prvak u posluAmerička hortikulturna tehnologija je vrlo popularna. Uzgajivač prvaka prikupljen je u produkciji, iznesen u Kini. To vam omogućuje da zadržite demokratsku cijenu za jedinicu, a ne inferiornu u funkcionalnosti za skuplje modele. Tvrtka se pobrinula za vlasnike ljetnih vikendica i velikih površina.

Tehnička politika tvrtke u proizvodnji kultivatora

profesionalni modelPriznat razvijen od neprocjenjive vrtne opreme, tvrtka Champion stvara modele amaterskih i profesionalnih serija. Da biste smanjili troškove korištenih proizvoda:

  • novi kompozitni materijali;
  • ekonomični motori;
  • učinkovit prijenos.

Prijenos proizvodnje u Aziju, gdje je najjeftinija radna snaga, opravdava se s ekonomskog stajališta.

Za kultivator Champion odaberite čvorove, ovisno o opterećenju. Crvni zupčanik opremljen je kultivatorom za preradu traka 24 cm do dubine od 22. Najmoćniji strojevi s radnom širinom od 0,85 metara i dubinom oranja od 30 cm imaju reduktor lanca, prijenos remena. U skladu s time, koristi se spojka remena ili je instalirana spojna spojka. Dizajn koristi motore Champion i Honda, koji pružaju snagu jedinice 1,25 – 4,8 kW, odnosno 1,7 do 6,5 litara. a.

Svjetlosni kultivatori Prvak se kreće samo naprijed, teški – opremljen obratom.

Ovisno o snazi ​​motora, koriste se rezači od 4 ili 6 rezača. Sva oprema stvara raspored težine od 16 do 50 kg. Čovjek koji ne radi na takvim strojevima može rukovati strojem, tako jednostavnom kontrolom.

prvak motoraMogućnost održavanja jamči široka mreža servisnih centara. Mladi i razvijeni od 2003. godine tvrtka je već otvorila 707 prodajnih centara u Rusiji. Prošireno 320 trgovina za popravke, tu je online trgovina koja opskrbljuje rezervne dijelove za prvaka kultivara.

U nedostatku uputa o korištenju opreme iz bilo kojeg razloga, priručnik za bilo koji model može se preuzeti online na ruskom na web stranici tvrtke. Da biste pretražili, trebate točno znati model i godinu proizvodnje uređaja. Upute za kultivator Šampion je precizan, detaljan, popravak je naslikan korak po korak. U prošlosti nema vremena tražiti servisne radionice, rukovodstvo će pomoći da se sami otklone ne jamstveni slučajevi.

Izbor aparata

izbor uređajaPrije svega, tehnički priručnik upućuje na koja je djela namijenjena kultivatora i koji su tehnički parametri. Jasno je da će široki ljuljački agregati brzo provesti temeljni rad i uspješno će raditi s nadstrešnicama. Ali to su snažni profesionalni strojevi s puno težine, koji zahtijevaju mušku fizičku snagu.

U stakleniku se optimalno koriste uske kultivatore, za rezanje kreveta i oranje malih površina.

Kultivatori benzinskog prvaka su pokretni, lako se pokreću i rade u svim vremenskim uvjetima. Uske kultivatori savršeno će se nositi s obradom debla i trake.

U liniji postoje univerzalni modeli koji se mogu prilagoditi bilo kojoj vrsti iskopa pomoću zglobnih alata.

Održavanje i popravak kultivara

održavanjeU kompletu za prvak uzgajivača, kupljen u prodajnom centru, postoji putovnica za opremu, jamstvenu karticu i upute za održavanje. Opisani su koraci za otključavanje opreme prije rada i vrijeme održavanja vaše jedinice. Tvrtka proizvodi modele:

  • s motorima s unutarnjim izgaranjem s različitim rasporedom koljenastog vratila, dva i četverotaktna;
  • spojka može biti remen ili spojka;
  • Reduktor koristi crv, lanac i remen.

Upute za kultivator Šampion je napisan za određeni stroj.

