Hva er forskjellig for engfeskue for plen fra andre plenegriser? I hvilke tilfeller er det bedre å bruke bare feskue for plen, og når det er bedre å kombinere det med andre plenegriser. Hva er fordelene med fescue som gjør at du gjør et valg i hennes favør når du pynter en plen.

Når du velger plen, bør gresset styres først og fremst ved utnevnelse av en plen. Vil det bli brukt som lekeplass, til sport, eller vil det bli en plen som vil dekorere din dacha. Fescue Fescue er et flerårig gress som vokser veldig fort, er ikke redd for hyppig klipping og har myke skudd. Selv etter flere skår, tynger falsen ikke, stengene blir ikke stikkende.

svingbar feskueFescue eng for plen kan være et utmerket valg hvis:

  1. Plenen vil bli brukt til å dekorere området. Fescue strammer veldig tett jorda i det første året. Lys grønn vegetasjon ser ut som en myk teppe. Dette er en veldig dekorativ plante, og den brukes av de fleste designere for landskapsplaner, og skaper plener i et hvilket som helst landskap.
  2. Trenger å raskt vokse en plen. I det første året, hvis du planter det på våren, vil høsten plenen glede seg i tett grønnhet og friskhet. Ti dager etter planting, under vanning, vokser fescue kvalitativt, og i en måned får du en full, tett og saftig grønn teppe.
  3. Du vil lage en plen mellom frukttrær. For å sikre at hagen med trær hadde et godt preparert utseende, var det ikke nødvendig å behandle eller grave det fra ugress. I dette tilfellet trenger du bare haircut mellom trærne.
  4. Du planlegger å ha en plen i mer enn ti år. Hvis riktig omsorg: vanning, klipping, nyslått progrebat, å klippe gresset ikke mulch jord, gjødsle – plen vil glede deg mer enn femten år.
  5. Du ser sjelden ut i landet. Fescue opplever lett en tørke. Hvis plenen skal bygges i landet, hvor du ikke er permanent, vil gresset overleve godt i to uker uten vanning. Men det er bedre å unngå slike forstyrrelser, siden en veldig sterk sol kan brenne ut. I slike tilfeller er det bedre å danne en plen i skyggen – det blir juicier og lysere.
  6. Du vil ikke velge planter for jorda som du har på nettstedet. Fescue er ikke lunefull, og hvis det friske laget har en sandbase, vil gresset fortsatt perfekt spire.

Med alle plussene er ulempene ved bruk av sving, som mono såing, åpenbare:

  1. Fescue tolererer ikke tramping. Hvis du planlegger å bruke tid på plenen, vil det være barn og dyr som spiller der, piknik vil bli organisert – gresset vil raskt bli tattered og det kommer til å vises skallete flekker som vil forverre utseendet.
  2. Det er bedre å produsere avlinger på våren, slik at gresset har tid til å slå rot, spire og ha et godt rotsystem.
  3. Hvis det i løpet av sommersesongen er ikke Swath plenen svingel begynner å samles i små humper siden falt lange skuddene vil være å mulch rotsonen vil bli dannet hårløse flekker.

Bruk av fescue enggress i gressblandinger

Fescue i gressblandinger har forskjellige prosenter. Det danner ofte grunnlaget for slike sett med urter. Avhengig av hvilken type plen du vil få – det legges mer eller mindre. Hvis plenen er planlagt som et sted for aktiv hvile, er sammensetningen mindre hvis plenen brukes som et pryd, i fortauskanter, som en stripe som skiller forskjellige soner – mengden i blandingen er mye høyere enn resten av frøene. Oftest er det blandet med raigrass og enggress. I noen tilfeller er det blandet med kløverhvite.

fescue eng som en plen

Riktig omsorg, som består i vanning, systematisk klipping og gjødsling med spesielle preparater, vår og høst, vil gi muligheten til å nyte en vakker grønn plen i minst femten år.

Videotips for å velge en plen