I fjor var tomatplantene mine veldig syk. Min nabo rådet meg til å legge til Gliokladin-tabletter når du så frø denne sesongen. Fortell meg, hvordan kan jeg bruke Gliokladin i tabletter for frøplanter mot sykdommene hennes?

glioklav-tabletterGliokladin er et biologisk fungicid som brukes til å gjenopprette sunn jordmiljøflora, samt for forebygging og behandling av ulike sykdommer i planter. Legemidlet er produsert i forskjellige former, og når vokser plantene av vegetabilske og blomstavlinger har den tabletterte formen av soppdrepende midler vist seg å være god.

Egenskaper av preparatet

Sammensetningen av Gliokladin inkluderer sporer av sopp Trichoderma og metabolitter. Hvis de kommer inn i det øverste laget av jorda, begynner de å vokse og formere seg, og blokkerer utviklingen av patogener. Dette skjer bare hvis det er gunstige forhold:

  • fuktig jord;
  • mulching av jord for å unngå tørking.

I tørr jord og ved høy temperatur mister stoffet sin effektivitet, som svampesporer dør.

Fungicid brukes til å behandle sykdommer som:

  • villing planter;
  • rot rot;
  • sykdommer av blader og stilker.

Som et resultat av preparatets virkemåte dannes en sunn flora av jordblandingen, noe som gjør det ikke bare mulig å dyrke kvalitetsavlinger, men også å oppnå et stort utbytte med forbedrede smakegenskaper.

Gliokladin er helt ufarlig, giftfri og forårsaker ikke avhengighet av patogener.

Funksjoner ved bruk av tabletter for frøplanter

Når vokser plantene Gliokladin fungerer like bra på forskjellige stadier:

  1. Under såing av frø. For en gryte med en kapasitet på 300 ml er ikke nok til å forsegle en tablett i jorda.
  2. Under spirende spirer. Sett en tablett i hver brønn.
  3. Ved transplantasjon av frøplanter på en seng. For hver plante i hullet for å fikse 1 tablett i nærheten av rotsystemet.

Tablettformen av preparatet er kun beregnet for tilsetning til jorda og brukes ikke til fremstilling av oppløsninger. Ved såing umiddelbart i åpen bakke, er sliping av tabletten tillatt. En liten mengde jord blandes med en knust tablett og helles i sporene samtidig med frøene.

Virkningen av Gliokladin tablett begynner innen en uke etter påføring og er fra 8 til 12 uker.

Det er umulig å kombinere et biologisk fungicid med kjemiske komponenter. Ved bruk av andre biologer er det nødvendig å motstå en pause på minst 1 uke.

Bruk av Gliokladin tabletter i voksende frøplanter – video