kehidupan tanpa lalat dan nyamukSetiap orang yang menghabiskan masa di dacha tahu apa yang menyerang dengan lalat, nyamuk dan serangga terbang lain. Selalunya, terdesak untuk menghilangkan makhluk hidup yang menjengkelkan di dalam rumah dengan bantuan penghalau serangga, ramai penduduk musim panas menggunakan jenis kunyit kuno yang lama. Tetapi mereka tidak selalu memberikan kesan yang diingini, meninggalkan noda dari lalat dan nyamuk yang terbunuh di permukaan di seluruh rumah.

prinsip operasiBagi membantu para pengemudi yang datang dengan pemukul terbang elektrik yang boleh dipercayai dari tapak Aliexpress, yang menghancurkan serangga, mereka hanya perlu menyentuh permukaan elektrik, dan pada masa yang sama benar-benar selamat untuk orang dan haiwan peliharaan.

Prinsip operasi

Pemetik lalat elektrik menyerupai raket untuk bermain tenis atau bulu tangkis. Ia mempunyai pena dan kepala, serta swatter terbang biasa. Pada pemegang adalah penutup, menyembunyikan dua bateri kecil, dari mana “alat” berfungsi. Ketua dilengkapi dengan grid dalam tiga lapisan rod elektrik logam.

bateri untuk swatter terbangUntuk memusnahkan seekar lalat atau nyamuk, anda hanya perlu menerbangkan kepalanya terbang ke arah serangga. Dari sentuhan yang sedikit, ia akan menerima kejutan elektrik. Permukaan kerja swatter terbang cukup besar, dan oleh sebab itu, beberapa serangga boleh dimusnahkan pada satu masa.

Ciri-ciri produk utama:

  • dua lapisan perlindungan untuk haiwan dan manusia;
  • kehadiran satu set bateri ekonomi, satu caj yang cukup untuk 600 sebatan;
  • kuasa pada 3800 V pada masa kejutan elektrik;
  • kemungkinan membunuh nyamuk atau lalat yang duduk di atas seorang lelaki tanpa bahaya kepada yang terakhir;
  • kehadiran petunjuk cahaya;
  • amaran bateri yang dilepaskan dengan mematikan atau mematikan penunjuk khas.

terbang penangkapan di AliexpressKelebihan swatter terbang elektrik sebelum konvensional:

  1. Tidak meninggalkan jejak di permukaan.
  2. Lebih berkesan kerana hakikat bahawa ia cukup mudah untuk menyentuh serangga.
  3. Sesuai untuk kegunaan luaran.

Harga pemukul terbang di Alyexpress adalah 294 Rubles, manakala di kedai-kedai dalam negeri barang-barang musim panas nilai itu ditetapkan di antara 500 dan 1000 Rubles.

fly swatter di kedai dalam talianBanyak testimoni pelanggan positif membuktikan kualiti produk yang tinggi dan keberkesanannya dalam memerangi perosak terbang. Berterusan daripada ini, dapat disimpulkan bahawa nisbah harga harga paling optimum di pasaraya hypermarket Aliexpress.

https://www.youtube.com/watch?v=H_kIhn0ffiE

Cara menggunakan roda tenaga elektrik