Sobne ljubičice različnih sortVsako leto vse bolj nenavadne sorte in sorte notranjih vijolica, fotografije, imena in opisi, ki so vredni pozornosti in strokovnjaki, in ljubitelji cvetličarstva.

Vijolična rožmarina

Vijolična rožmarinaTerry, frizerski cvetlični vijolični Le Rosemary, fotografija, ki je predstavljena tukaj, bo postala razkošen okras katerekoli zbirke. Raznolikost, ki jo dobi E. Lebetska, združuje več svetlih in nepozabnih značilnosti. Ne le, da so cvetni lističi lepo valoviti, na belem ozadju pa so neverjetno rožnate brisine in bogati modri prsi. Violet Rosemary je rastlina standardnih velikosti, rozeta je sestavljena iz temno zelenih robovih.

Violeta YaN Caprice

Violeta YaN CapriceBela pena cvetov vijolične YaN Caprica izbire N. Puminove je težko pozabiti in zamenjati z cvetenjem druge rastline. Cvetlična kapica iz frotirja, okrašena z zelenimi obrobami corollas, se nahaja nad lisasta valovita listja.

Vijolične molje

Vijolične moljeV ozadju zelene ovalne liste, vijoličaste molje, kot je na sliki, izstopajo iz pol-dvojne ali preproste kroloze bogate rdeče ali bordo barve. Rože ljubičastih K. Moreve so obrobljene s široko rožnato ali belo roko, ki spreminja barvo, ko se cvetni listi razprostirajo. Robovi cvetov so valoviti, rozeta ima standardne dimenzije.

Vijolična čarobnost ljubezni

Vijolična čarobnost ljubezniViolet E. Korshunova je vedno zadel velikost cvetja. Ni izjema in je predstavljena v foto-vijoličasti čarovniški ljubezni, ki redno pokvaruje lastnika s debelimi stebriškimi cvetovi, podobno kot pompom. Barva cvetov je gosto bordo, s snojem pese. Na robu cvetnih listov je dobro obrezana bela robova. Listnica je čista, lepa zelena.

Violet Wind Rose

Violet Wind RoseCvetlične vijolice Vijoličasti vetrovi izbire Lebetskega zelo spominjajo na elegantne vrtne vrtnice. Cvetni lističi imajo bledo roza odtenek. Na kleščaste obrobljene robove barva postane debelejša in se postane tanka sivkasto, v krajih in zelena meja. Rozeta je sestavljena iz valovitih svetlo zelenih listov.

Viola Macho

Viola MachoKot si lahko ogledate na fotografiji, je Macho vijolica iz Lebetskyja velika cvetlična različica standardnih velikosti, ki daje cvetličar lepo kapo velikega pol marmorja cvetov.

Vijolična vijolica Le Macho ima izrazito obliko zvezde in barvana v debeli bordo-vijolični barvi. Valoviti rob cvetnih listov je poudarjen s kontrastno belo robico. Listi so preprosti, jajčni, srednji v smislu zelenice.

Violet Live žica

Violet Live žicaRaznolikost P. Sorana takoj spremeni prazen okenski okvir v majhen vrt. Spektakularna vijolična živa žica prostovoljno razkriva velike koralno rožnate cvetove v obliki preproste ali poldruge zvezde. Toda poleg tega so modre in vijolične pike velikodušno razpršene po vseh cvetnih listih.

Violete vijolice Live žiceVčasih, zaradi mutacije, pridelovalci na podlagi te sorte uspejo dobiti sorto z večbarvnimi koronali. V tem primeru se niti velikost zelene liste niti njena preprosta oblika ne spremeni.

Vijolična vladavina lepote

Vijolična vladavina lepoteIzbirna rastlina J. Swift z velikimi pol-dvojnimi zvezdnimi cvetovi. Vijolična vladavina lepota je čudovita temno modra barva z bogatim zelenim odtenkom na robu školjke.

Svetle cvetovi vijolične Velike lepoteMutacije so znane, ko, kot je na sliki, Reigning lepotne ljubice ne dajejo nič manj spektakularnih svetlobnih cvetov.

Violet Vaše Veličanstvo

Violet Vaše VeličanstvoPrebite breskev B.Makuni niso zastareli in so zelo priljubljeni pri pridelovalcih cvetja. Ni izjema, in rožnato gosto vijolično vijolično, vaše veličanstvo z valovitim cvetnim lističem in svetlo zeleno listje.

