Aspidistra soba v hišiVelika je vloga domačih hišnih gostov v človeškem življenju. Vsaka živa entiteta ima lastno biopolje. To so znanstveniki že dokazali. V interakciji, polja naredijo osebo močnejšo ali odvzamejo svojo energijo, kar zmanjša vitalnost. Medsebojna odvisnost rastlin in ljudi je že davno znanstveno dokazana. Na ravni intuicije sami izberejo hišne ljubljenčke. Aspidistra soba je neločljivo povezana z njo, edinstvenimi lastnostmi.

Značilnosti cvetlične aspidistre

Evergreen iz gozdov jugovzhodne AzijeZimzelena rastlina je domači prebivalec gozdov jugovzhodne Azije in se imenuje kača trava. Njene korenike, ki štrlijo na površino, so luske in spominjajo na telo kača. Listi so tako debeli, da celo plazilci ne lezejo tako, da se listi ne strgajo in se ne odzovejo s kovinskim šumom. Zato se v nihanju listov v mirnem vremenu prikaže kača, ki se skriva v bližini.

Na drugi način se rastlina imenuje “prijazna družina” za gosto stojalo listov, ki se pojavljajo iz zemlje v zaščitnih lestvicah, ki ostanejo na koreniku, kar ustvarja “kačo kožo”.

Od številnih rastlinskih vrst se v kulturi narašča le aspidistra in je oblika, s fiksnim genetskim odklonom, raznolika.

Stoletja ta cvet je bil nepogrešljiv atribut državnih hiš in rastlinjakov. V preteklih letih so se pojavile druge vrste cvetja, moda in rastline. Vendar pa se je vrnitev vibracijskih fotelj in stilizirane antike vrnila aspidistra.

Višina hišne rastline je lahko več kot meterAspidistra soba je nezahtevna rastlina, ki se včasih pomirja z nezadostno nego, vendar ne mara prekomerne oskrbe. Z njim lahko na kratko izmenjujete informacije, vendar dolgih praznih pogovorov in brez ciljanja na listje neodvisne rastline ne marajo. Mogoče zato je za liste značilna togost in kovinski sijaj. Kdo se želi zaupati v skrivnosti hladnega kovine!

Aspidistra je postavljena v temne prostore sobeS prihodom aspidistre v hiši s svojimi uporabnimi lastnostmi se ustvari staro sanje, ki ustvarjajo pomirjujočo zelenjavo v neudobne senčene vogale, da bi naselili severna okna. Senca-tolerantna rastlina brezhibno počuti brez sončne svetlobe, včasih tudi z umetno osvetlitvijo.

Related  Raziskujemo bolezni orhideje in načine varčevanja rastlin

Z energetskega vidika je škodljivo, da se v prostoru, kjer se negativno kopiči, stagnira. Aspidistra je postavljena v takšne kotičke. Njegovi široki listi zlomijo stoječe cone na majhne. Zato je moč naprave pozitivna. Zelnata rastlina, ki se lahko bori za svoje življenje, se imenuje “litoželezna rastlina” s strani angleščine. Tu je še en podstavek. Obrat je primer nekonkretnega bojevnika. V eksoteričnih interpretacijah moč aspidistre vpliva na trezno oceno svojih zmožnosti, odpravlja dvome in metanje, navdihuje zaupanje.

Aspidistra soba, njeno mesto v hiši

Obrat je nezahteven v oskrbiČe se obrnite v obrat z vidika oskrbe, potem se nanaša na skupino ibexes, kar pomeni, da je nepretrgano glede pogojev pridržanja.

 • Rastlina, odporna proti senci, z velikimi zimzelenimi listi, lahko živi v senčenju, vendar z umetno osvetlitvijo. Sončni žarki so mu škodljivi, toda v temi se list olajša in izgubi okrašenost. Za sorte z barvitimi listi potrebujete svetlo razsvetljavo, ne da bi se dotaknili listov z listi.
 • Širok in ne zelo globok pot je idealen kraj za rast korenike in listov.
 • Rastlino je treba malo spremeniti, tako da puščice listov niso izkrivljene. Stojalo je potrebno, tla ohladijo na tleh, korenine so slabo razvite in rast je slaba.
 • Usklajenost z oskrbo bo ustvarila udobje za rastlino. Ne bi smel spreminjati svojega prebivališča, med presaditvijo je lonec izbran iz istega obrazca, le večji. Paziti moramo hkrati.
 • Sosede se ne spreminjajo. Glasba mora biti mirna. Pogovorite se mirno in kratke fraze, vendar se jim ni treba dolgočasiti, zlasti z zalivanjem in gnojili.
 • Ne da bi se morali dotakniti listov, ne bodite pozorni še enkrat.

