vrtne obrtiV svetu visoke tehnologije je precej enostavno kupiti vse predmete za domačo uporabo. Resnični rezultat ni vedno vesel, vendar obrti iz lesa, ki jih izdelujejo lastne roke, prinašajo veliko več veselja. Najpogosteje takšni izdelki izžarevajo ljubezen in prijaznost, so individualni in edinstveni v svoji vrsti.

Preberite o urah lesa za rezljanje lesa!

spili iz lesaČe pogledate okoli, so drevesa resnično skladišče materiala za ustvarjalnost. Tanke in debele veje, koščki prtljažnika, hlodi, dezke se lahko spremenijo v današnjo mojstrovino, če bodo padle v roke mojstra. Originalni leseni potoki iz lesa bodo našli svoje mesto v vsakem prostoru, ne glede na to, ali gre za poletno rezidenco, stanovanje ali pisarno. Poleg tega so pomembni predmeti gospodinjskih pripomočkov pomembne stvari, kot so kovnica, rezalna plošča, obešalnik ali cvrtje. Kot kaže praksa, bo vsakdo, ki posluša modre nasvete poznavalcev, izdelal leseno plovilo.

Vse genialno je preprosto

izvirni okvir za fotografijoOkoljski svet narave je poln briljantnih idej, ki pogosto ostanejo v senci človeške pozornosti. Rumeno sonce na modrem nebu, kapljice dežja, snežinke, rože. Včasih ljudje ne opazijo neverjetne lepote pod nogami, ampak le ne ustvarjalne narave.

Obrti iz lesa so odlična priložnost, da se v praksi dokazujete. Obstaja veliko idej za ustvarjanje izvirnih lesenih izdelkov. V bistvu so izdelani iz materialov:

 • tanki in debeli kosi;
 • podružnice;
 • konoplja;
 • lubje.

Ročno izdelane izdelke iz lesa je preprosto preprosto uporabiti z logom. Od tistih, ki pridelujejo kurjavo za zimo, lahko od njega zahtevajo odrezane kroglice debelih dreves. Seveda, nihče ne bo zavrnil te ustvarjalne osebe. Ko zaspi v rokah mojstra, ga čaka popolna preobrazba.

Ker je žaga skoraj vedno okrogla, je mogoče iz nje izdelati različne obrti.

Sonce iz dragih kamnov

barvni kamenčkiDanes številne trgovine prodajajo različne oblike in velikosti dekorativnih steklenih kamenčkov. Lahko jih pritrdite na leseno žago v poljubnem zaporedju in dobite izvirno dekoracijo za vrt. V leseni podlagi, s pomočjo vrtanja, luknje, da se prilega kamenčkov.vrtna dekoracija Postavili so jih tam in dekoracija je pripravljena. Namenjen je vsaki zgradbi na vrtu, naj bo to drevo, gazebo ali klop. Ko bo svetla svetloba zadela, bo vrt poln barvnih luči sončnih žarkov.

Da bi zagotovili, da je stvar čim dlje, jo je treba najprej posušiti.

Kuhinjski pripomočki iz lesa

posoda iz lesaV kuhinji so kuhinjski pripomočki ves čas uporabljali izkušene gospodinje. Vestni mojstri in ljubitelji opravljanja koristnih stvari lahko predmete iz lesa:

 • stojijo pod vročimi skodelicami ali ploščami;
 • pladnji;
 • rezalne plošče;
 • prstani prstani.

Related  Tehnologija in pravila za obdelavo usnja in krznenih kož

stoji pod vročimStojalo postavite pod vroče, debele veje, razrezane na več okroglih prečk debeline približno 5 mm. To naredite z žago ali žico. Dokončane dele obdelujemo z brusnim papirjem. Lubje, ki je na robovih, služi kot element dekoracije, zato se ne odstrani. Ampak ni pomembno. Lahko ga odstranite z ostrim nožem.

obdelovanci za obrtČe so elementi pripravljeni, nadaljujte z lepljenjem. Najprej jih položite na ravno površino, tako da se dotikajo drug drugega. Potem razširite lepilo in zgradite majhno piramido v zaporednem vrstnem redu. Preostanek lepila očistite s čisto krpo in izdelek pod pritiskom, tako da so deli dobro zaprte in posušene.

