sušen sadje in jabolkaPredlagajoča kulinarična mojstrovina vsake gostiteljice mora biti nujno kompot črne češnje z jabolkami za zimo. Dobro je dobiti domači kompot iz sira s jabolkami na praznični mizi in pozimi goste požirati z okusno ročno izdelano kuhanje. Uporabne in cenovno dostopne sestavine bodo v procesu kuhanja dvakrat zadovoljne.

Chokeberry je precej pogosta bobica pri kuhanju. Pripravijo se za kompot, marmelado, marmelado, marmelado, dodajajo pečenje v polnilo in ga sveže sveže. Kis-sladek okus napolni jedi z nenavadno pikantnostjo in popolnoma združuje z drugimi sadji in jagodami. Zato se seznam sladkih jedi z njo ne izračuna.

Prednosti kompote iz jagod jajc in jabolk

pošiljamo za skladiščenjePre-konzervah dušena jabolka z chernopldodnoy Rowan pozimi vas napolnijo od prstov do niza las vitaminskih kompleksov. Vitamini B, E, P, C, tudi baker, moliben, železo, fluor, sorbitola, pektin – vse to je v obravnavanem berry. Poleg vitaminov jabolk se koristi te mešanice povečajo le. Navsezadnje so jabolka najbolj dostopen vir železa za telo. Skoraj isti vitamini – C, B1, B2, E, P – zagotoviti pomoč roko za prehlade, kalcij krepi zobno sklenino, dobro, dodamo pektin svetlo Crimson na licih.

Obilno vlakno v jabolku daje občutek sitosti po njihovi uporabi, zato je ta izbira kot nalašč za vegetarijance ali za željo, da bi izločili nekaj kilogramov.

Če trpijo večji pritisk, naj pijejo kompot jabolk in črne čoke. Ta kombinacija bo preprečila tudi znake ateroskleroze, delovala kot profilaksa telesa z naravnimi zdravili. Krepitev kardiovaskularnega sistema, zdravi ljudje bodo imeli koristi od te mešanice Chondroplodka ima sposobnost znižanja holesterola v krvi. Velika sestava joda v tem jagodičju bo pozitivno vplivala na ščitnico, ki ima težave z njo.

Plodovi roberi sodijo v dolgotrajne izdelke, zato jih je mogoče hraniti v hladilniku skoraj vso zimo v svoji običajni obliki in kadarkoli kuhati kompot.

Spodaj je recept za compote iz jabolk in črne čoke. Ohranjanje je preprosto in hitro. Ne zahteva sterilizacije vsebin in drugih podobnih težav. Ne boste samo uživali v procesu, temveč tudi okusen rezultat za skupno. Celo neizkušeni ali novinec, ki se ukvarja s hišo, bo cenil te enostavne korake ohranjanja. Preden se boste pojavili na dva načina, ki ste se bližje vašim željam, to izberite in izberite možnost obiranja sadnega sadja z jabolk z jabolki za zimo. Njen prvi opis je kuhanje vseh sestavin naenkrat kot kompot za hitro porabo, drugi način pa bo rahlo podaljšal postopek za faze odcejanja in polnjenja sirupa v pločevinkah.

Za tiste, ki radi eksperimentirajo, lahko v skladu s svojim okusom in željo dodate sadje ali jagodičje v predlagani recept. Lahko so limone, pomarančne rezine, šljive, maline, če so v zamrznjeni obliki konzervirane do septembra, t. rowan zorava konec septembra s prehodom na oktober.

Dva načina za ohranitev kompote

Sestavine za 10 litrov vode – 4 kosi 3 litre pločevink:

  • chokeberry – 6 kozarcev (1 skodelica = 150 gramov);
  • jabolka – 1,5-2 kg;
  • sladkor – 4 skodelice (pri kislih jabolkah je lahko več, na splošno pa se ta sestavina zaužije po okusu).

Faze ohranjanja kompote po metodi št

Komponente temeljito oprati v tekoči vodi.

Pedikel je ločen od črne češnje.čistimo črno krizantemo

Jabolka je izrezana iz jedra in razrezana na štiri dele. Odvisno od velikosti in raznolikosti jabolk so lahko popolnoma prekriti ali razrezani na kocke. Vse je odvisno od želje.smo rezali jabolka

Peel jabolk ne priporočamo, ker vsebuje snovi, ki odstranjujejo holesterol iz telesa.

Zmešajte sestavine.mešati sadje

Posodo napolnite z vodo in kuhajte, dokler ne kuhamo: 15-20 minut. V vreli vodi je treba dodati sladkor. Šteje se, da je pripravljen sirup, da je stanje gorskega pepela, ko se je lupilo na njej začelo porušiti.pivski kompot

Kuhan kompot zlijemo v predhodno sterilizirano steklene posode, kositra pokrovom valja, smerni zaviti toplo krpo. V tem stanju bank z jabolčnim kompotom in chernoplodki mora stati približno en dan pred polno hlajenje in preverite, ali je pokrov valjanih trdno, če ne pušča.sprožimo kompot

Lahko uporabite pločevinke z vrtljivim kovinskim pokrovom, v tej različici vam ni treba obrniti kozarca.

Pripravljen jabolčni kompot Aronia naslednji dan se lahko obrnil na svojem normalnem položaju, jih pustimo stati v zračnem prostoru, tudi za dva tedna, nato dodamo v shrambi ali kleti in čakati na ostre zime za uporabo tega okusna.

Bon appetit!

Da bi pijačo osvežil, ga je treba dodati listi mete.

Faze ohranjanja kompote po metodi št

Sterilizirajte pločevinke, vlijete vrelo vodo ali jih tudi sterilizirajte.smo sterilizirali banke

Zelenjava in jagodičja v kozarcih. Z jabolkami napolnimo rezervoar z ½ ali 1/3, drevesa – 1,5 skodelice za kozarec.Napolnite pločevinke s sadjem

Vrelo vodo in jo vlijemo na kozarec s komponentami, pokrijte s pokrovom in pustite stati 5-10 minut.naredi sirup

Izpraznite vodo nazaj v ponev, zavrite, dodajte sladkor, pustite, da se popolnoma raztopi v vreli vodi. Od trenutka vrenja vode je potrebno, da je rudnik minil 5-7.

Pripravljen sirup prelijemo v kozarce in zvijemo s kositrom.okusen koristen kompot

Slastno vam praznine!

Od števila sadja in jagodičja v posodi je odvisno nasičenje in koncentracija kompote. Od razmerja od ashberry – jabolčni okus je odvisen.

Kompot iz črne češnje z jabolkami za zimo je odličen vir vitaminov za ostre sezone, ko so tako redki. Vsaka družina bo cenila to prijetno presenečenje, shranjeno iz toplih časov v shrambi.

Compote brez sterilizacije – video