novac sa mojim rukamaUmijeće Feng Shui nas uči da bi postao bogat, potrebno je imati novac stablo, u stvari, to služi kao magnet materijalnih dobara i bogatstva. U suvenirnici sa širokim izborom tih talismana tako da odgovaraju svim ukusima, ali ako napravite novac stablo svojim rukama i staviti komad duše u njemu, to će ojačati svoje djelovanje u nekoliko navrata. Pozornost vam donosimo nekoliko mogućnosti za izradu domaćeg stabla, koje iz ovoga ne gube ni ljepotu ni čarobne sposobnosti.

Topijera kovanica

topiary od kovanicaPočevši od stvaranja zlatnih kovanica (ukrasno stablo s krivuljom u obliku figura), slijedite pravila:

 1. Glavni naglasak zanat je kruna, a njegov promjer treba biti veći od lonca u kojem raste stablo.
 2. Maksimalna veličina lonca je jednaka širini krune, ali bolje je uzeti manje voluminozni lonac tako da ne privlači pažnju na sebe.
 3. Ukupna visina suvenira bit će oko tri promjera samog krunice.
 4. Deblo mora biti tanak, ali stabilan.
 5. Na stablo ne pada, podloga se mora napuniti teškim punilom.

Jedna od najjednostavnijih varijanti stabla novca od kovanica je upotreba kao osnova za krunu okruglog kugle pjene. Neki obrtnici to čine iz novina, čvrsto se preklapaju i lijepe, ali ova opcija nije najbolja, jer je vrlo teško postići ravnomjeran, zaobljen oblik. Da bi kruna bila savršena, bolje je odabrati pjenu za kuglu. Njegova veličina ovisi o želji i broju dostupnih novčića, ali treba imati na umu da ih mora biti puno jer je lopta potpuno pokrivena.

Ball bi trebao biti zalijepljen s papirnatim ručnicima unaprijed – tako da neće biti sklizak i kovanice će bolje stick.

Dakle, da biste s vlastitim rukama napravili novac s drvetom, trebate podići male novčiće iste denominacije, na primjer 10 rubalja. Montirajte ih mogu biti termo-pištolj ili ljepilo PVA (prva opcija je poželjna, jer će osigurati dobru zlostavljanju). Oblik krune slijedi u obliku vage, i to:

 • prvi ljepiti jedan novac;
 • s gornjega mjesta dva kovanica na takav način da je prvi dio djelomično skriven i one se dodiruju u središtu donjeg kovanog novca;faze izrade stabla novca
 • Preostali novac trebao bi biti zalijepljen na isti način, postavljen kao vaga, sloj po sloju;
 • Obraditi zalijepljenu krunu lakom kako bi se poboljšala sjaj.

Mali dio kugle treba ostati prazan – stoga će “prtljažnik” rasti.

Stablo drveta može biti izrađeno od običnog sushi štapa i onda će biti ravna ili od komada gustog aluminijskog kabela, bizarno zakrivljenog. Zlatni učinak drvenog prtljažnika dat će slikanje, a kabel bi trebao biti zamotan vrpcom ili papira slične boje.proces stvaranja stabla novca

Related  Tehnologija i pravila za preradu kože i krznenih krzna

Ostaje sakupljati i “biljke” stablo novca, i to:

 1. Učvrstite cijev u lijevu rupu na kuglu, ako je potrebno pomoću ljepila.
 2. Plastično staklo malog volumena ili redovne šalice ispunjava se gipsom i postavi stablo.
 3. Kada se žbuka stvrdne, „tlo” u kovanicama stakla brtve, zlato boje obojiti ili ispunite šljokice.
 4. Ukrasite lonac s bojom ili lijepite lijepom čipkom.

Ako želite, možete pridati lišće ili lukove na stabljiku i postaviti leptir na krunu – sve ovisi samo o mašti majstora.

Elegantno novčano drvo s granama

novac stablo s granamaVrlo delikatno stablo novca može se izraditi vlastitim rukama od novčića i žice: prekrasna kapa-kapa s zlatnim novčićima bit će glavni ukras kuće. Za izradu maskota je lako:

 1. Izbušite rupe u kovanicama i stavite ih na mali komad tanke žice – to će biti lišće na peteljkama.pripremiti novac i žicu
 2. Spojite lišće na grane.kombinirati novac u grane
 3. Od grana skuplja stablo, pričvršćujući ih na prtljažnik debelog fleksibilnog kabela.skupljajući krunu stabla
 4. Postavite stablo u lonac ili staklo s gipsom.stablo gotove novca

Kovanice se također mogu kombinirati s kuglicama, a deblo daje drugačiji oblik.

Slika s kovanica

slika kovanicaUčinkovito izgleda ne samo trodimenzionalno stablo, već i oblikovano u obliku slike na platnu ili papiru. Takav rad može biti učinjeno s djecom, jer ništa teško u tome kako napraviti novac stabla na slici, br. Jedina ideja je sljedeća:

 1. Na platnu nacrtajte konturu (deblo i krunu).
 2. Izvadite prtljažnik iz papirnatih salveta uvrnutim u flagellum.
 3. Stavite novčiće iz kovanica.
 4. Obojite sve zlatnom bojom.
 5. Zalijepite sliku u okvir.

Što simbolizira stablo novca?

različite inačice stabla novcaMnogo je novca vezano za stablo novca. Prema učenju feng shui, glavna zadaća ovog talismana – privući u svoj vlasnika financijsku dobrobit i bogatstva, ali će samo u slučaju da stablo staviti na pravo mjesto, i to na području bogatstva. Zbog toga je odgovorna jugoistočna strana prostorije, a za jačanje učinka stabla novca, preporučuje se fontana u blizini.

Related  Coopers za kokošje kokoši imaju svoje ruke kod kuće

Kineski stručnjaci u Feng Shui uvjeriti da ukrasno drveće likovi trebali imati grane 10, na kojem se nalaze točno 100 zlatnika – da je takva kombinacija ima maksimalni čarobni učinak.

Ako tresti stablo i pounded s novcem, te će uskoro očekivati ​​materijalne koristi. Istina ili ne, to ovisi o vama.

Što se tiče stabla živog novca (masnoće), biljka također zadržava svoj simbolizam, ako je pravilno zbrinuta. U ovom slučaju, tako da je cvijet je utjecala na materijalno stanje u pozitivnom smislu, te se moraju redovito čistiti lišće, spriječava nastajanje prašine na njima – to će dovesti do suprotnog efekta (otpad i gubitak novca). Isušivanje bušotine također predskazuje neplanirani otpad.

Da biste aktivirali akciju novčića na dnu lonca, trebali biste staviti novčić, a svake godine na Badnjak isprati ju pod tekućom vodom.

Ukratko, želim reći: ako kuća ima zalihe malih predmeta, uključujući stare kovanice, vrijedno ih je pokušati napraviti maskotu. Stablo novca, izrađeno od ljubavi s vlastitim rukama, ne samo da će ukrasiti kuću, nego će također postati izvorni dar za prijatelje i poznanike.

Izrada stabala novca od zrna – video