Fortell oss, vær så snill, om Daylily Janice Brown. Hvordan blomstrer det og er det noen spesielle krav til blomsterpleie? Jeg har flere varianter, jeg vil gjerne vite hvordan han vil passe inn i deres selskap.

Janis brunFountain liljer med deres rikelige og fargerike blomstring begynte å dukke opp oftere i blomstersalgetes blomsterbed. I tillegg til vakre knopper er disse kulturen også ganske upretensiøse, som bare varmer opp interesse for dem. Hvem ønsker ikke å vokse en blomst som vil vokse “av seg selv”, med minimal forstyrrelse? En slik plante er Janelis Brown spygetall.

Variety beskrivelsebush daylily

Daylily Janice Brown refererer til de lave representanter for denne storslåtte planten: høyden på busken i voksen alder overskrider ikke 55 cm. Bladene på den urteagtige flerårige er lange og smale, smaragd i fargen.

I midten av sommeren blant de xifonaceous løvskuddene opprett tette peduncles, på toppen av som blomstrer delikate blomsterstand. Diameteren er ca 11 cm, og fargen domineres av milde farger: bølgepappblader av lys rosa farge i midten blir mer mettede. Blomstens hals har en karakteristisk gul farge.

En ung busk er i stand til å gi opptil 2 dusin peduncles.

Særegenheter ved å vokseen blomst

Janice Brown er en av de mest stabile mellomstore hybridvarianter: han blir sjelden syk og vintrene godt utendørs selv uten ekstra ly, uten frost på minus 30 grader. Til plantingsstedet er bushen heller ikke krevende og kan utvikle seg og blomstre selv i penumbraen. Det er bemerkelsesverdig at en plante på ett sted kan leve i 10 år og før 5 år er det ikke nødvendig å starte transplantasjonen – det er så mye tid at en daylily trenger å få maksimal “frodighet” av kronen.

For å blomstrende var mer rikelig, og fargen på sorten åpnet opp til sin fullhet, er det bedre å plante dagsljuset på den godt opplyste siden av området.

I resten avhenger avhenger av variasjonen ikke fra andre arter, nemlig:

  1. Rikelig vanning under roten (fremmer tying av flere knopper).
  2. Division av busken når den vokser (bidrar til å opprettholde overflod av blomstring og forhindrer fortykning av rosettet).

Related  Hva om spireen fysalis strukket?

For å transplantere og dele dagsljuset, kan du starte tidlig på våren eller umiddelbart når det begynner å falme. På bunnen av hullet, anbefales det å legge et lite lag kompost med torv, og etter planting, pakk opp overripet gjødsel.

Sterk dypere roten halsen kan ikke være nok og 2 cm, ellers kan det føre til at delenka vil begynne å smerte.

For vinteren kan busken ikke havnes – det blir ikke så ille for vinteren. Bladene er heller ikke trimmet. Om ønskelig, bushen litt mulket fallte blader.

Video om voksende daylilies