Čak i po uputama, morate imati minimalne vještine u popravljanju opreme, pribora, brtvila i rezervnih dijelova pri ruci. Ali ako postoje sumnje u učinkovitost motora i mjenjača, bolje je koristiti usluge stručnjaka.pojas kultiviranja

Oprema za kupnju u prodajnom centru, morate se brinuti o potrošnom materijalu unaprijed. Dakle, pojas na kultivatoru Champion mora se kupiti odmah. Dio radi pod opterećenjem, proteže se čak i ako se promatra poravnavanje. Ako je nakošen i neusklađen, brzo se može suziti.

Na lageru, remen bi trebao uvijek biti, kupiti ga i podmazati mjenjač unaprijed.

Neki modeli iz linije motornih vozila Champion

prvak 243Uzgajivač prvaka 243 smatra se najmlađim modelom. Koristi dvotaktni motor prvak GC243 1,25 kW. Opremljena je s 4 rezača za oranje 24 cm na dubini od 220 mm. Podešavanjem kotača možete dobiti manju dubinu oranja. Motor započinje ručnim starterom. Model s jednim brzinama ima lančani pogon i spojku remena. Za pripremu mješavine goriva koristi se benzin AI92 i sintetičko ulje API TC-3, JASO FD, omjer 1:50. Jedinica teži 18 kg.

prvak 5602Prerađivač kultiviranja 5602 će se nositi s velikom količinom posla. Jednostavno ulijeva 20 hektara pada zemlje, s hvatom od 55 cm. Dubina popuštanja iznosi 300 mm. Četverotaktni benzinski motor Champion 1P 65F OHV ima gornji ventil, što čini motor slabijim. Kapacitet motora je 5,5 litara. a. Brzina glodalica namještena je na ručnoj ploči. Pokazati djelo kultivara prvaka na video:

Dizanje koristi lako pokretanje, dizajn koristi plinoviti rasplinjač, ​​a kolotura svitka za pokretanje povećava se u presjeku. Mehanički decompressor vam omogućuje da odmah dođete do radne snage. Osovina sastavljena od kompozita donekle smanjuje šum. Kultivator ima obrnuti, sklopivi ručki i teži 44 kg.

prvak protiv 5712Opis uzgajivača Šampiona 5712, koji pripada klasi univerzalnih strojeva, započet ćemo s prikladnom uporabom snažnog stroja. Dvije brzine naprijed i jedna leđa omogućuju korištenje svih privitaka. Niski centar gravitacije povećava stabilnost i omogućuje rad na padinama. Prilagođavanje širine zahvaćanja obrađene trake može biti uklonjiva rezača za 30, 55, 85 cm. U skupu za isporuku ima 6 rezača. Maksimalna dubina otpuštanja je 35 cm, ali se može podesiti s coulterom.

Sve ove tehničke snage osigurava četverotaktni motor vlastite proizvodnje s komorom sagorijevanja od 196 cm3, što daje snagu od 6,5 KS. moć. Univerzalni strojevi ove klase koriste različite opreme prikolice.

oprema za vučuUz istu opremu i klasu, kultivator Champion 6712 teži samo 49 kg, 8 kg je lakši od BC 5712. Korisnici se nazivaju “prvak” i “pomoć” za njihovu učinkovitost i malu težinu. Obrazložili su model tako lagano. Neki od zupčanika i valjaka izrađeni su od polimera, tako da je buka ugašena bolje. Korisnicima i dizajnom osovine reduktora, zahvaljujući produžetku od 3 cm, pričvršćeni su kultivatori s drugog motobota. Podesivi kolo upravljača, dvije brzine i obrnuto čine model udobnim za korištenje s setom nadstrešnica.

prvak sunca 7712Najteži kultivator Champion 7712 iz serije vagona s vagama težak je 52,5 kg. Njegovi rezači ugrizuju se čak i na dravu. No, zahvaljujući podesivoj širini držača, može raditi u redovima s montiranim alatima. Stopa liječenja, 20 hektara na dan. Jedinica je uravnotežena i stabilna na ruševinama i padinama. Motor s hlađenjem zraka gotovo se ne zagrijava. Ručka se može podesiti u dvije ravnine i ukloniti tijekom prijevoza.

Odaberite pomoćnika pomoću objektivnih podataka o tehnologiji i povratnim informacijama korisnika.

Kultivator pregleda videa prvak 7712