Salad lazat yang enakSemua jenis tomato yang sedia ada sesuai untuk kegunaan segar. Tetapi menyebutkan tomato salad, masih bererti buah yang paling lembut, manis dan berair.

Varieti salad buah-buahan yang besar

Selalunya, jenis salad termasuk tomato besar, yang saiznya dan kulit tipis tidak sesuai untuk pengasinan atau pengetinan, tetapi sesuai dengan sayur-sayuran segar lain.

Steak

Buah-buahan yang berbuah besarKetam tumbuhan tomato ini memerlukan garters dan penyingkiran langkah-langkah. Buah-buahan yang mengeringkan berat sehingga 400 gram, mempunyai warna merah terang dan lembut, daging benih cahaya. Bentuk tomato adalah flocculent. Kulit nipis, tetapi ini tidak mudah rosak. Tomat mempunyai rasa yang sangat baik, tetapi tidak terlalu banyak kapasiti penyimpanan, jadi buah-buahan harus digunakan dengan segera dalam salad atau untuk penyediaan jus aromatik manis.

Gergasi raspberry

Pelbagai Raspberry GiantSalah satu jenis berawal yang paling awal dikenali dengan rasa yang sangat baik dari tomato, dengan warna merah jambu yang indah dan jisim 300 hingga 1000 gram. Buah-buahan dibentuk pada pokok renek sehingga 70 cm tinggi. Tumbuhan memerlukan sokongan dan penyingkiran anak-anak tiri yang sederhana. Pilihan yang sempurna untuk pencinta salad, makanan ringan segar dari tomato dan jus vitamin.

Mikado

Tomato MikadoBuah merah jambu yang sangat besar dari pelbagai Mikado mengandungi beberapa biji, mereka dengan mudah boleh dibezakan oleh kulit tipis dan halus manis dan masam pulpa. Tidak menentu semak-semak tinggi perlu mengikat dan menghapus langkah-langkah. Tomato purata seberat 400-600 gram, dengan buah pertama seberat kira-kira satu kilogram.

Tomato hampir tidak disimpan, tetapi sesuai untuk penggunaan segar, dan untuk mendapatkan jus lazat dan sos memasak.

Dari satu belukar, anda boleh mendapat sehingga 8 kg produk wangi.

Related  Penyakit pic yang paling biasa

Bull’s Heart

Jantung Gred BullSalad tomato dalam bentuk hati – klasik yang sebenar. Terima kasih kepada pulpa manis, rasa kaya dan sebilangan kecil benih, mereka disayangi oleh banyak generasi tukang kebun. Hati Grade Bull membentuk tinggi, sehingga seluas 1.8 meter, di mana buah raspberry-raspberi besar dengan berat hingga 500 gram. Dengan hasil yang baik, sesetengah rahmat belukar adalah kelemahan. Anda boleh mengatasinya dengan menggunakan garter tepat pada masanya dan memindahkan titik pertumbuhan kepada anak tiri atas.

Gula Bison

Tuai pelbagai gula BisonPenanaman varieti ini menjamin hasil yang tinggi dan kualiti tomato segar yang sangat baik. Tangkai tinggi bertoleransi sehingga 7.5 kg buah, masing-masing 200-550 gram, jadi mereka memerlukan garter dan pembentukan tepat pada masanya. Tomato bentuk berbentuk jantung dibezakan oleh rasa yang sangat baik, kandungan gula padat dan rintangan yang baik terhadap retak.

The Black Prince

Tomato Putera HitamAntara jenis salad buah-buahan yang besar, manis, dengan keasidan yang lebih rendah daripada jenis merah, tomato hitam menduduki tempat yang istimewa. Hibrid dan jenis seperti ini menunjukkan rasa yang hebat, penampilan hebat dan hasil yang baik. Salah satu yang paling terkenal adalah kepelbagaian Putera Hitam dengan buah-buahan berair wangi dari warna coklat kekuningan. Tomato dengan berat 200-300 gram mempunyai pulpa yang lembut, di mana kamar dengan biji kehijauan jelas kelihatan.

Tomato adalah ideal untuk membuat salad, sos dan jus dengan kandungan gula yang tinggi dan warna yang luar biasa.

Golden Bull

Gred Golden BullTumbuhan bersaiz sederhana membentuk warna yang sangat terang, berwarna kuning muda, dengan berat 650 hingga 1200 gram. Tomat dibezakan dengan konsistensi manis dari pulpa, kemanisan dan warna merah jambu yang luar biasa di tengah-tengah buah. Tempat yang sama terbentuk di bahagian bawah tomato. Pelbagai jenis untuk penganut pemakanan pemakanan, serta bagi mereka yang terdedah kepada alergi terhadap tomato dicat merah.

Related  Tangki kaset untuk menanam benih tumbuhan sayur-sayuran dan bunga

Wild Rose

Tomato Wild RoseSalah satu jenis yang diketahui besar yang berkenan kepada Allah raspberry lazat petani buah-buahan kira-kira 400 gram berat badan. Tomato dibentuk pada tinggi, sehingga 2.5 tan tumbuhan tinggi yang memerlukan penyingkiran langkah-langkah dan garter wajib.

Mengira pada musim menuai yang baik, penduduk musim panas harus ingat bahawa tomato salad besar-lemak memerlukan perhatian dan perhatian khusus. Tumbuh-tumbuhan, yang dipenuhi dengan ovari yang berair, memerlukan baja tambahan dan lebih banyak daripada penyiram celik biasa.

Salad dari pelbagai jenis tomatoTomato besar buah-buahan adalah makanan istimewa pada separuh kedua musim panas. Jika anda ingin makan tomato wangi sebelum ini, anda perlu menjaga benih varieti awal. Mereka tidak begitu manis dan bergula sebagai jenis musim panas lewat, tetapi harum dan enak. Pencinta hidangan yang luar biasa dan pelantikan menakjubkan akan tomato ceri menarik pelbagai bentuk dan warna.

Pelbagai jenis tomato manis – video