I flere år har jeg forsøkt å vokse vannmeloner, men noe er ikke så bra. Og plantene er sterke, og jeg bryr meg om det, men bærene i sengene er grønn hele tiden og ikke modner. Fortell meg når du planter vannmeloner på frøplanter i midtbanen?

Dyrkningen av vannmeloner i den sentrale delen av Russland har sine egne særegenheter på grunn av det sterke klimaet og de varme kjærlighetene til store bær. Faktum er at du kan plante dem, men hvis de klarer å modne, er det spørsmålet. Derfor har gartner som bor der lenge, utledt en sannhet: å motta en melonavling er det bare mulig å bruke en plantemetode ved plantingen.

Nå er det viktigste – for å ha tid til å spise en saftig masse, er det viktig å vite når du planter vannmeloner til frøplanter i midtbanen. I tillegg bør det tas hensyn til følgende punkter:

  • å velge riktig type;
  • vokse kvalitet seedlings.

Hvordan bestemme frø såing tid?vannmelonplanter

Før du fortsetter å så frø til frøplanter, er det nødvendig å nøye studere instruksjonene på posen og ta hensyn til følgende data:

  • antall dager som trengs for å dyrke fullverdige frøplanter;
  • antall dager som vannmeloner vil bli påkrevd fra øyeblikket av bær og til full modning.

I gjennomsnitt kan frøplanter av vannmeloner (og andre representanter for gresskar) oppnås om 30 dager. Samtidig vil det ta for skuddene å vokse og bli sterkere. Den optimale tiden for transplantasjon av plantene til sengen er 20. mai. Derfor er det nødvendig å så frø ca to måneder før denne dato, men ikke senere enn 1. april.

Senere såing vil ikke gi resultater, fordi vannmeloner ikke vil ha tid til å modnes.

Velge vannmelon til midtbandet

Erfarne gartner anbefaler å bruke til dyrking i midterbandet, bare tidlige modningsformer av vannmeloner og ikke for å jage store størrelser. Det viktigste er at bæren er søt til smaken og har tid til å modne, mens det varme været står.

For denne regionen er følgende varianter perfekte:

  1. I nærheten av Moskva Charleston.i nærheten av Charleston
  2. En gave til Norden.gave til nord
  3. Rosa Champagne.rosa champagne
  4. Krimstar.krimstar

Frø kjøpes best i en spesialbutikk eller lastebilbønder, som samlet dem hjemmefra vannmeloner.

Voksende frøplanter

Før såing er det nødvendig å avvise hule frø. For å gjøre dette, frø fyller bare med vann og velger de som har oppstått. De resterende frøene skal pakkes inn i en fuktig klut og igjen for å vokse, slik at kluten blir fuktig. Så skuddene vil vises raskere.

Frisk, forrige års frø er verre enn frø for to år siden.

Sprouted frø blir plantet umiddelbart i separate kopper, for ikke å skade rotsystemet etter å ha transplantert dem i jorda. Sett potten på et godt opplyst vindueskarm og hold temperaturen i rommet rundt 25 grader Celsius. I prosessen med dyrking av frøplanter, mate dem 2 ganger med mineralsk kompleks gjødsel.

I 7-10 dager før landing i et drivhus eller på en planteseng er det nødvendig å begynne å temperere. Ved transplantasjonen skal ca 5 ekte blader dannes i frøplanten.

Voksende frøplanter av vannmeloner – video