pengendali insektisida acroPerjuangan menentang serangga perosak adalah bahawa di bawah kuasa dadah, yang dipanggil Akropercote. Akro insektisida, arahan yang mengatakan bahawa dadah, disebabkan oleh mekanisme khas, mempengaruhi sistem saraf perosak. Produk ini telah terbukti dalam praktiknya. Ia sempurna menggabungkan aktiviti tinggi terhadap serangga, serta keselamatan lengkap bagi tubuh manusia dan haiwan.

Prinsip pendedahan dadah

pembungkusan insektisida kecil acro pembungkusanOperasi insektisida Akro hanya mempunyai dua komponen utama dalam komposisinya. Bahan-bahan ini mempunyai kesan yang sama sekali berbeza. Gabungan ini memungkinkan untuk memberi kesan berbahaya kepada reseptor usus parasit. Mekanisme tindakan pembetulan adalah seperti berikut: produk beracun memasuki tubuh parasit dan, dengan penggunaan berulang, melumpuhkan kerja saluran usus. Serangga akibat dari ini tidak boleh dimakan dan mati. Dalam kes pengambilan langsung bahan itu, lumpuh sistem saraf serangga berlaku dan, akibatnya, kematian serta-merta.

Insektisida menyediakan perlindungan tumbuhan untuk tempoh 14 hari hingga 3 minggu.

Permohonan

medan, opera akrobat yang dirawat racun seranggaDadah yang kami tawarkan kepada anda boleh digunakan secara aktif untuk menanam tanaman musim sejuk, alfalfa, rapeseed, dan kekacang. Walau bagaimanapun, terdapat bukti bahawa insektisida Acro, Acrcot, telah membuktikan dirinya dalam perlindungan tanaman sayur-sayuran. Tukang kebun juga menggunakan cara untuk melindungi kebun. Produk ini sangat berkesan dalam memerangi menghisap, serta parasit makan daun. Ia sebenarnya adalah satu cara sejagat untuk melindungi tumbuh-tumbuhan anda. Produk ini digunakan di banyak cawangan pertanian. Ubat ini telah terbukti dari sisi positif, jadi anda boleh menggunakan acrococcus Acroc insecticide dalam pertanian untuk arahan untuk tujuan yang baik.

Faedah Produk

Untuk insektisida Ocercot dihargai oleh anda, baca kelebihan utama ubat ini. Berikut adalah ciri-ciri utama:

  • ambang kesan merosakkan adalah minimum;
  • permohonan aplikasi universal-kenalan;
  • ubat tidak berbahaya kepada tumbuh-tumbuhan anda, tetapi mematikan perosak;
  • produk tidak memberi peluang kepada perosak, kerana adaptasi terhadap komponen yang ada tidak mungkin;
  • perlindungan jangka panjang;
  • ubat ini mempunyai kesan yang sangat menarik, penggunaan racun serangga yang hebat, walaupun dalam jumlah kecil, akan melebihi jangkaan anda;
  • produk boleh dicampur dengan bahan lain.

Jika anda memutuskan untuk membeli racun serangga, yang dipanggil Acropercote, pergi ke kedai khusus.

Bagaimana untuk memohon insektisida?

jadual permohonan kadar insektisidaUbat itu tergolong kelas bahaya menengah ke manusia dan kelas yang lebih tinggi berhubung dengan serangga (tahap ketoksikan yang tinggi). Kerana produk berbahaya kepada serangga, oleh itu, ia adalah toksik bukan sahaja kepada perosak, tetapi juga kepada individu yang berguna. Jangan merawat tumbuhan yang terletak berhampiran apiari. Sekurang-kurangnya, anda perlu cuba mengehadkan zon lebah penerbangan. Ia sepatutnya lima kilometer. Waktu musim panas perlu dihadkan (3 hari selepas rawatan).

Produk ini dijual dalam bentuk serbuk, yang perlu dibasahkan. Sediakan campuran toksik pada hari memproses tanaman anda.

Dalam insektisida Acroc, arahan mengatakan bahawa jumlah yang diperlukan bahan itu harus dicampurkan dengan jumlah air yang betul. Pemprosesan dijalankan selepas pembubaran lengkap produk. Kerja dijalankan semasa musim yang semakin meningkat.

Produk ini mempunyai kesan yang sama pada semua perosak. Ia boleh digunakan pada musim panas dan musim bunga. Hayat rak produk adalah tiga tahun, tertakluk kepada keadaan penyimpanan. Ubat ini tahan kepada suhu rendah dan tinggi.

Pelajaran video mengenai kimia taman