidak masam. Syarikat itu memperkenalkan ukiran tersendiri dan tanda kualiti yang sepadan. Pada masa ini, jumlah parti palsu telah menurun.

Anda boleh membeli stok penanaman pada harga yang berpatutan di kedai-kedai dalam talian dan di kedai-kedai. Tiada laman web sendiri untuk syarikat agro. Katalog dengan pelbagai produk dikeluarkan setiap tahun.

Syarikat “taman sayuran Rusia”

saiz biji rusiaBenih “saiz Rusia” pengeluar “taman Rusia” mempunyai ulasan yang saling bertentangan. Sesetengah tukang kebun melihat percambahan bahan penanaman yang rendah, ketidakstabilan tanaman untuk perosak dan penyakit. Orang lain memilih untuk membeli benih syarikat ini, dengan mengambil kira kos rendah dan hasil panen yang banyak.

Pelbagai katalog dikemas kini setiap tahun, ditambah dengan jenis kacukan dan tanaman baru. Syarikat ini menawarkan bibit pengguna, benih tanaman buah dan beri, baja dan pembajaan.

Di Internet, produk palsu diedarkan yang menyamar sebagai pengeluar benih yang terkenal.

Ia adalah perlu untuk berhati-hati memilih kedai untuk pengambilan bahan penanaman varietas berkualiti. Ia tidak disyorkan untuk menempah produk di tapak dan forum yang tidak diketahui.

Syarikat pertanian PLAZMAS

benih Syarikat Pertanian PLAZMASIa terletak di pasaran pertanian, kerana ia tidak menghasilkan benih, tetapi hanya memprosesnya menggunakan teknologi dipatenkan khusus di Rusia dan Amerika Syarikat. Rawatan benih plasma meningkatkan percambahan biji benih dan rintangan anak benih kepada penyakit berjangkit dan perosak.

Biji yang dirawat memberi pucuk kuat dengan sistem akar kuat dan maju. Bilangan tanaman semakin meningkat, kebahagiaan tukang kebun. Rawatan itu sememangnya selamat untuk manusia dan haiwan. Selepas menanam benih, struktur tanah tidak berubah.

Syarikat itu tidak memberikan maklumat tentang mana benih diambil dari, dibungkus di bawah logo “PLASMAS”. Rawatan plasma menjejaskan kos benih: kenaikan harga beberapa kali. Bilangan biji dalam bungkusan: 1-2 g. Kapasiti percambahan biji benih adalah sederhana.

Related  Varieti wortel dengan foto dan keterangan

Agrofirm “Carian”

benih syarikat“Cari” adalah salah satu pengeluar benih terbaik di Rusia. Syarikat ini ditubuhkan pada tahun 1990 berdasarkan Institut Penyelidikan Saintifik Semua Kesatuan. Agrofirm terlibat dalam pengeluaran benih dan pemilihan varieti tanaman.

“Carian” dibentangkan:

 • pusat pembiakan;
 • unit saintifik;
 • pangkalan pengeluaran;
 • mata perdagangan;
 • tapak medan;
 • perusahaan asing.

Syarikat menjamin kualiti bahan penanaman dan tahap perkhidmatan pelanggan yang tinggi. Pemborong dan pelanggan runcit, agrofirm menawarkan pelbagai jenis benih, anak benih, benih sayuran, bunga dan pokok buah-buahan, tumbuh-tumbuhan hiasan dan dalaman.

Syarikat itu bekerjasama dengan peternak Belanda. Mengambil bahagian dalam forum dan pameran antarabangsa. Mempunyai sijil kualiti. Pada tahun 2001, tapak semaian dibuka, di mana jenis hibrida tumbuhan buah dan hiasan, kultur akuatik dan pesisiran pantai, pokok renek dan perennial bulbous dipilih dan ditanam.

Produk tersebut berada di laman web mereka sendiri dan di kedai korporat 24-jam. Penghantaran boleh dilakukan melalui syarikat kurier, mel dan pengangkutan.

Kawalan kualiti benih dijalankan di makmal ujian dan pusat saintifik. Semua inokulum diuji untuk percambahan. Dalam keadaan cuaca berubah-ubah, kadar percambahan adalah 80-90%.

Agrofirma “Watercolor”

benih agrofirm WatercolorSyarikat itu ditubuhkan pada tahun 2003, menjual benih tumbuhan Belanda. Pada masa ini, syarikat menawarkan lebih daripada 150 jenis jenis sayuran dan lebih daripada 300 jenis benih bunga.

Agrofirm menjual produk kepada pembeli grosir. Pelanggan syarikat adalah ladang besar dan kompleks pertanian. Pengecaman benih mengalami kawalan ketat dan pada output hampir 100%.

Kualiti penuaian bergantung kepada syarat penanaman benih:

 • suhu dan kelembapan;
 • struktur tanah;
 • menyemai masa;
 • baja dan persenyawaan pucuk.

Agrofirma tidak bertanggungjawab untuk menanam benih dalam keadaan tidak mencukupi. Semua cadangan penanaman dan penjagaan ditunjukkan pada pembungkusan dengan bahan penanaman.

Produk diwakili secara meluas di kedai dalam talian. Di kedai-kedai runcit benih agrofirm ini tidak biasa.

Agrofirma “House of Seeds” (Sortsemovoshch)

biji benih Agrofat yang agrofirmAgrofirm melaksanakan benih Rusia di wilayah tengah Rusia. Syarikat ini terletak di St Petersburg, jadi benih dan benih bunga boleh dibeli hanya di bandar ini. Benih sayuran, herba, cendawan cendawan dan mentol bunga boleh dipesan melalui Internet. Pembelian akan dihantar melalui pos ke mana-mana rantau Rusia.

