kliping garterPusat kawasan pinggir bandar seringkali merupakan rumah hijau yang memerlukan banyak masa dan tenaga dari tukang kebun. Berhati-hati ditanam atau dibeli di pasaran benih yang memerlukan penjagaan yang berterusan. Secara tradisinya, rumah hijau ditanam dalam tomato dan timun, yang memberikan seluruh keluarga dengan salad berguna pada separuh kedua musim panas dan persiapan yang menakjubkan untuk musim sejuk.

Mengikat tumbuhan adalah satu proses yang susah payah, dari mana kita dengan senang hati akan menolak, tetapi itu adalah mustahil. Keterukan tanaman masa depan mengancam batang, buah-buahan boleh dimakan oleh perosak di atas tanah, dan kerana kelembapan berlebihan, proses pembusukan daun bermula. Dalam erti kata lain, adalah mustahil untuk mengelakkan mengikat tumbuhan tinggi, tetapi agak mudah untuk memudahkan proses ini.

klip untuk garter di kedai dalam talianDi kedai Internet Rusia, klip plastik khas dijual. Penyesuaian mudah ini membolehkan untuk memperbaiki tumbuhan pada kedua-dua menegak, dan pada sokongan mendatar.

Klip-klip dibuat daripada polipropilena, harganya bergantung kepada bilangan produk dalam pakej. Sebagai contoh, satu set 20 klip untuk garter tumbuhan akan menelan belanja 47 rubel. Walaupun kos rendah, produk ini sangat tahan lama dan akan memberi anda lebih daripada satu musim.

klip untuk garter di AliexpressKlip tidak dibentangkan di semua kedai dalam negeri, jadi tukang kebun memilih untuk memerintahkan mereka di laman web AliExpress sejurus selepas cuti Tahun Baru. Cincin plastik dengan diameter 23 mm dijual dalam bungkusan 50 atau 100 keping.

Klip telus, tidak seperti tali biasa, “duduk” di batang dengan tegas, memberikan sokongan yang boleh dipercayai dan tidak mencederakan tumbuh-tumbuhan.selamat diikat dengan klip tomato

Ulasan menunjukkan pengurangan waktu untuk penjagaan tanaman sayuran, kerana pemasangan klip tidak memerlukan kemahiran khusus. Di samping itu, pengapit telus hampir tidak kelihatan dan membantu mengekalkan ketenteraman di rumah hijau. Apabila tumbuh-tumbuhan perlahan-lahan diikat, disiram, diproses dan dituai lebih mudah.

pengancing berkualiti tinggi yang boleh dipercayaiMenariknya, kos dan kualiti klip untuk tumbuhan garter di laman web AliExpress dan dalam kedai dalam talian domestik, mengikut pelanggan, tidak berbeza. Pengapit pembungkusan dari Kerajaan Tengah (50 pcs) akan menelan kos sekitar 85 rubel. Jika bandar anda tidak mempunyai produk sedemikian, jaga pesanan terlebih dahulu untuk berada pada masanya untuk permulaan musim panas.