I lang tid drømte jeg om å vokse en fersken, men mitt unge tre er alltid syk. Venner rådet ham til å spraye en soppdreper, spesielt priste stoffet gjør. Spør, hvilken instruksjon om bruk av soppdrepende Delan for en fersken?

I dagens hagearbeid uten bruk av soppmidler ikke kan gjøre, fordi skadelige sopp kan la ivrige eier uten avlinger eller vesentlig ødelegge den. Dette gjelder spesielt fersken – tre med karakter, som krever spesiell oppmerksomhet når det vokser. Dette frukttre er elsket ikke bare av folk, men også en rekke infeksjoner.

Blant en rekke medikamenter veletablert soppdreper gjør, har en kompleks effekt i kampen mot soppsykdommer av frukttrær, samt druer.

Kjennetegn ved preparatet

pakker

Delan er en granulat, helt og raskt oppløselig i vann. Preparatet inneholder aktiv ingrediens dithianon. I vandig oppløsning beholder den sin effekt, men den blir ødelagt i et surt medium.

Legemidlet brukes:

  • for å forebygge soppinfeksjoner;
  • for behandling av sykdommer.

Fungicid Delan kan ikke bli introdusert i jorda, de er bare ment å sprøyte trær og busker.

Funksjoner av stoffet

1 kilo ting

For maksimal effekt, bør soppdreper brukes før i begynnelsen av sykdommen – når det er fare for smitte av treet. I tilfelle av fersken Delan hjelpe overvinne sykdommer som leaf curl, skorper og klyasterosporioz.

Fordelene med stoffet er dets effekt, nemlig:

  1. Etter sprøyting på treet danner en beskyttende film, som ikke blir ødelagt i regnet i omtrent en måned, og beskytter kultur fra vindbåren sporer.
  2. Legemidlet “stopper” soppen i det berørte området og tillater ikke å spre seg.
  3. Svampesporer er fullstendig ødelagt for flere behandlinger.
  4. Løsningen trer gjennom barken og øker kulturs immunitet til mulige sykdommer.
  5. Delan forårsaker ikke «avhengighet» og tolereres godt av frukttrær, selv med hyppige behandlinger.

Fungicid Dean er helt ufarlig for mennesker og insekter.

Ferskenbehandling av Delan

sprøyting av fersken

I henhold til anvendelsen av fungicid for å lage en uttalelse første behandling bør utføres i løpet av våren fersken som et forebyggende tiltak. For å gjøre dette, oppløs 14 g av stoffet i 10 liter vann. I gjennomsnitt vil ett tre kreve om lag 3 liter ferdig løsning. Det må være jevnt sprinkled, mens du gjør dette i tørt vær.

Den ferdige løsningen kan ikke lagres.

Re-behandling er tillatt ikke tidligere enn 2 uker, med unntak av tunge dusjer etter sprøyting. I dette tilfellet kan du gjenta prosedyren i en uke. I alt tre behandlinger er nødvendig, den siste er 20 dager før høsting.

Related  Å vokse en rose fra et håndtak: hvordan å gjøre det

Sykdommer og skadedyr av fersken: Hvordan lagre et tre – video