Min vakre bougainvillea bor i huset om vinteren, og for sommeren bærer jeg henne ut i hagen under trærne. Nylig lagt merke til at busken hver dag mister et par blader. Fortell meg hvorfor bougainvilla søl går ut?

bougainvillaeaBougainvillea tilhører familien til Niktaginovy ​​og er en lys representant for prydplanter. Dens popularitet, det fortjente det er takket være løvverket, selv om det er veldig lang blomstring. Men blomstene i henne er små og ubemerkede, de er helt tapt blant de fantastiske stipulene av den mest varierte fargen. I tillegg er det i noen varianter av bougainvilleia ordninger arrangert i to rader, og danner dermed en slags mahrovost. Av disse grunnene blir de ofte forvekslet med blomsterstand, spesielt begynnende blomsterbutikker.

Det antas at bougainville har en ganske tolerabel karakter, og å vokse det utgjør ikke noen spesielle problemer. Dette skjer imidlertid fra tid til annen, siden blomsten, mens den ikke er lunefull, er svært følsom overfor de minste endringene i omsorg. En av de vanligste problemene er henfallet i Bougainvillea. Når du trenger å begynne å bekymre deg, og når du bare må vente, vil du bli bedt om årsakene til dette fenomenet.

De viktigste årsakene til at bougainvilla søl går ut, kan være:

  • naturlig prosess;
  • unøyaktigheter i vanningsmodus;
  • permutasjoner av potten;
  • mangel på lys og tørr luft;
  • konsekvenser av transplantasjon.

Faller som en naturlig prosess

fallne blader

Hvis bladhøsten begynte med høsten, og ikke i masse, men gradvis, er det ikke verdt å bekymre seg – så planten forbereder seg på hvileperioden. Det kaster gamle blader for å få styrke før den nye sesongen. I dette tilfellet kan bladene bli gule.

Feil vanning

Til tap av løvverk er brudd på vanningsregimet. Spesielt reagerer bougainville på mangel på fuktighet. Hvis du tillater fullstendig opptørking av jordet koma, og til og med regelmessig, er det helt klart at bushen begynner å kaste av alt unødvendig, i dette tilfellet løvverk for å overleve.

Related  Voksende avokadoer hjemme

En lignende situasjon kan være i tilfelle av overfylte planter når rotsystemet ikke klarer seg med den store mengden fuktighet i blomsterkrukken og ikke har tid til å absorbere den.

Utøvelsen av erfarne blomsteroppdrettere, voksende bougainvillea, viser at tapet av løvverk kan være i tilfelle når planten først ble tørket og deretter riknet vannet.

Omstill potten

Bougainville tolererer ikke hyppig boligendring. Det er viktig å umiddelbart plukke opp et passende sted for henne, slik at du ikke trenger å omorganisere blomsten, fordi det er et resultat av berøring, det sprinkler bladene.

Det samme fenomenet kan oppstå i tilfelle når vasen begynner å snu på søken av solen, eller til og med ut en buet skyting. Det er bedre å trimme ujevne og stygge kvister, men ikke slå potten.

Mangel på lys og tørr luft

Bougainvillea trenger god belysning og i et mørkt sted kan dumpe løvverk. På samme måte responderer blomsten på for tørr luft i rommet.

I varmesesongen og i anleggets opphold i gata (om sommeren), trenger det regelmessig sprøyting.

Tilpasningsperiode

ung busk

Som de fleste houseplants, tolererer bougainvillaea ikke en transplantasjon. I begynnelsen, etter å ha skiftet den vanlige potten, kan busken bli syk og til og med smuldre. For å hjelpe ham å flytte perioden for tilpasning lettere, kan du dekke potten med en plastpose.

Video om problemene med å vokse bougainvillea i rommet