marmelada džemJam za mandarine ima enak okus kot sveže mandarine, tako da boste deležni enakega uživanja pri uživanju sladke dobrote. Okusne jedi lahko kuhate ne le iz ene mandarine, ampak tudi z kosmiči, limonami in drugimi izdelki. Tudi iz skorja tangerin naredijo marmelado.

O koristnih lastnostih mandarine

Mamica tangerin nosi veliko vitaminov in vse, ker so zelo koristne same po sebi. Sinafrin, ki je v notranjosti citrusov, pomaga odstraniti otekanje telesa in očistiti pljuča sluzi. Sveže in konzervirane mandarine so koristne pri motenem delovanju prebavil. Tudi mandarinska skorja ima številne prednosti. Iz nje naredimo čebele in marmelado iz tangerin z lupino. Svež sok citrusov se bori proti takšnim glivičnim boleznim, kot so mikrosporija in trichophytosis.

Nekateri recepti mandarinskega džema

Mandarine je mogoče obdelati, kot želite. Kuhanje bo našlo mesto za te citruse v kateri koli sladki jedi v vlogi dodatnega elementa in, kot glavnega. Mandarinski džem, katerega recept bo natančno opisal kako narediti to sladkost, mora nujno videti na polici v shrambi. Za izvedbo takšne kulinarične mojstrovine se uporablja navadna posoda za varjenje, lahko pa ima tudi vodilna vloga sodobna tehnologija. Multivariatno opravlja odlično delo pri izdelavi marmelade.

Mandarinski džem od lobulov

džem iz mandarine za zimoZa pripravo marmelade iz tangerine klini potrebujejo 1 kilogram mandarine. Da bi dobili želeno sladko drevo, morate vzeti enako količino sladkorja in približno 200 gramov vode.

Priprava:

 1. Operite citruse, lupite in delite na dele.olupke mandarine
 2. Vzemi emajl lonec in dal tam delček mandarine, prelijemo vodo. Kuhaj 15 minut. Potem izpraznite vodo in jo ohladite. V kuhane dele nalijemo hladno vodo in pustimo en dan v tem stanju.piva tangerine
 3. Izdelajte sladkorni sirup.naredi sirup
 4. Vstavite mandarine in počakajte 12 ur.nalijte mandarine s sirupom
 5. Naslednji dan zmešamo 40 minut.
 6. Razširite se na obrežje in zavite.

Ko bodo provarsko mandarino nujno videti pena, ki jo je treba odstraniti. Njena prisotnost lahko vpliva na skladiščenje džema.

Mandarinski džem iz celih agrumov

džem iz celega mandarina

Če želite jesti marmelado v obliki celih mandarin, ne morete trpeti in jih takoj zapreti, ne da bi jih razdelili na dele. Iz tangerin z lupino se izkaže zelo okusen džem. Za to jed, vzemite 1 kilogram sadja. Dodatne sestavine vključujejo enako količino sladkorja, 1 srednjo limono in steklo (150 gramov) vode.

Priprava:

 1. Operite plodove in jih prebodite z zobotrebcem.preboditi tangerine
 2. Pripravljene mandarine položite v ponev, dodajte vodo in pustite 10 minut.mandarine za pivo
 3. V drugem vsebniku pripravite sladkorni sirup, ki ga nato napolnite s kuhanimi mandarini. Vklopite ogenj in vtaknite tangerine v sirupu še 10 minut. Nato počakajte 2 uri, dokler se zdravilo popolnoma ohladi.kuhajte tangerine v sirupu
 4. Ponovite četrti odstavek dva ali večkrat, dokler sirup ne dobi bogate barve oranžne barve.pripravljen sirup
 5. Pred izklopom vlijemo v sok limone.
 6. Jam distribuirati do bank ali takoj dati na mizo.

