otvoreno vino bez limenkeOdmor, gosti, sve u očekivanju banketa i dobrog raspoloženja. Ali to je loša sreća, cjevčica je izgubljena. I gosti čekaju, jela se hlade … I svi se počinju međusobno povezivati ​​kako bi savjetovali kako otvoriti vino bez spinova.

Zanimljivi načini otvaranja boce

Čovječanstvo je izumio mnogo načina kako ukopati pluto s improviziranim sredstvima. Neki su prijedlozi tako komični da je teško vjerovati u njihovu učinkovitost. Ali, ipak, nosite se s veseljem. Dakle, izbor najzanimljivijih i dokazanih metoda kako otvoriti vino bez limenke.

Stisnite pluto s prstom ili ručnim alatima

Metoda je vrlo učinkovita. Samo u prvom slučaju potrebno je imati snažnu snagu. U drugom, možete koristiti sve što je pri ruci. Žene mogu koristiti čak i pete s omiljenih cipela (po mogućnosti ne iz kurirske službe). Neki savjetuju umjesto limenke pomoću noža. Nedostatak ove metode je nemogućnost zatvaranja boca ako vino nije pijan.

Upotreba prtljažnika

otvorite bocu s cipelamaJoš uvijek mislite kako otvoriti bocu vina bez limenke? Sve što trebate je muška cipela, na peti koju trebate staviti bocu. Sada, dolazeći na zid, kucaju se s čizmom s bocom. Nakon nekoliko udaraca pluta se penje toliko da se može izvaditi prstima. Slično tome, možete otvoriti plato jednostavnim omatanjem dna boce s ručnikom složenim u nekoliko slojeva. Tajna se nalazi u tzv. Vodenom čekiću: tijekom kucanja vino visi prema plutaču s silom koju nanosite, pada na pluto i počinje ga gurnuti van.

Korištenjem metode, važno je ne pretjerati i razbiti bocu. Istina … eksperimentirajte s jeftinim vinom.

Vijak za pomoć

otvorite bocu vina vijkomMetoda je slična načinu otvaranja vina s lončarom. Koristeći odvijač, uvrnuti u cijev srednje veličine vijka, ali tako da viri kapica negdje u 0,5-0,7 cm. Zatim uz pomoć kliješta hvat poklopca motora i vijke pričvrstite vlast, izvucite utikač. Ali postoji jedna stvar: pluta se može raspasti, a vi ćete ostati bez ništa.

Related  Omiljeni desert od pečenih jabuka

Kuhinjski nož

otvorite vino nožemI evo još jednog načina otvaranja vina bez limenke kod kuće. Ispada da nož može ne samo rezati hranu nego i otvoriti boce. Za početak, okrenite bočicu naopako, tako da je pluto vlažan s vinom. Sada uzmite nož s prilično uskom oštricom i ubosti ga u plutici što je moguće dublje. Držite nož pod malim kutom, kružno kretanje i istodobno lagano povlačenjem. Malo se strpljenja i pluta izvlače.

Upotrijebite metodu s velikom pažnjom – veliku priliku za rezanje.

Metoda grijanja

Postoje dvije opcije.

otvoreno vruće grijanjePrvo je zagrijavanje samo vrat preko plamena svijeća, upaljača ili plamenika preko plamenika. Zrak u vratu će se zagrijati i proširiti, čime se gura iz pluta.

U drugoj varijanti možete staviti bocu u lonac vruće vode, vatre (na primjer, u vatri, ako ste vani). Kao u prvom slučaju, sadržaj, grijanje, iscijedi pluto. Usput, na taj način ćete ubiti dva, pa ni tri stvari: da se zabavite, odčepite bocu i kuhati vrlo korisno za tijelo pije – grog (samo ne zaboravi da zaliha robe gore na začina).

Ribolov s čipkom

otvorite vino s žicom s čvoromSve što trebate je prilično jak i dug kabel. Na jednom kraju čvora. Sada, pomoću tanke svile, napravite rupu u pluto i gurnite kabel unutar boce tako da je čavao fiksiran unutra. Sve što je ostalo je pažljivo povlačenje kabela i sve, možete piti vino.

Sada znate otvoriti vino bez okretanja i lako možete to učiniti, koristeći samo znanje, vještine i improvizirane načine.

Otvaramo vino bez kablovskog videa