Slatke svinje iz plastičnih bočicaU ljetnim mjesecima, u svakoj kući nalaze se plastični spremnici koji mogu biti odličan materijal za originalne zanatske obrte. Jedna od njih je svinja iz plastične boce, korak po korak instrukcije koje omogućavaju jednostavno izradu ukrasa za vrt ili bazu za mali vrt cvijeća.

Članak u temi: obrtnici iz plastičnih bočica izrađenih vlastitim rukama.

Materijali za izradu svinje iz plastične boce

Piglet izradu pojedinostiKako napraviti prašinu iz boce? Ako pomno promotrite oblik posude poznate svima, postaje očito da izgleda kao kontura teleće slatke male svinje. Za potpunu sličnost nedostaju samo velike, konveksne uši, noge i poznata repna točka. Poput tijela svinje, a ostatak detalja može se napraviti od improviziranih sredstava, bez potrebe za nepotrebnim troškovima.

Uz samu plastičnu bocu, potrebno je pripremiti za svinju:

 • oštar nož i škare;
 • Balon s aerosolnom bojom ili običnom bojom emajla u staklenku;
 • kist;
 • olovka i papir za pisanje;
 • ljepilo za plastiku;
 • crni marker s upornom tintom;
 • žica za izradu repa.

Što je plastična bočica veća, to će biti blaža.

U tom slučaju nemojte zaboraviti da životinjska životinja treba noge. Za njihovu proizvodnju opskrbljena su s četiri manje posude. Na primjer, za svinje iz pet litarske boce može doći do 4 posude pola litre kapaciteta. Za uši, potrebna je jedna i pol litarska bočica.

Svinjski cvjetni krevet i prasadiAli kako napraviti svinju iz plastične boce, ako pri ruci nema dijela materijala potrebnih za rad?

Fantasy u službi gospodara kuće

Nemoguće je držati u kući sve što može biti korisno domaćem gospodaru, koje se bavi rukotvorinama za ljetnikovac ili zidinama. Ako neki element konstrukcije nedostaje, ne morate se uzrujavati ili trčati u dućan za nestale dijelove prasadi. Ono što su sami napravili su toliko dobri da ih ne vode striktni kanoni i pravila kada su stvoreni. Svi pomoćni dijelovi mogu biti izrađeni od onoga što je trenutno u kući.

Related  Jednostavne tajne oblačenja kože od lisice kod kuće

Mačak iz boce spreman za bojanjeAko želite učiniti sa svojim rukama prasadi iz plastičnih boca, a kuća nije našao prikladan komad žice, ovaj materijal je uspješno zamijeniti otpadna plastika iz boce, koja će biti izrađena od svinja noge.

Oči mogu biti obojene trajnim neizbrisivim markerom, ali postoje i drugi načini. Prekrasne oči dobivaju se od odabranih veličina konveksnih gumba s petljom za zrak, koja je zalijepljena u utor na bocu.

Drugi način – rezati i zalijepiti oči od komada samoljepljivog filma odgovarajuće boje. U tom slučaju, koristeći različite nijanse, možete napraviti oponašanje volumena, stvoriti smiješnu šalicu na njušku prase, dati joj neki znak.

Faze izrade svinjeKorak po korak upute za svinje iz plastične boce – nije dogma, nego način da se probudi maštu i dati višak stvari zanimljive drugi život.

Kada kuća nema dovoljno boce za noge plovila, mogu se zamijeniti čašama ili bocama od jogurta i drugih pića s kiselim mlijekom. Čak će i podrezivati ​​plastične cijevi, koje poljoprivrednici i kamioneri koriste za polaganje komunikacija, izradit će se konstrukcija nosača za tralize i kosture za staklenike.

Boja figure napravljena rukama od plastičnih bočica svinje ne može biti samo aerosol, već i caklinska boja odgovarajuće hladovine.

Ovdje majstori mogu podsjetiti da svinje nisu samo ružičaste, već crne, svijetlo bež i uočene.

Korak-po-korak upute za izradu prasadi iz plastične boce

Praščića od 5 litara bocaKada se skupljaju svi potrebni materijali i alati, vrijeme je za početak rada:

 1. Prije toga, na komadiću papira, nacrtana su simetrična, naglašena ušiju prasadi iz plastične boce.
 2. Iz polupilijskih bočica na nagibu, odrežite dio grla kako bi se dobile pripreme svinja. Moraju biti iste duljine.
 3. Od grla plastične boce od 1,5 litara, djelić je napravljen u dvije pločice. U tu svrhu, vrat s dijelom vijka je izrezati na pola po dužini, a formirana od dijelova slikanim uzorcima papira izrezati dijelove uši.
 4. Sada je vrijeme da prijeđemo na stvaranje tijela budućeg junaka u vrtu. Da biste to učinili u pet litara spremnici ureda nožem pažljivo napraviti prorez za pričvršćivanje rep, dva – za uši, a više za plastične noge životinjskih četiri.
 5. Kada su svi dijelovi spremni, nastavite s montažom. Za veću pouzdanost mogu se lijepiti noge, uši i rep.
 6. Nakon sušenja zanat je oslikana u pozadinskoj boji uz pomoć aerosola ili četke.
 7. Boja je ostavljena da se dobro osuši, nakon čega je moguće nacrtati nosnice, pričvrstiti ili nacrtati oči.

Related  Kako napraviti pouzdani sustav odvodnje na mjestu s vlastitim rukama

Prasadi na travnjakuSastavljena u skladu s korak-po-korak upute, svinja iz plastične boce će biti izvorni ukras u vrtu ili u vrtu. Ali ako želite, možete ga pretvoriti u objekt koji donosi mnogo više vrijednosti.

Kako izraditi cvjetni piglet i posudu za zalijevanje svinja?

Da biste to učinili, u stražnjem dijelu novog stanovnika okućnice, izrežite ovalnu ili kvadratnu rupu tako da se plastična životinja pretvori u mali cvjetnjak.

Slatka mini cvjetnjakaDa je suvišna vlaga protjecala neometano, a korijeni zasađenog cvijeća nisu se trunuli, na želucu je korisno osigurati nekoliko malih pukotina.

Na dnu dobivenog spremnika ulijte malu ekspandiranu glinu, a nakon toga hranjivu tlu. Jedinstvena, minijaturna krevetića kreće se za sadnju cvijeća ili drugih biljaka.

Takav ukras vrt može biti učinjeno čvrsto zaglavi noge, ili potpuno bez njih. Uz veliku svinju lako je pronaći mjesto za cijelo pecivo koje su iz vlastitih ruku iz plastičnih bočica, kao na fotografiji, prasadi.

Zalijevanje možeAko kuća ima spremnik s koncentriranim sokom ili kemijskim sredstvima za kućanstvo s ručkom, tada ćete iz takve plastične boce dobiti prekrasnu limenku. To će nesumnjivo ugoditi malim vrtlarima i kamionima. Kako bi voda prolazila iz izljeva svinje, prethodno je napravljeno nekoliko rupa u čepu boce. Za takav rad je prikladno koristiti šiljku na vatri sa šiljkom.

Smiješne svinje – video