Färskpressad juice från sänkorHur glädjande när du kan göra juice från plommonet till vintern genom en juicer från frukten av dina träd i landet eller grönsaksgården. Utmärkt råd och instruktioner för att göra juice från plommon kommer att tacka dig med sin steg-för-steg beskrivning så att inga fler frågor uppstår.

Vitaminiserade plommon

Sammansättningen av vitaminer i diskbänken beror på dess variation. Men det här är inte den enda enheten. Mineraler och vitaminer i det förefaller och försvinner i olika mognadsträckor och har också tillväxtförhållanden, jord- och trädvård. I alla sorter finns vitamin P, som positivt påverkar stabiliseringen av tryck och förstärkning av blodkärlens väggar.

utsökt och hälsosam juice från sänkorEn positiv indikator är det faktum att E-vitamin vid hög temperatur inte förstörs. Därför kan plommon säkert burk för vintern, för att producera sylt, stäng saften från plommon genom juicer, matlagning kompott och så vidare. På vintern brist på vitamin påfyllning för organismen kommer burk dricka vara precis i tid.

Innehållet inkluderar inte bara plommon vitamin betraktas, är det också för: citronsyra, salicylsyra, bärnstenssyra, äppelsyra, oxalsyra, sackaros, glukos, fruktos, fenolföreningar, karoten, vitamin E, zink, kalium, järn, jod.

Användbarhet av rätter från plommon:

 1. Torkade plommon som föreskrivs för behandling av patienter med åderförkalkning, eftersom de kan visa kolesterol från kroppen.
 2. En ny plommon är lämplig för personer som lider av förstoppning och intestinal atoni.
 3. Kalium i vilken form som helst kan aktivt ta bort vätskor från kroppen, vilket är bra för hypertensiva människor och personer med ohälsosamma njurar.
 4. Även löv av vissa typer av plommon som innehåller kumarin kan stoppa bildandet av trombi. Utvidgning av blodkärlen, flytande blodproppar, förhindrar de i stor utsträckning allvarliga sjukdomar.
 5. Frisk plommon är användbar vid hjärtsjukdomar, som fungerar som lugnande medel.
 6. Konserverade och färska frukter påverkar positivt den stabila metabolismen.
 7. För behandling av konjunktivit och sårläkning används tuggummi, vilket frigörs från sprickor i barken av plommonträd.

Juice alternativ från plommon

Plommonjuice hemma genom en juicer tar lite tid, speciellt när denna process underlättar den elektriska apparaten. För älskare av surt söt smak ges recept för produktion av utmärkt plommonektron nedan. För att producera juice från denna frukt kan du använda olika typer av juicer, men det är lämpligt att applicera en speciell teknik för fasta grönsaker och frukter. Var noga med att ta bort benen innan du lägger frukten i maskinen för att inte skada mekanismerna. För att minska tiden för matlagning är det bättre att ta en elektrisk juicer, andra kommer också att fungera, men processen kommer att försenas.

För att få 1 liter juice, behöver du 2 kg diskbänk.

Plommonjuice för vintern genom en juicer: ett recept med massa

ingredienser:

 • plommon – 20 kg;
 • socker – efter vilja.

Beredningsstadier:

 1. Tvätta frukterna noggrant.tvättade plommon
 2. Ta bort benen och häll kokande vatten i 3 minuter.pitted plommon
 3. Hoppa över mjukade plommon genom en elektrisk juicer.juice genom en juicer
 4. Värm upp den mottagna vätskan i emaljvaror, häll över burkar och rulla.
 5. Vitamin nektar är klar för godkännande

För att få plommonjuice från den återstående pomaceen, måste du svetsa den igen och tillsätta samma mängd vatten. Sedan sätter hela blandningen i juicer och avlägsna önskat.

Plommonjuice genom en juicer: recept utan massa

ingredienser:

 • plommon – 3 kg;
 • socker – 300 g.

Beredningsstadier:

 1. Plocka frukt, tvätta, ta bort benen och torka.bearbetning av plommon
 2. Passera plommon genom juicer.
 3. Stryk saften genom gasbind eller en sil för att separera vätskan från massan.spänna saften
 4. Tillsätt socker. Värm upp saften i en kastrull till 90 grader.
 5. Häll i burkar och sterilisera dem med innehållet i 20 minuter.juice utan massa
 6. Rulla upp med ett tennlock, linda det i en varm en dag, utan att vrida den.
 7. Bon appetit!

Om det inte finns juicer placeras mjukade plommon i gasväv och pressas tills vätska erhålls.

Förutom recepten genom juicer finns det flera fler alternativ för att bevara juice från plommon för vintern, ett par som ligger nedanför. Om du blir uttråkad med de vanliga recepten för juice från plommonerna till vintern kan du använda de nya. För att ge en vanlig smak till plommon är det lämpligt att lägga till andra frukter (äpple, aprikos) under tillagningen.

Receptet på att göra juice från plommon i en juicekokare

ingredienser:

 • plommon – 3 kg;
 • socker – 100 g;
 • vatten – 5 liter.

Beredningsstadier:

 1. Tvätta flossen och bli av med stenarna.
 2. Häll vatten i sokovarku och sätt på en spis, låt den koka. Lägg frukten i en kollare, täck med ett lock och lägg det på en långsam eld.
 3. Tillsätt socker och koka i ytterligare 7 minuter. 7.
 4. Efter en timme sätta en skål för att samla saften under slangen och öppna spärren.juice genom juice
 5. Smörsa saften på bankerna, rulla upp locket och låt svalna. Plommonjuice för vintern är klar!

Koncentrerad fruktjuice från plommon

koncentrerad komposit av plommoningredienser:

 • plommon – 6 kg;
 • socker – 5 kg;
 • vatten – 6 liter.

Beredningsstadier:

 1. Förtvätta grundligt tvättade plommon.
 2. Häll dem i en emaljpanna och lägg till vatten till hela beläggningen.
 3. Koka det. Under tillagningen bör frukter periodiskt avlägsna det bildade skummet på ytan. Förfarandet tar vanligtvis 40 minuter.vi lagar plommon
 4. Svetsa stekt frukt genom en juicer eller pressa genom en kolsvamp. Endast i den andra varianten måste denna process upprepas två gånger.
 5. Den resulterande vasslan häller tillbaka i saften, tillsätt socker och koka i 10 minuter. Det resulterande skummet bör inte avlägsnas.
 6. Sprid den svetsade vätskan på glasbehållare och rulla locket fram till vintern. Ha en trevlig resa!

drycken är klarJuice från plommon för vintern på en juicer är det bästa alternativet att få mycket vitaminer och förbättra din hälsa på vintern. Och när det är gjort av sig själv, kan man dubbelvis vara säker på att kroppen kommer att vara mättad med en naturlig produkt utan konserveringsmedel.