Pri ohranjanju celotnega sadja je zaželeno, da jih prebodite z iglo ali zobotrebcem. Ta postopek je potreben za racionalno izmenjavo sadnega soka s sladkornim sirupom, tako da se džem skladišči za dolgo časa in je nasičen s sladkorjem.

Mandarinski džem v multivariantnem

mandarin sladicaTisti, ki želijo zmanjšati čas v kuhinji, je bolje pripraviti marmelado iz tangerin v multivarku. Za ta recept, poleg 0,5 kilograma mandarine, potrebujete še 1 limono, 4 skodelice sladkorja in 1 kozarec vode.

Priprava:

 1. Celi mandarini dajo v več sklede. Izklopite 5 minut. Za okus lahko dodate začimbe.mandarinski džem v multivariantnem
 2. Odprite pokrov, da odstranite mandarine, znebite se vode. Izperite posodo.
 3. Nato pripravite sirup. Sladkor z vodo premešamo in postavimo v globok krožnik iz pleksi stekla. V skodelici multivarki nalijte navadno vodo do spodnje oznake in potapljajte z vodo. Vklopite juho način za 4 ure.
 4. V tem času je treba tangerine razrezati na polovice, odpreti pokrov multivark v pol ure in vrgati v koščke agrumov. In počakajte na preostalih 3,5 ure.dati marmelado v kozarec
 5. Na koncu kuhanja je treba mešanico mandarine pustiti 8 ur. Jam je pripravljen.

Jam iz lupine mandarine

džem iz lupine mandarineMandarinske skorje so zelo uporabne. Vsebujejo organske, citronske in askorbinske kisline, mineralne soli, pektin, eterično olje, vitamine. Smotrno je ohraniti te pozitivne snovi s pripravo džema iz mandarinske skorje. Če želite to narediti, potrebujete 2 kilograma skorja, ki bo trajalo 2 kilograma sladkorja. Razredčite okus mandarine in shranite določbe, bo pomagala 1 limone.

Priprava:

 1. Odlepite mandarine iz lupine. Dobljene surovine lahko zavijemo v spiralo, fiksirano z zobotrebci ali nitjo.pranje mandlji
 2. Utopite lupino v vodo tri dni. Trikrat na dan je treba spremeniti.
 3. Nalijte v ponev vode, nalijte v 0,5 žličke žličke soli, vrgnite skorje in zavrite 1 uro.zavrite lupino
 4. Naredite sirup (2 skodelice vode za 2 kg sladkorja) in ji dodajte kuhane spirale. Kuhaj 10 minut, ohladi. Enak postopek ponovite trikrat.
 5. Dodajte limonin sok pred koncem kuhanja.

Pripravljenost mandarin skorja je odvisna od barve – mora biti pregleden.

Mandarinski džem s kosmuljo

Meso kosmulje je dobro z mandarinskim mesom. Okusne lastnosti te mešanice niso manj prijetne od okusa enega po enega. Če želite džem iz tangerin in kosmulja, morate vzeti 2 mandarine in 2 skodelice kosmulje. Te sestavine potrebujejo 4 skodelice sladkorja.

Priprava:

 1. Izperite in izberite kakovostne jagode. Odstranite rep.pranje in čiščenje kosmulje
 2. Uporabite rdečo, da odstranite lupino iz mandarine. V belem lupini morajo biti tangerine. Potem se morate samo znebiti te bele lupine.grind mandarine
 3. Tangerine mlet v mešalniku.sesekljate mandarine v mešalniku
 4. V kosmiči položite kosmulje in ga pokrijte z 2 skodelicami sladkorja. Sestavine rahlo premazujte z vodo. Vreti jo.mandarina - kosmulje konzervi
 5. V toplem sirupu nalijte mandarino pire in njenega telesa. Vreli 15 minut.
 6. Nalijte v pločevinke in plute. Mamica tangerin z kosmiči je pripravljena!džem iz tangerin in kosmulja

Mandarinski marmelad z gruzijskim receptom