Bulgaria dari ChinaDalam kehidupan seharian untuk seorang tukang mahir akan sentiasa ada 1000 dan 1 kes. Selalunya sesuatu perlu dipotong atau digilap. Bahan keras boleh diproses dengan Bort BWS-1200U-SR sudut penggiling, yang merupakan pencarian untuk profesional rumah. Sekiranya seorang lelaki boleh membuat kerja yang besar secara mandiri, maka bagi keluarga ini adalah sumbangan yang tidak ternilai. Walau bagaimanapun, pekerja terbaik adalah orang yang mematuhi teknik keselamatan. Malangnya, ia ditulis dalam darah orang yang percaya diri.

Apabila bekerja dengan USM, pakai perisai muka atau gelas. Pegang alat dengan kedua-dua tangan, bukannya satu.

Spesifikasi teknikal

pengurangan bahasa BulgariaPotensi kapasiti pengurangan Bulgaria dengan ketara memudahkan kerja. Model Bort dilengkapi dengan enjin berkuasa 1,200 watt. Terima kasih kepada ciri-ciri ini, pengisar berfungsi lebih lama dan memerlukan lebih banyak masa untuk terlalu panas. Daya tahan alat ini membolehkan tuan cepat memotong atau menggilap:

  • kayu;
  • konkrit;
  • batu;
  • plastik;
  • logam.

Pengurang teknik ini adalah beberapa kali lebih besar daripada kuasa gerudi. Bahasa Bulgaria dicipta khusus untuk menjalankan beban berat. Dengan rizab tenaga sedemikian dalam pemprosesan bahan pepejal, enjin tidak dibakar untuk membakar, dan galasnya – untuk pecah. Ini sering berlaku dengan gerudi semasa pengisaran.

Memacu, kelajuan dan permulaan yang lembut

cakera BulgariaDalam kuasa ini, hanya cakera kecil dengan garis pusat sehingga 125 mm boleh dikendalikan. Peralatan besar, ia tidak menarik. Reducer berputar aci sehingga 11 ribu revolusi per minit (melahirkan). Sering kali ini membawa kepada jerking tajam apabila dihidupkan. Bulgaria dari China di tempat kerjaWalau bagaimanapun, dalam fungsi awal Bort BWS-1200U-SR bahasa Bulgarian disediakan, yang bermaksud bahawa cakera itu tidak dilepaskan secara beransur-ansur (semasa hanya datang dengan peningkatan kelajuan). Namun, jangan bermula selepas memotong segera (anda memerlukan 5-10 saat) untuk memotong, supaya tidak merosakkan telinga atau permukaan kerja.

Semak kehadiran permulaan yang lancar boleh seperti berikut: jika anda menghidupkan Bulgarians bekerja dengan senyap dan “jangan melompat” di tangannya, maka itu.

Kawalan kelajuan

butang kawalan bulgarianSistem khas yang terintegrasi dalam pengisar, bertanggungjawab untuk mengekalkan kelajuan optimum cakera pengisaran. Oleh itu, tuan boleh memilih kelajuan yang paling baik untuk aktiviti yang berlainan: menggilap atau mengisar. Akibatnya, kelajuan putaran bulatan bergantung pada jenis kerja, dan bukan pada beban. Fungsi yang berguna adalah untuk mengunci butang hidup / mati. peralatan pelindung diriSejak butang permulaan adalah luas, pakar boleh bekerja walaupun dengan sarung tangan.

perlindungan pelindungBekerja dengan batu, anda perlu memakai peralatan perlindungan, kerana ini adalah bahan yang sangat tidak dapat diprediksi. Juga, seseorang harus melindungi organ pernafasan mereka dengan melakukan kerja pengisaran.

Anda boleh membeli penggiling sudut Bort BWS-1200U-SR di laman web “AliExpress” secara langsung dari China untuk 2,874 rubel.bulgarian di Aliexpress Walaupun di kedai-kedai biasa ia membelanjakan lebih daripada 3,200 rubles.bulgarian di kedai Rusia Di kedai Internet di Rusia.bulgarian di kedai dalam talian Rusia Di kedai dalam talian di Ukraine.bulgarian di kedai dalam talian Ukraine