I lang tid drømmer jeg om å diversifisere nettstedet i landet, noe som gjør det mer interessant og uvanlig. Jeg vil dekorere den med blomsterpotter. Men å kjøpe dem er dyrt, så jeg vil gjerne vite – hvor vakkert å lage betong blomsterbed for blomster med egne hender? Hva trengs for dette og hvordan går produksjonsprosessen videre?

I dag er blomsterpotter mye brukt i landskapsdesign. De har mange fordeler:

  • lav pris på råvarer;
  • holdbarhet;
  • høy motstand mot mekanisk belastning, høy luftfuktighet, temperaturendringer, ultrafiolett eksponering;
  • muligheten til å lage vaser av enhver størrelse og form.

Derfor er det ikke rart at mange eiere av hytter og private hus tenker på hvor vakkert det er å lage betongblomsterbed for blomster med egne hender.Vaser i fransk stil

For å gjøre dette kan hver person gjøre, selv om han ikke har den riktige opplevelsen. I tillegg er det ikke nødvendig å ha dyrt utstyr – du kan gjøre alt arbeidet selv, uten spesialverktøy.

Bruke kjøpsskjemaer

I salg kan du se dusinvis av spesielle silikon- og plastforms, designet for produksjon av raffinerte betongvaser. Imidlertid blir deres kostnader målt i tusenvis av rubler – de gir bare mening hvis du skal produsere titler eller hundrevis av produkter.Kjøp skjema for blomsterpotter

Deres bruk forenkles så mye som mulig – formen samles, smøres innvendig av olje og fylt med flytende betong. Rist det litt for å distribuere løsningen gjennom hele volumet. Etter 48 timer vil betong gripe, og skjemaet kan fjernes. Hold potten i flere dager på et tørt og varmt sted, og du kan installere det på stedet.

Hvordan spare penger når du lager blomsterpotter?

Ikke alle mennesker er klare til å skille ut tusen eller to rubler for et skjema som bare blir brukt to eller tre ganger. Derfor bruker praktiske mennesker improviserte ting.

Related  Bright skjønnhet i blomstergarden din – Spirea Japanese Darts Red

Alt som trengs er en form for egnet størrelse og form. Det kan være silikon eller plast. Den indre overflaten smøres med olje, slik at det ferdige produktet lett kan fjernes. Et glass, en bøtte eller et annet rundt objekt med en passende størrelse, også oljet, plasseres i midten. I tanken skal legges steiner eller murstein, slik at den ikke overflater.Produksjon av miniatyrbetongblomsterpotterEtter at formen er fylt med flytende betong – for tykk kan ikke fylle alle hulrommene. Når betongen er tilstrekkelig vanskelig (ikke mindre enn 48 timer), fjernes bøtte eller glass og formen fjernes. Det ferdige produktet kan brukes i sin opprinnelige form, og kan males i egnede farger.

Detaljer om produksjon av blomsterpotter blir fortalt i videoen: