Kami, keluarga muda. Tahun ini pada musim gugur mereka membeli tempat untuk kediaman musim panas. Walaupun hakikat bahawa pada musim panas kita akan terlibat terutamanya dalam membina sebuah rumah, kita mahu belajar beberapa katil pula. Beritahu saya bagaimana untuk memasang sebuah rumah hijau terowong filem untuk tanaman yang menyukai haba.

tannelRumah hijau jenis terowong adalah salah satu struktur yang paling mudah dilindungi tanah. Ia dibuat dengan sangat mudah, tetapi jika anda mengambil kira beberapa nuansa, kerja di rumah hijau ini akan lebih mudah dan selesa.

  1. Adalah wajar untuk memasang arka pada rentetan yang ketat supaya hujung arka berdiri tegak di sepanjang satu baris.
  2. Hujung rumah kaca yang terbaik ditutupi dengan sebuah filem, dan busur terikat bersama di atas dengan tali yang kuat.
  3. Sisi panjang filem adalah mudah untuk menetapkan setiap antara dua selat (menembak dengan stapler ke satu, kemudian skru skru lain). Kemudian reiki berat mereka akan menarik filem itu. Di satu pihak, rel boleh disematkan ke tanah, sebelah kedua boleh dibuka. Ia adalah mudah untuk membuka hotbed, melancarkan filem di kereta api.
  4.  Untuk mengelakkan filem daripada pecah semasa angin ribut kuat, angin harus disediakan untuk setiap meter berjalan terowong dengan sepasang botol plastik air, yang disambungkan bersama oleh tali. Botol dilemparkan melalui terowong, panjang tali itu mesti seperti botol membentang di atas terowong.
  5. Untuk melindungi tumbuhan daripada frosts berulang yang kuat untuk insurans, anda perlu mempunyai bahan penutup dalam stok, dan lebih baik daripada harta lain. Untuk rumah hijau filem dalam stok, simpan bukan tenunan, dan sebaliknya.