Ta rastlinski borec ne marajo nepotrebnih dražilnih snovi. Če želite živeti sam, svobodno širjenje listov, mu je udobno. V navideznih prostornih jedi za rastline drugih rastlin ne potrebujejo hrane ni dovolj.

Related  Možne težave pri oskrbi doma

Uporabne lastnosti aspidistra za dom

Soba aspidistra v notranjosti doma prinaša zaupanjeSoba aspidistra v notranjosti notranjosti je gotova. Toda očisti sobo tobačnega dima in vonj opečenega, kar je včasih prisotno v kuhinji. Spravlja se z osnutki, absorbira fenolno kontaminacijo. Ker obrat potrebuje pogosto zalivanje, izhlapevanje iz listja navlaži zrak. Prostor aspidistra, kot sesalnik, zbira prah na svojih ploščah in uničuje škodljive bakterije, absorbira nepotreben hrup.

Dnevna nihanja temperature v razumni tovarni niso grozna. Zato pogosto v krajinskem okolju uporabljajo aspidistra. Lahko prenese hlajenje na 0 . Seveda, kjer so zime, se cvet za zimo preseli v toplo sobo.

V listih aspidistre ni strupaZa mnoge lastnike je odločilni pogoj za redčenje notranjega vrta neškodljivost rastlin za živali in otroke. Kako priti do energije pri komuniciranju z rastlinami v zaprtih prostorih in se ne usede v hišo vampirjev. Obstajajo imeniki rastlin, ki so priporočeni ali opozorjeni iz soseske. Mit, da je aspidistra strupena za mačke, ni potrjena. Ta rastlina ne vpliva na zdravje domačih živali. Zato ga je mogoče postaviti v območje dostopnosti za živali. Druga stvar je, ali je koristna za rastlino? Ne smemo pozabiti, da z dobro skrbjo letno raste 5-6 listov, poškodovano listo pa bo žal.

Listi lahko izgubijo dekorativni učinek, da se razpoke v primeru prenajedanje, začnejo gniti, ko nezmernega namakanje, izsušijo z ostrimi konci, ko živilo izsuši preveč, bled zaradi pomanjkanja svetlobe.

Aborigini so že dolgo uporabljali vse dele rastlin za medicinske namene. Obstajajo tudi zbirke zdravil, v katerih se uporabljajo zdravilne lastnosti apidistov. S pomočjo te rastline zdravi:

 • nalezljive bolezni prebavnega trakta;
 • cistitis;
 • dodatki;
 • tuberkuloza;
 • angina;
 • amenoreja;
 • zdravi rane, zdravi parodontalno bolezen, ustavi kri.

Rastlina je strupena in vsebuje snovi, ki lahko privedejo do mutacij, tako da lahko zdravilo uporabljate le za zdravljenje le pod nadzorom zdravnika.

Za uporabo, kot ljudsko sredstvo, vključuje žvečenje listov in drgnjenje sok v dlesni s krvavitvijo. Poleg tega, brez posvetovanja z zdravnikom, lahko uporabite čiste liste na mestu globokega reza. On bo ustavil kri, razkužil, zmanjšal oteklost ali modrico.

Related  Uporaba tinktur iz oreha na vodki, kerozin, alkohol v ljudski medicini

V drugih primerih zdravilo lahko predpiše zdravnik, recept za pripravo odvajanja in tinkture, tradicionalno in dolgotrajno zdravljenje. Popolna študija kemične sestave sokov aspidistre v odprtih virih ni objavljena. Znano je le, da rastlina vsebuje cikazin, ki lahko povzroči mutacije pri razvoju telesa.

Aspidistra v oblikovanju

Liste Aspidistra uporabljajo cvetličarji v črkahMršavi listi aspidistra že dolgo ne izgubijo privlačnosti v obliki reza. Zato liste uporabljajo cvetličarji v skladbah in oblikovalci, ko okrasijo dvorane za svečane sprejeme. Izdal je tudi poseben tekstilni trak, ki spominja na tekstilni list aspidistra, ki se uporablja za simulacijo.

Bouquet z listi aspidistraSeznanili smo se s temeljnimi koristnimi lastnostmi prostora aspidistra. Ali je vaša koristna lastnost v oblikovanju apartmaja vaša izbira.

Aspidistra iz periodontitisa – video