läckra korv i blöta bakverk

Korv i puffdekor är inte bara snabbmat. Detta är också ett snabbt mellanmål alternativ hemma. Och genom att ansluta fantasin kan du göra en originalrätt, som inte kommer att vara synd att tjäna gäster.

Läckra och originella korvrecept i puffdekor

Matlagningsrätt kan tillverkas av olika deg: vanlig, jäst, puff. Idag låt oss prata om att laga den sista vägen.

Spiralformade korv

spiral korvGästerna är på tröskeln och du tänker, vad ska du behandla detta till? Då är korven i puffdekor speciellt för dig: original, enkel, läcker och snabb. Med en kryddig sås kommer att vara rätt. Dessutom behöver matlagningstestet inte röra sig om.

Så, för 5-6 korv behöver du ta 0,2 kg jästpuff, redan beredd deg. För sås måste du ta 2 msk. l. honung, majonnäs, söt senap och 1 tsk. skarp senap. Du behöver också salt, paprika, peppar och vinäger enligt dina önskemål. Behöver också en lång spett.

Cooking:

 1. Varje korv till sträng på en spett. Om de är långa kan du skära korv i halva. Använd en kniv, skär varje korv spiralt direkt på spett, rulla försiktigt.klippa korven
 2. Förbered degen – avfrost, rulla och skär i remsor. Korv sträcker sig lite på spett och rullar degen spiralt mellan hjulen. Den beredda tandemen skickas till en förvärmd ugn till 180 ° C under kvart i timmen.rulla degen
 3. Under tiden förbereda såsen, blanda noga honung i behållaren, kryddig och söt senap, majonnäs, salt och. ättika och paprika.förbereda såsen

Klar korv spreds på en maträtt och serveras med sås till bordet.

Korv i puff bakverk jäst

korv i puff bakverk jästDetta är ett utmärkt bakverk för hemma middag. Det är enkelt, speciella, svårtillgängliga ingredienser är inte tillgängliga.

Var inte rädd för att experimentera med fyllningen. När du lägger till andra ingredienser i korv kan du hitta den perfekta kombinationen av smaker.

För beredning av korv i ett test från puff-gjärdéet tar det (för 12 korv): 1 msk. socker, 3-4 msk. mjöl, en nypa salt som bara förbättrar smaken. Jäst i torr form i mängden 11 g. Om du tar färskt, måste du räkna om vikten. En tredjedel av ett glas solrosolja, 1 msk. l. socker och 2 ägg. För att ge en vacker färg, använd äggula av ett ägg och för dekoration – sesamfrön.

Related  Vi frysar äggplanter för vintern

Cooking:

 1. I behållaren, där degen kommer att förberedas, blanda alla torra ingredienser (1 msk mjöl, salt, socker, jäst). Häll en lätt, men inte varm mjölk, blanda noggrant och lämna massan på en varm plats i en halvtimme.
 2. Så snart du märker att oparaen har närmat sig och ökat i volym med 2 gånger, hälls vegetabilisk olja och slagna ägg in i den.bereda jästbasen
 3. Sifta återstående volym mjöl, lägg till massan och ät degen i 15 minuter. När du gör det borde du få en tät och elastisk klump.puff- och jästdeg och korvbildning
 4. Rul degen i ett tunt skikt och skär i tunna långa band enligt antalet korv. Varje korv slingras spiralt i en deg. På toppen av smörj smörj med äggula och strö med sesamfrön. Skicka ugnen till ugnen, förvärm till 180 ° C tills testet är gyllene i färg.

Rickerpuffdekor med korv

puffdekor med korvFrån en maträtt som korv i ett puffkaka i ugnen – du kan förbereda ett mycket intressant alternativ – en flätad paj. Du måste tinker lite, men du kommer att gilla resultatet. Dessutom, om du ringer till barn, blir processen mycket roligare.

Degen är klar. Hur det ser ut till dig. Den kan puffas på en jäst eller fräsch grund.

Så, för att förbereda ett mästerverk behöver du någonstans 16-20 korv. Ett färdigt prov ska ta ett ark. Du behöver också peppar och salt efter eget gottfinnande. Ovanifrån smälter bakverket med äggulor:

 1. Klar puffdekor ska avfrostas i förväg och sedan sätta på pergamentpapper (eller bakning), lite rulla ut och skära i remsor 3-5 cm breda.
 2. “Nummerering” för sig själva remsor, varje udda kurva böjs uppåt och längs mitten av testet.rulla degen och klippa remsorna
 3. På degen nära veckan läggs två korv i längd och täckes med degremsor.
 4. Nu böja de jämnremsor och repetera. Så fortsätt att lägga korven och vrid dem tills hela degbädden är fylld.vi bildar en paj
 5. På samma sätt kommer med andra sidan av testet.
 6. Doppa försiktigt degen på toppen med äggula, peppar och salt till vilje. Förvärm ugnen till 200 ° C och skicka den till “fläkten” i 20 minuter. När toppen blöder upp – kakan är klar.Vi smörar lätt den färdiga paj med ägget

Tårta kan ätas som en separat maträtt med sås och till soppa, till exempel lins, svamp. Han kommer vara läcker och med en rätter.

Korv i puffdekor är ett win-win alternativ för alla tillfällen. Ett bra alternativ för ett mellanmål, lunch för barnet i skolan, en behandling för gäster i bråttom. Genom att ansluta fantasin kan du förbereda dina egna alternativ. Till exempel kan du lägga till ägg, saltad gurka, ost och andra produkter.