Biji-bijian direka untuk menanam dalam mengubah keadaan iklim, disesuaikan untuk kawasan-kawasan pertanian yang berisiko. Perkecambahan benih adalah tinggi. Dalam makmal pengeluaran semua gred lulus kawalan kualiti dan pematuhan dengan ciri-ciri yang diisytiharkan. Pemilihan benih menjamin kesihatan tumbuh-tumbuhan.

Pelbagai syarikat termasuk baja, pembajaan, persediaan untuk mengaktifkan pertumbuhan dan perlindungan terhadap perosak. Syarikat itu juga menawarkan produk yang berkaitan: rumah hijau, alat kebun, sastera mengenai tumbuh-tumbuhan sayur-sayuran dan florikultur. Bagi pelanggan borong dan tetap menyediakan sistem diskaun, promosi dan bonus yang fleksibel.

Related  Cara menanam lobak sehingga cepat naik

Agrofirm “Siberian Garden” (SibSad)

benih taman SiberiaBenih popular di kawasan dengan keadaan iklim yang kompleks: di Ural, Timur Jauh, Siberia Timur dan Barat. Syarikat ini ditubuhkan pada tahun 2007 dan mendapat kemasyhuran, terima kasih kepada produk berkualiti. Katalog ini dikemas kini setiap tahun dan diisi semula dengan hibrida dan varieti baru.

Tapak percubaan dan tapak semaian agrofirm terletak di rantau Novosibirsk. Semua tumbuhan yang ditanam dari benih syarikat dicirikan oleh rintangan fros, rintangan teduh, ketahanan terhadap penyakit dan perosak.

Semua produk mematuhi kualiti standard negeri. “SibSad” menawarkan benih pelanggan untuk taman dan taman, benih buah dan beri dan tanaman hiasan.

Makmal menjalankan kawalan kualiti sepanjang tahun. Ini mengelakkan lebih banyak penyortiran dan meningkatkan percambahan benih. “Taman Siberia” – pemimpin dalam penjualan tomato dan lada. Penternak syarikat itu mengeluarkan mawar, dahlias, peonies dan teratai yang tumbuh di iklim utara yang sejuk.

Agrofirm “Semko Junior”

benih agrofirm Semko JuniorSyarikat untuk pengeluaran dan pemasaran benih, benih dan benih. Syarikat sering mengadakan pameran, seminar dan forum untuk bertukar pengalaman dengan rakan-rakan asing. Agrofirm mengeluarkan akhbarnya sendiri “Pemilik tanah baru”. Pekerja syarikat bercakap di radio dan televisyen.

Di laman webnya sendiri, terdapat katalog dengan pelbagai sayur-sayuran dan buah-buahan, bunga, tumbuhan hiasan. Anda boleh memesan produk di kedai dalam talian.

Benih mempunyai peratusan yang tinggi percambahan, tahan air dan kemarau. Oleh kerana pemprosesan khas, bahan penyebaran disimpan sehingga 5-7 tahun.

Semko Junior menawarkan benih terbaik pada harga yang berpatutan. Anda boleh membeli produk borong dan runcit. Pelanggan tetap disediakan dengan diskaun istimewa dan bonus.

Agrofirma “Benih Altai”

benih agrofirm Benih AltaiAgrofirma telah membangunkan sejarah sejak tahun 1995, secara aktif membangun dan membangunkan segmen baru pasaran pertanian. Selain benih yang berkualiti, syarikat itu menawarkan benih pokok renek hiasan dan mawar.

Semua inokulum disesuaikan dengan keadaan cuaca yang teruk di Utara Rusia. Tumbuhan tidak dijangkiti dengan cendawan tepung dan keranda.

Para penternak yang ditubuhkan agrofirm menghasilkan jenis tumbuhan dan pokok buah-buahan hibrid yang tahan terhadap iklim yang tidak menentu dengan perubahan suhu tajam. Tanaman sayur-sayuran yang tahan teduh, dengan kekurangan cahaya matahari memberikan panen yang kaya.

Syarikat itu bekerjasama dengan rakan-rakan asing, bertukar pengalaman dan pemilihan teknologi moden. Pemantauan percambahan benih dan pencirian kualiti varieti sentiasa dijalankan. Terdapat tapak semaian sendiri di mana air, tumbuhan dan tumbuhan herba dikeluarkan.

Agrofirm menawarkan alat kebun pengguna, rumah hijau dan rumah hijau, kesusasteraan saintifik mengenai tumbuh-tumbuhan sayur-sayuran dan hortikultur. Produk boleh dibeli secara borong dan runcit. Terdapat peluang untuk membuat pesanan di laman web syarikat. Bagi pembeli borong sistem diskaun dan hadiah istimewa disediakan.

pilih benih untuk kediaman musim panasSenarai agrofirms di Rusia sentiasa berubah dan menambah. Pengeluar benih dan bahan penanaman baru memasuki pasaran. Syarikat-syarikat membangun, memodenkan, berinteraksi dengan rakan-rakan asing, bertukar pengalaman. Dalam keadaan persaingan yang teruk, pengeluar benih meningkatkan ciri-ciri varieti, menghasilkan sayur-sayuran, bunga, pokok dan pokok renek yang stabil dan berkekalan.

Pilih benih untuk benih – video