Слатке свиње из пластичних боцаУ љетним мјесецима, у свакој кући можете пронаћи кориштене пластичне контејнере, што може бити одличан материјал за оригиналне домаће занате. Једна од њих је свиња из пластичне бочице, корак по корак инструкција чиме се омогућава лако направити орнамент за башту или базу за мали цвјетни врт.

Чланак на тему: занати из пластичних флаша направљених сопственим рукама.

Материјали за прашење из пластичне бочице

Детињство које прави детаљеКако направити прасад из флаше? Ако пажљиво погледате облик пловила познат свима, постаје очигледно да он подсећа на контуру телета слатке мале свиње. За потпуну сличност недостају само велике конвексне уши, ноге и позната репа. Као тело свиње, а остатак детаља може се направити од импровизованих средстава, а да се не прибегавају непотребним трошковима.

Поред саме пластичне бочице, потребно је припремити се за свињу:

 • оштри нож и маказе;
 • Балон са аеросолом или обичном емајл бојом у теглу;
 • четка;
 • оловка и папир за писање;
 • лепак за пластику;
 • црни маркер са упорним мастилом;
 • жица за прављење репа.

Што је пластична бочица већа, то ће бити брже.

У овом случају, не заборавите да је баштенској животињи потребно ноге. За њихову производњу налазе се четири мања пловила. На пример, за свињу из бочице од 5 литара може доћи до 4 посуде капацитета од поллитерата. Да би ушли, потребна је флаша од једног и по литара.

Свињско кревет и прасадиАли како направити свињу из пластичне бочице, ако при руци не постоји део материјала неопходан за рад?

Фантазија у служби господара куће

Немогуће је држати у кући све што је корисно за кућног мајстора, ангажовано у рукотворинама за летњу резиденцију или окућницу. Ако неки елемент конструкције недостаје, не морате да се узнемирите или покренете у продавници за недостајуће делове прасади. Ствари које су сами направили су толико добре да их не воде строгим канонима и правилима када се стварају. Сви помоћни делови могу бити направљени од онога што је тренутно у кући.

Related  Како направити кућни гранулатор за храњење властитим рукама и која је цијена новог

Прасић из бочице спреман за бојењеАко желите да урадите са рукама прасету од пластичних флаша, а кућа није нашао одговарајући комад жице, овај материјал успешно да замене старо пластику из боце, који ће бити направљен од свињских ногу.

Око може бити насликано сталним неизбрисивим маркером, али постоје и други начини. Прекрасне очи се добијају из изабраних конвексних дугмади са зрачном петљу, која се налепи у отвор на бочици.

Други начин – да исечете очи од комада самолепљивог филма одговарајуће боје. У том случају, користећи различите нијансе, можете направити имитацију јачине звука, направити смешну шољицу на пузли прасади, дати неки знак.

Фазе прављења свињеКорак по корак упутства за свињу од пластичне боце – није догма, већ начин да се пробуди машту и да вишак ствари занимљив други живот.

Када кућа нема довољно боца за ноге пловила, може се заменити чашама или бочицама од јогурта и другим киселим млеком. Чак и резање пластичних цеви, које биљке и пољопривредни произвођачи користе за постављање комуникација, врши се изградња носача за решетке и скелете за пластенике.

Боја фигурине направљене рукама од пластичних боца свиња може бити не само аеросол, већ и боја емајла одговарајуће сјене.

Овде мајстори могу подсетити да свиње нису само розе, већ и црне, светле беж и пепела.

Корак по корак инструкција за прављење прасади из пластичне бочице

Прашак од 5 литара бочицеКада се прикупе сви потребни материјали и алати, време је да почне да ради:

 1. Раније на папиру се нацртају симетрични, истакнути уши прасади из пластичне бочице.
 2. Од поллитератних бочица на нагибу, исеците део грла тако да се добијају препарати за свињску ногу. Оне би требале бити исте дужине.
 3. Из врату пластичне бочице од 1,5 литара, гајба се израђује на два табла. У ту сврху, врат, заједно са делом за вијке, сече се на пола, а од дијелова који се формирају, према узорку нацртаним на папиру, детаљи ушију се исечу.
 4. Сада је време да пређемо на стварање тела будућег хероја баште. Да би то урадили у пет литара пословног ножем пажљиво направити рез за прикључивање реп, два – за уши, и још четири пластичних животиња ноге.
 5. Када су сви делови спремни, наставите са монтажом. За већу поузданост, ноге, уши и реп могу се залепити.
 6. Након сушења, летелица је обојена бојом позадине помоћу аеросола или четке.
 7. Боја је дозвољена да се осуши темељно, након чега је могуће извући ноздрве, причврстити или привући очи.

Related  Направите цепач са својим рукама једноставно и економично

Прасади на травњакуСастављен у складу са упутствима корак по корак, свиња из пластичне боце биће оригинална декорација у башти или у башти. Али ако желите, можете га претворити у објекат који доноси много више вредности.

Како направити прасић-цвет и свињску воду из флаше?

Да би то урадили, на задњем делу новог становника инфиелда, исечите овалну или квадратну рупу тако да се пластична животиња претвори у мали цветни кревет.

Слатки мини цветовиПрекомерна влага тече неометано, а коријење посуђеног цвијећа није гњечило, на стомаку корисно је осигурати неколико малих пунктура.

На дну резултујућег контејнера сипајте малу експандирану глину, а након ње и храњиво земљиште. Јединствени, миниатурни кревет цвећа је спреман за садњу цвијећа или других биљака.

Такво уређење врта може се радити чврсто заглављеним ногама, или потпуно без њих. Поред великог свиња, лако је наћи место за читаво сапуњење које су руке произвеле из пластичних боца, као на слици, прасади.

Заливање можеАко кућа има контејнер концентрованог сокова или хемикалија за кућанство са ручком, онда из такве пластичне бочице добићете дивну храну за свињску храну. То ће, несумњиво, задовољити мале вртларце и пољопривреднике. Да би вода изашла из излаза свиње, претходно је у бочици покривено неколико рупа. За такав рад погодно је користити широм на ватри са шљем.

Смешне свиње – видео