Prva vrsta kosov mora biti zgrajena z licem navzdol, tako da stojalo izgleda lepo.

Fotografija prikazuje originalne obrti iz lesa za kuhinjo, izdelane z lastnimi rokami.kuhinjske stojnice iz lesa Vsak od njih se razlikuje po velikosti in slogu, a je napolnjen z ljubeznijo in toplino duše dobrega gospodarja. Kot lahko vidite, lahko celo samo okrasite žago z vzorcem, da dobite očarljivo stojalo za vroče.

Smešno okraševanje za dajanje

dedek mazai in zajci iz lesaDežela se pogosto šteje za kraj miru in fuzije z naravo. Zato poletni prebivalci poskušajo okrasiti vrt z izvirnimi predmeti. Čudovit dodatek k cvetlični postelji so lahko obrti iz lesa za dacho, ki jih izdelujejo lastne roke. Zapleteni so drugačni, nekateri pa so na voljo neizkušenim mojstrom.

Čudežna sovaKlasičen primer je lesena sova. Za plovilo, potrebujete en velik rez, ki bo postal bujno telo ptice. Oči so narejene iz manjših palic, ki jih pritrdimo na telo z vijaki. Učenci so izolirani s pomočjo pokrovov.

Da bi dobili krila, se srednje velika žaga zmanjša na polovico. Pritrdite dele na obeh straneh prtljažnika in jih usmerite v različne smeri. Kljun je narejen posebej – izrezan iz hlodov in pritrjen med očmi. Ušesa so narejena iz koščka. Povlecite ga v cev in ga lepite z ostrim kotom navzgor po očeh sove. Podobno se prejme tudi drugo uho. Lahko jo posadite na leseni hiši majhnega drevesa, ki ga položi neposredno na travo.

Related  Gradnja hiše za kokoši z lastnimi rokami

Za lepo sovo nekateri mojstri uporabljajo navadne koščke lubja. Najprej se material dobi zaobljeno obliko, v zgornjih vogalih pa morajo biti izbokline. To so ušesa modre ptice. Oči so izdelane iz takšnih materialov:

 • klobuki majhnih želodov;
 • spili tanke veje;
 • iz delov suhega sadja.

Krila so izrezane iz majhnih koščkov lubja, ki jih pritrdijo na prtljažnik. Takšna ptica pogosto visi na drevesih ali grmovjah vrta.

zajca in ježaPoleg tega se iz majhnih plavin in majhnih hlodov proizvajajo miniature. Lahko so sladke ptice ali zajčke, ki se nahajajo v primestnem območju.

Prvotno stvaritev se šteje tudi za zračne obrti iz lesa. Prvič, potegnemo debelo skico z leseno skico. Lahko uporabite šablono. Poleg tega so glavni koti zabeleženi s pomočjo vrtanja, nato pa vzorec izrežemo z električnim sestavom. Izkazalo se je izvirno dekoracija, ki se popolnoma prilega dvorišču. počivališče iz lesaFotografija prikazuje različne obrti iz lesa, ki prosijo številnim vrtnarjem:kotiček za otroke

čebelarska kolonija

metulji iz razlite

nekaj dnevnikov

Vse obrti morajo biti obdelane s posebno raztopino in lakirano. Tako bodo ljudje dlje služili.

