kami membersihkan jagung dengan cepat dan mudahJagung adalah produk yang berguna untuk anda makan pada musim sejuk dan musim panas. Ia digunakan untuk menyediakan banyak hidangan, termasuk salad dan pinggan mangkuk. Walau bagaimanapun, makan jagung di tongkol tidak begitu mudah, dan proses pembersihan bijirin dari tongkol mengambil terlalu banyak masa.

kami membersihkan bijirin jagungOleh itu, tidak lama dahulu di pasaran ada tangan yang dibongkar (alat pembersih), yang membolehkan anda dengan cepat memotong jagung dari jagung jagung. Dia menggunakan pisau tajam, yang dengan tepat mengatasi tugasnya. Gandum potong boleh digunakan untuk menyediakan pelbagai hidangan. Anda juga boleh menanam jagung seperti musim sejuk, supaya tidak membeli di kedai.

Gunakan peranti untuk membersihkan jagung sangat mudah. Pertama anda perlu memasak jagung. Selepas memasak, sayur-sayuran perlu sedikit sejuk, supaya tidak dibakar semasa pembersihan tong dari biji-bijian. Kemudian letakkan jagung jagung secara vertikal dalam mangkuk besar. Pada permulaan tongkol, anda mesti memakai tongkat tangan dan perlahan-lahan menolaknya, menurunkan peranti itu. Apabila semua anak lembu dibersihkan, anda hanya perlu mencurahkan biji-bijian ke dalam pinggan.

peranti unik tanganKelebihan peranti pembersihan jagung:

  1. Kesederhanaan. Dalam satu gerak, anda boleh membersihkan keseluruhan tong jagung.
  2. Kelajuan. Dalam beberapa minit anda boleh memotong semua bijirin dari beberapa kilogram jagung jagung.
  3. Kebersihan. Memotong bijirin tidak perlu dikumpulkan di dapur, kerana mereka dipasang dengan kemas di dalam perkakas.

Jagung tangan dihancurkan adalah alat yang berguna yang perlu di dapur. Tetapi berapa kosnya? Di kedai dalam talian di Ukraine dan Rusia, anda boleh membeli peranti ini untuk 498 Rubles. Nampaknya murah.jagung hand-hancur di kedai dalam talian

Walau bagaimanapun, di laman web Aliexpress, peranti pembersihan jagung dapat dibeli hanya 166 rubel. Ini betul-betul 3 kali lebih murah daripada jumlah yang ditawarkan oleh pengeluar domestik.pembersih jagung untuk Aliexpress

Related  Pemasa Automatik untuk Penyiraman dari China

Ciri-ciri jagung hand-hancur Cina:

  • bahan bilah – keluli tahan karat;
  • bahan badan – plastik;
  • diameter – 12 cm;
  • ketinggian – 5 cm;
  • Kapasiti bijirin – 200 gram;
  • warna jingga dan telus.

peranti peranti manual untuk membersihkan jagungSeperti yang anda lihat, adalah yang terbaik untuk memerintahkan peranti manual untuk membersihkan jagung dari pengilang China. Harganya sentiasa beberapa kali lebih rendah daripada yang ditawarkan oleh pengeluar domestik. Dan ciri-ciri produk hampir sama.