Funnet i hennes frøbeholdninger uanmeldt i den siste sesongen melon Amal – på stedet hadde ikke nok plass til henne. Fortell oss hva denne arten er. Pakken sier at han er tidlig modning. Hvor lang tid tar det å ripe opp beskjæringen og hvordan vokse melon hvis vi har sommer senere og kort?

melon amalTidlige modningsformer av meloner er i stor etterspørsel blant lastebilbøndene i de sørlige regionene, og spesielt i det området hvor sommeren ikke kan snakke med lang varme. En av de mest populære og de beste av disse varianter er med rette betraktet Amal melon. Ikke bare har den en kort vekstsesong, den har også høy motstand mot sykdommer og vil behage velsmakende, oval og stor nok meloner.

Variety beskrivelsemelon

Amal er en av de store og friske melonhybrider av fransk avl, som har blitt anerkjent av mange amatører og gartnere langt utenfor sitt hjemland. Melon er vellykket dyrket i Moldova, Ukraina og nesten over hele Russland. Dette unike sortimentet passer ikke bare for åpen bakke, men også fruktbarhet godt i drivhusforholdene, og opprettholder avkastnings- og smakegenskaper.

Aromatiske og saftige meloner modner etter 3 måneder fra såingstidspunktet. Gjennomsnittlig vekt på ett foster er 3 kg, og formen ligner en oval. Melon er dekket med tett kremgul peeling med et karakteristisk fint nett. Den samme fargen, bare mørkere og mer mettet, har også et søtt kjøtt, mens frøboksen har svært lite plass.

Sorten er høyverdig: med god pleie er det mulig å vokse meloner som veier opp til 4 kg og fra 1 kvadrat. kan få opptil 14 kg høst.

Fordeler og ulemper ved sortenmelon i et kutt

I tillegg til tidlig modning har melon Amal andre plusser som gunstig skiller den fra bakgrunnen til lignende arter, nemlig:

  • høy motstand mot de viktigste sykdommene i meloner, for eksempel pulverisert mugg, tørrrott og fusariose;
  • godt utbytte og store fruktstørrelser;
  • gode smakegenskaper;
  • god transportbarhet på grunn av tett hud;
  • god tørkebestandighet.

Når det gjelder ulempene med merkevaren, er det verdt å merke seg frykten for utkast og lave temperaturer, som for øvrig er typisk for alle varmelskende meloner.

Særegenheter ved å voksemelon på sengen

Som allerede nevnt vil melon Amal gjerne høste, både i det åpne bakken og når det plantes i drivhuset. I sørlige regioner, med en tidlig og varm sommer, kan du så frøene direkte i jorda tidlig i mai. Når sommeren er sent og fort går, er det bedre å dyrke plantene først, slik at melonene ikke blir påvirket av tidlig såing og har tid til å modne, mens varmen.

Selv i forhold til den nordlige sommeren, kald og solrik, kan du spise saftige meloner, plante Amal i et drivhus eller et drivhus.

Når du dyrker avlingen på det åpne grunnområdet, er det nødvendig å ta henne et godt opplyst sted på et sted der det ikke er noe utkast. Jorden er pre-befruktet med organiske og mineralske komplekser hvis det er behov. Avstanden mellom hullene skal være ca 80 cm, og i gangene – minst 150 cm, slik at busken må vokse.

Frøplanter blir best sådd, fra og med andre halvdel av april i torvkopper – så det er lettere å overføre transplantatet. Frø før sådd må desinfiseres i kaliumpermanganat og suge for å hovne. I bakken vokser plantene flyttet med etablering av stabilt varmt vær.

Video gjennomgang av smak kvaliteter Amal melon