Fortell meg, hva er Petunia Avalanche Yellow star? I år forsikret jeg meg om at fabrikken er rikelig, og på pakken er den skrevet første gang jeg kjøpte denne typen. Men min petunier av en eller annen grunn stikker opp, og vil ikke legge seg ned, men busken selv er veldig tett og tykkere. Kanskje det ikke var nødvendig å klemme plantene, eller skal de fortsatt vokse slik?

petunia gul stjerneBlant de mange ampelske petunier, som også kalles pendula, fortjener Lavin-gruppen spesiell oppmerksomhet. Disse er hybridplanter som blomstrer i store blomster og kjennetegnes av den raske veksten av lange laterale skudd, så de er mye brukt til dyrking i suspenderte blomsterpotter, høye potter og balkongbokser.

Lavine serien består av flere varianter, forskjellig i størrelse og farge på blomstene. En av de mest effektive representanter for petunia lavine er sorten Yellow Star.

Variety beskrivelse

petunia blomst

Petunia fikk navnet sitt på grunn av uvanlig farging av blomster: store gramofoner, opp til 10 cm i diameter, har en hvit nyanse på kantene, og midten er full av gul farge. Samtidig blir yellowness “trukket” ikke av et jevnt sentralt sted, men med utragende hjørner på en slik måte at en figur i form av en gul stjerne er tydelig synlig.

Avalanche blomstrer veldig voldsomt og i lang tid, opp til frost. hvis lengde bøssingen er nesten helt dekket av knopper som befinner seg på den bakre eller hengende fra pottsideskudd, er mer enn 0,5 m. I løpet av blomstringen foring fra langt ligner -rullegardinmenyen ned blomst skred som, i virkeligheten, ga tittel serien.

Busken grener veldig bra, så den kan plantes i form av en kraftig plante i hengende potter, eller direkte inn i det åpne bakken for å skape et bunnbjelke.

En petunia fra gruppen Avalanche er i stand til å “dekke” 1,5 kvadratmeter. m av blomsterbed området.

Særegenheter ved å vokse

petunia i en krukke

Petunia lavine gul stjerne multipliserer med frø:

  1. I begynnelsen av februar så så frø til frøplanter i næringsrik jord. I grunnen trenger de ikke å være stengt, det er nok å bare spre seg på overflaten av et løs næringsstoff. Legg avlinger under hetten eller dekselet med en film. Periodisk luft og fuktighet (dryss).
  2. Når skuddene ser ut tre virkelige blader, dykker du inn i separate potter.
  3. I mai, transplantere frøplanter i det åpne bakken eller i utendørs potter (når det kommer tilbakevendende frost) i et godt opplyst sted.
  4. Med høstens fremkomst kan buskene om ønskes utgraves og bringes inn i et rom med en lufttemperatur på ca. 12 grader varme, tidligere kuttet dem.

Det er verdt å merke seg at den unge petunia lavine gul stjernen skyter oppreist. Over tid vokser den sentrale skytingen sterkt i lengden og ligger ned, og på den blir mange sidegrener dannet, hvor knastene legges.

Hvis bushen klemmer seg på podetrinnet, begynner det å øke sideskuddene aktivt, og sentralet vil senke seg i vekst. Som et resultat vil utseendet til petunia ikke være så “ampelnym” – vokse en tykk busk, som hvis grenene begynner å henge, så ganske og allerede i slutten av sesongen.

Video om landing petisjonen petitionen

Related  Sprenger frø asparges vokser fra frø