penjepit permohonan untuk pakejBanyak produk harus disimpan di tempat yang kering tanpa akses ke udara. Bijirin, teh, kopi, buah-buahan kering, roti – setiap produk ini akan tetap segar untuk masa yang lama hanya jika disimpan dengan betul. Tetapi tidak semestinya kapasiti saiz yang diperlukan. Sebagai alternatif, anda boleh menggunakan pakej biasa. Tetapi bagaimana untuk menutupnya dengan ketat? Gunakan pakaian atau bekas pita Scotch?

Malah, pengeluar telah lama menyelesaikan masalah ini. Di kedai dalam talian adalah klip istimewa yang sangat popular untuk pakej. Mereka menutup beg itu dengan ketat. Oleh itu, tidak ada aliran masuk udara, dan tiada serangga akan merangkak di dalam. Di samping itu, terima kasih kepada peranti ini, kandungan pakej tidak akan menjadi percikan dan runtuh.

peranti mudah dan praktikalGunakan klip untuk pakej dengan mudah. Untuk bermula, letakkan produk dalam pakej, dan kemudian tutup klip di bahagian atasnya. Dengan cara ini, dengan cara yang sama anda boleh melindungi telefon pintar anda daripada air di dalam bilik mandi atau semasa berjalan di dalam hujan.

Selain itu, klip-klip itu boleh digunakan untuk menutup beg dengan ketat dengan susu dan produk cecair lain. Sekarang tidak mungkin untuk menumpahkan susu secara khas.

Kelebihan klip untuk pakej:

  1. Kesederhanaan. Pengapit sangat mudah digunakan.
  2. Keterlaluan. Pengapit boleh melindungi semua produk dari alam sekitar.
  3. Kompak. Peranti ini tidak mengambil banyak ruang pada rak.
  4. Ketahanan. Pengapit untuk pakej direka bentuk untuk digunakan semula.

klip untuk pakej di kedai dalam talianOleh itu, klip untuk pakej mestilah di setiap dapur. Tetapi berapa kosnya? Di kedai dalam talian di Ukraine dan Rusia, peranti ini menelan 41 rubel. Cukup harga yang rendah untuk peranti ini.

set pengapit untuk beg pada AlyexpressWalau bagaimanapun, di laman web Aliexpress hanya 5 keping pengapit yang sama anda hanya perlu membayar 60 rubel. Iaitu, satu pengapit kos 12 rubel. Ini adalah harga yang agak rendah untuk peranti yang berguna itu.

klip untuk beg plastikCiri-ciri klip Cina untuk pakej:

  • bahan – plastik;
  • panjang – 11 cm;
  • lebar – 1.4 cm;
  • warna – biru, hijau, ungu, merah jambu, oren, kuning;
  • dalam set 5 klip.

set klip untuk pakejSeperti yang dapat anda lihat, klip untuk pakej adalah pembantu yang indah di dapur, yang akan menyimpan produk yang segar. Walau bagaimanapun, peranti ini hanya boleh dibeli daripada pengilang China. Lagipun, jumlahnya jauh lebih rendah daripada harga yang ditunjukkan pengeluar domestik.