Otroci in obrti iz lesa

Cvetlični lonciSkoraj vsi dojenčki imajo radi igrače z lastnimi rokami. Obvladajo jih iz papirja, tkanine, polistirena in plastelina. Posebej cenjeni leseni izdelki za otroke, ki jim prinašajo veliko veselja.

bull-teleNa deželi koči bo gotovo konoplja, spili in veje starih dreves. In to je neprecenljiv material za priložnost, da ustvarite z lastnimi rokami. Izkazalo se je, da lahko otroci oblečijo konopljo na vse možne načine in ustvarijo nove slike. Če želite to narediti, je dovolj, da vzamete stare krpice, loofah, vrvice, plute, lepilo in domišljijo ter na mestu najdete neverjetno umetniško umetnost.

risanje igrače z drevesaNajstniki, seveda, bodo želeli narediti bolj zapleteno igračo, da bi presenetili starše. Zato potrebujejo risbe in sheme za obdelavo lesa. Oni, ki pomagajo predstaviti prihodnji izdelek in si prizadevati za določen cilj. Še posebej zanimivo je, da bi se igrače odrezale ščiti, ki se prekrivajo. Rezultat tega je ustvariti količino in ustvariti čudovite obrti.

igrače iz lesaNa primer, lepa krava je narejena iz treh delov lesenega ščita. Ena je njena glava, drugi ščit je telo, čreva in nos sta tretji. Podobno tudi polarni medved.

Glede na značaja igrače je zaželeno izbrati barvo lesenih konstrukcij.

Iz osnovice, na kateri je ohranjena struktura drevesa, dobimo izjemne lesene obrti.volk Če vzamete več plasti rjave barve in izrežete osnutek volčnega obrisa, lahko dobite čudovito ročno izdelan izdelek. En sloj je prtljažnik, na njem pa je že nameščena glava in rep. Enostavno, lepo in hitro. Enak pristop se uporablja pri ustvarjanju precej rac. Za to je ptica izrezana iz drevesa. Številka je odvisna od sheme ali skice plovila. Potem so plasti, da naredijo raco.

Če želite dobiti tridimenzionalno igračo, je zaželeno naložiti več plasti drug na drugega. Enaka metoda proizvaja kakršno koli izbočino na ročno izdelanih izdelkih iz lesa.

Če želite prejemati edinstvene obrti za otroke, barvajo z barvami. Modri ​​starši to storijo skupaj z otrokom, pobirajo čopič. So dorisovyvayut oči, izrazi obraza, barva živali, nekaj gube ali pike. Takšna dela pogosto okrasijo dvorišča primestnih območij.

Related  Z vrtanjem ustvarite vrtalni stroj z risbami za pomoč!

klop mačkaOdlično priložnost, da svoj talent pokažejo tisti, ki želijo uporabljati lesa. Glavni del za delo je trdna lesena deska.

Ne shranjujte in ne prilekajte zaščitenega ščita. Pri brušenju struktura izgubi trdnost, šivi pa izstopajo navzven. To bo uničilo plovilo.

Preden začnete delati z drevesom, na papirju pripravite prihodnjo plovilo, ki ga razdeli v podrobnosti. Vsak od njih prejme svojo številko. Nato se skica razreže na dele po konturah, označenih na sliki. Elementi se nanašajo na ploščo, obrobljen s svinčnikom in žagan.

Robovi končnih delov so gladki z orodji za tesarstvo. Oštri vogali – dleto, nato pa se namažejo z brusnim papirjem. Če je brusilni stroj, ga lahko uporabite. Po tem so vsi elementi obarvani s madežem. Da bi dobili različne tone, se uporablja v več plasteh. Manjše, svetlejše podrobnosti. Ko so vsi predmeti suhi, se nežno zalepijo na papir.

Diagrami za izdelavo ročno izdelanih izdelkov iz lesa

konj iz lesa

traktor in krokodil iz lesa

stroj iz lesa

helikoptersko vezje

Originalne lesene aplikacije so odlična priložnost za preživljanje časa z otroki. Navsezadnje takšne dejavnosti ne združujejo le družin, ampak tudi razvijajo ustvarjalne sposobnosti prihodnje generacije. In hiša je napolnjena z veliko lepih stvari.

Obrt za konopljo – video