Pisau cukur yang mudah dan praktikal dari China

pisau bergelombang untuk memotong indahTiada siapa yang suka rutin. Ini terpakai kepada pemakanan. Jika seseorang makan satu hidangan setiap hari, akhirnya ia menjadi membosankan. Walau bagaimanapun, jika anda menghiasinya dengan cara yang berbeza, malah memotong bahan utama secara berbeza, maka hidangan yang sama sekali lagi akan menyebabkan selera makan yang belum pernah terjadi sebelumnya.

Tetapi sukar untuk memotong apa-apa corak dengan pisau biasa. Oleh itu, pisau cukur khas datang untuk menyelamatkan. Dia mampu memotong sebarang sayuran dengan gelombang. Oleh itu, salad yang paling biasa atau kentang goreng akan menjadi karya seni yang sebenar.

Kelebihan pisau ikal:

  1. Kesederhanaan. Pisau berkayu juga boleh digunakan seperti biasa.
  2. Kelajuan. Dalam beberapa minit, peranti ini mampu memotong kilogram sayuran dengan gelombang yang luar biasa.
  3. Keterlaluan. Pisau boleh digunakan untuk memotong sayur-sayuran dan buah-buahan.
  4. Simpanan. Oleh kerana pisau dibuat dalam bentuk gelombang, anda tidak perlu membuat perubahan untuk mencapai bentuk yang luar biasa. Terima kasih kepada ini, bukan satu kepingan produk akan terbang ke dalam sampah, kerana tidak akan ada kepingan melengkung.
  5. Kualiti. Pisau berkebun boleh dengan mudah dan cepat dipotong menjadi kepingan nipis dan tebal.

penghirisan sayur-sayuran yang luar biasaPersoalan utama tetap: berapa kos peranti yang tidak biasa itu? Di kedai dalam talian di Ukraine dan Rusia, anda boleh membeli pisau bergelombang untuk hanya 90 rubel. Harga sangat baik.pisau berombak di kedai dalam talian

Tetapi di laman web AliExpress, pisau yang sama akan menelan belanja sebanyak 68 rubel. Hanya 22 rubel kurang.pisau ikal pada Aliexpress

Ciri-ciri pisau bergelombang:

  • bahan bilah – keluli tahan karat;
  • bahan pemegang – plastik;
  • panjang bilah – 9.5 cm;
  • lebar bilah – 5,5 cm;
  • warna pemegang adalah merah.

mengiris kentang dengan indahOleh kerana perbezaan harga adalah kecil, anda boleh memesan dengan selamat dalam bahasa Cina dan dalam kedai dalam talian domestik. Di samping itu, ciri-ciri produk tidak berbeza.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Adblock
detector