Violetova vijolična

Violetova vijoličnaMočno pretrgano cvetje cvetja sorte, ki ga je dobil T. Dadoyan, ima modro barvo ozadja, ki roza postane roba. Ovojnica na cvetnih listih je zelena, svetla. In zadnja stran vlečnice je precej lažja do gledalca. Violetova vodena, kot je na sliki, obiluje cvetenja, dober valoviti cvet pa zagotavljajo cvetoči blondni listi.

Vijolični morski volk

Vijolični morski volkToda v ozadju veliko temno zeleno listje, združeni v vtičnice vijolice Sea Wolf, kot je na fotografiji, odlično poudarila velikan, do 8 cm v premeru, modri cvetovi sorte E. Korshunova. Corollas so pol dvojice, v obliki so podobni zvonu. Cvetni listi so valoviti, z elegantnim vzorcem mrežnega očesa, vidni na stopnji popolnega raztapljanja.

Violet Winter se nasmehne

Violet Winter se nasmehneRaznolikost B. Makuni resnično spominja na igro sončne svetlobe v mrazu. Peneča pol dvojni cvetovi obliki zvezde, kot v zgornjih fotografija vijoličnih zimskih nasmehov, ima lepe roza barve, ki se spremeni v Crimson cvetnih listov robov. Cvetni lističi so valoviti in obrobljeni z zelenimi obrobami. Rosette vijolična Zima je srednje velik nasmeh, prešite listje, tudi zelena barva.

Violeta Bold zabava dekle

Violeta Bold zabava deklePrejel P. Sorano vijolično Bold party dekle pleže lastnikom z obilico frotirnih, lilo-roza cvetovi, ki spominjajo na curvy daffy krila plesalcev. Oblika cvetja je zvezda, v sredini pa ima obilen senci fuksije, robovi so lažji in valoviti. Na cvetnih listih so razpršene modre kapi in blotnice. Izhod standardnih velikosti sestoji iz prešite liste preproste oblike in barve.

Violeta Chimera Bold zabava dekleZaradi dovzetnosti senpolijskih mutacij včasih pridelovalcem cvetov uspevajo pridobiti trepalnice himera, kot v tem primeru iz razreda Bold party girl.

Violet Wonderful Creole

Violet Wonderful CreoleMed sortami, ki jih je vzgajala E. Lebetskaya, obstajajo zelo nenavadne rastline, na primer, vijolična Beautiful Creole. Med cvetenjem te sorte na majhni kompaktni vtičnici se nahaja veliko preprostih, a zelo spektakularnih modrih cvetov v obliki zvezde. Barva cvetnih listov je debela, žametna. Robovi so spretno zasnovani s kontrastnim bele robovi.

Violet Chanson

Violet ChansonTerry cvetovi čudovite vrste vijolične Shanson, kot je na sliki, presenetijo ne le velikost, ampak tudi neverjetno igro senčil na cvetnih lističih. Ustvaril Sorano, je vijolični šanson odlikoval rozeta velike velikosti, ki jo sestavljajo temno listje z vidnim sijajem. Cvetovi so gusto valovita, valovita, bogata vijolično-vijolična, posuta z roza okrogle lise.

Grinova vijolica

Grinova vijolicaGlede na pridelovalce cvetja T. Dadoyan, Grinya’s vijolična, kot je na sliki, nas sprašuje o raznolikosti svetovnega sveta. Na stopnji stegnenice so cvetove te sorte popolnoma zelene, toda dokler se raztapljanje zaključi, corolla coarsens postane belo, široka zelena obloga pa ostane le ob robu cvetnih listov. Rože so velike, semi- in gustomakhrovye. Listi so tudi valoviti, poln zelenih tonov.

Violets Golden jeseni

Violets Golden jeseniSorte izbora Sorano – vedno je veselje za cvetličar. Velika zvezdasta cvetja vijolične zlate jeseni, razen bele peneče barve, so graciozno prilepljali valovite latice, kar daje cvetu zelo nenavaden videz. Obarvanje do sredine vretenca postane skoraj rumeno, kar poudarjata stebla iste barve. Vtičnica je čvrsta, standardna. Listje je svetlo, zeleno, tudi z valovitim robom.

Vijolična pomlad je narasla

Vijolična pomlad je naraslaŠe en dosežek izbora P. Sorano – frizerski vijolični Spomladi rose. Takšne rože so zelo podobne belim gostim pom pomom z zelenim robom cvetnih listov. Cvetenje je bogato, cvetovi ohranjajo svojo okrašenost za dolgo časa in ne zbledijo. Valovita listja, ki je standardna rozeta, svetla z opaznimi zobci.

Najlepše sorte vijolice – video