teh teh penapisTeh adalah minuman lazat dan sihat. Tetapi ramai di antara beliau enggan menggunakan kopi, kerana daun teh yang terus terapung hanya menjengkelkan. Kerana mereka adalah mustahil untuk menikmati minuman yang enak dan wangi ini. Walau bagaimanapun, sangat mudah untuk menyelesaikan masalah ini: ia perlu membeli penyaring untuk membuat teh.

Sebuah periuk teh untuk teh Mr.Tea adalah tokoh seorang lelaki kecil. Ia terdiri daripada dua bahagian: salah satunya disertakan pada cawan, dan yang kedua mengandungi daun teh. Tangannya bengkok dengan cara yang istimewa, yang membolehkan anda tegas membetulkan lelaki kecil itu pada cawan. Dari sisi itu nampaknya dia hanya mandi panas.

penyaring teh asliPenapis meliputi lubang-lubang kecil, sehingga daun teh terkecil tidak dapat menghalang anda menikmati minuman yang enak.

Gunakan penapis untuk membuat teh Mr.Tea agak mudah. Ia perlu mengisi daun teh di salah satu bahagian dari lelaki kecil itu, sambungkan bahagian-bahagiannya dan ayakan penapis pada cawan. Selepas itu, anda boleh menambah air. Dan apabila teh dibakar, anda boleh mendapatkan seorang lelaki dari cawan.

peraturan penggunaan teh penapisKelebihan penapis untuk teh bru:

  1. Kesederhanaan. Penyaring dalam bentuk seorang lelaki kecil sangat mudah digunakan.
  2. Kompak. Oleh kerana penapis sangat kecil, ia tidak akan mengambil banyak ruang.
  3. Kebersihan. Untuk membersihkan penapis, hanya bilas dengan air. Di samping itu, ia dibersihkan dengan sempurna di dalam mesin basuh pinggan mangkuk.
  4. Reka bentuk tersuai. Dengan penyaring yang tidak biasa anda mahu minum teh lagi dan lagi.

minuman teh dalam penapisA booster teh untuk teh Mr.Tea sepatutnya untuk setiap kekasih minuman harum dan enak ini. Tetapi berapa kosnya? Di kedai dalam talian Ukraine dan Rusia produk ini boleh dibeli untuk 490 rubel. Harga tidak terkecil untuk produk sedemikian.Penyegar teh di kedai dalam talian

Related  Tumbuhan sayur bersih – ladang untuk sayur-sayuran yang tumbuh dari China

Tetapi di laman web Aliexpress, penapis teh Mr.Tea boleh dibeli hanya untuk 80 rubles. Harga ini hampir 6 kurang daripada harga yang ditetapkan oleh pengeluar domestik.Penyegar teh untuk Aliexpress

Ciri-ciri pembuat bir teh Mr.Tea:

  • bahan – silikon;
  • ketinggian – 12 cm;
  • warna – kelabu dan putih.

produk mudah dibersihkanOleh itu, pembuat teh teh Mr.Tea harus dipesan hanya dari pengilang China. Jika tidak, kita perlu membayar lebih sedikit, walaupun ciri-ciri produk Cina dan domestik sama sekali berbeza.