8. mars ga mannen min en sjarmerende krøllete bregne, i gryten var en etikett med navnet “Emin”. Jeg har ikke hatt slike blomster ennå, og jeg ønsker egentlig ikke å ødelegge det på grunn av uvitenhet. Fortell oss om Emin’s nephrolin. Hva elsker han og hvilken omsorg trenger han?

nefrolepis eminHjem til bregner (de Nephrolepis) er tropiske skyggefulle skogen med høy luftfuktighet, men dette forhindret ikke noen av dem til å erobre nye områder, blant annet på våre vinduskarmer. Som rom kulturen dyrkes i omtrent fem varianter av bregner og Nephrolepis Emin – bare en av de mest kompakte og vakker utsikt.

Blant blomsterhandlerne er denne varmen kjent som “drakens hale” eller “grønne dragen” for uvanlig krøllete blader.

Hvordan ser en plante ut?bregner

Elskere av små planter med dekorative blader setter Emin: lav, opptil 50 cm høy, med erigert later Nephrolepis-vayyami ikke tar mye plass, men det er fordelaktig å skille seg ut på bakgrunn av andre farger sin vakre fjærlett løvverk samlet i tett rosett. Stipules er på kanten av små tenner og veldig krøllete lagt oppå seg selv, noe som gjør hele busken blir pyshnenkim og tett.

Nephrolepis Eminus stiller store krav til luftfuktighet, og hvis det ikke er høyt nok, mister busken sin klage og visner.

Særegenheter ved å vokseung busk

Hvis du oppretter et rombrennevilkår som er så nært som mulig for det naturlige miljøet i veksten, generelt, virker en slik plante veldig bra selv i leiligheten. Siden rostsystemet til nephrolepis er overfladisk, er det bedre å plukke en potte ganske bred, men ikke veldig dyp. På bunnen er det nødvendig å legge drenering, ellers kan busken bøye og løse løs og sur jord fra oven.

Ved belysning bregner er ikke krevende og vokse godt på østlige og til og med nordlige vinduer, så vel som på baksiden av rommet.

Ta vare på Emin’s nephrolepis er så enkelt som mulig:

  1. Vann direkte inn i potten, da det øvre lag av substratet tørker.
  2. Hyppig sprøyting og periodisk bading under dusjen.
  3. Ukentlig topp dressing kompleks gjødsel for ornamental-løvverk planter (løsningen bør være litt konsentrert, ikke mer enn 0,5 av anbefalt dose, og enda mindre).
  4. Beskjæring av krummet nedre blad.

Om vinteren bør hyppigheten av vanning reduseres, og gjødsel bør påføres minst en gang i måneden. Men i et varmt rom å sprøyte bush vil ha mer og mer godt å etablere ekstra belysning for å bregne har opprettholdt sin frodige, lyse grønne og krøllete blader.

Video om å dyrke en innendørs bregne