električna makita u raduStoljetna povijest razvoja makita učinila je markom simbol kvalitete u bilo kojoj proizvodnoj liniji. Električna pila pilota Makita je lider na tržištu građevinskih alata. U ocjeni električnih pila Makita preferira profesionalce i amatere. Sektor korištenja alata – u prostorijama i blizini zgrada, kada je nepotrebno buka i kontaminacija plinom.

Opis električne pile pile Makita

lančana električna pilaSvaka pila sastoji se od kućišta u kojem je ugrađen motor, koji prenosi rotaciju kroz reduktor na gumi s zategnutim lancem. Za podmazivanje lanca tijekom rada nalazi se spremnik za ulje i pumpa za dovod ulja u labirint. Na tijelu se aktiviraju gumbi za zaključavanje. Praktične ručke i zaštitni štit osiguravaju dug radni alat bez umora.

Piling se odvija zbog prijenosa zakretnog momenta od motora do mjenjača, od reduktora do vožnje lančanika gume, što lanac lovi s oštrim zupcima. Istovremeno s rotacijom započinje laneno podmazivanje.

raspored motoraElektrična Makita lancem pile isporučena je u Rusiju u dvije varijante motora. Pile u kojima je motor smješten duž osovine alata su bolje uravnoteženi. Oni su prikladni da rade dulje vrijeme i provode točan rez. Međutim, konstrukcija je komplicirana prisutnošću konične spojke, a pile s uzdužnim motornim sklopom skupo su profesionalno oruđe. To su modeli u znaku kojih postoji “30A”. Ovaj alat je dulji, izgleda grabežljiv.

Za vertikalno piljenje, pila modifikacije “20A” će biti prikladnije ako se piljenje odozgo prema dolje i pod pravim kutom. Ali takva pila teško je rezati grane na drveću zbog nestabilnog balansiranja. Za piljenje drva za ogrjev, lančana električna pila Makita savršeno se uklapa i nema potrebe preplatiti nekoliko tisuća za profesionalni alat.

Kapacitet uređaja ovisi o kapacitetu. Za profesionalne pile potreban Vam je motor od 2,5-4,0 kW s regulatorom napona. Kućanstvu su modeli s kapacitetom od 1,5-2,0 kW. Odaberite alat koji vam treba s granicom snage jer nestabilni napon u mrežama negativno utječe na čvor snage.

lanacVeličina guma treba odabrati prema prirodi posla. Piljenje trupaca za gradnju kuće može biti trupaca pomoću duljine autobus od 45 cm, u cilju smanjenja nogara kolac dovoljno rezač 30 cm. Prema tome, pila će biti kompaktniji i lakši s nižim željeznicom.

Related  Područje primjene kultivara Teksasa

Poluga u obliku preklopa ispred ručke je lančana kočnica. Osoba baci naprijed naprijed, naslonio je ruku na poklopac, motor se zaustavlja. Ovo je zaštita od povratnog udara.

U lancu električna pila Makita postoji blokada od pregrijavanja motora, blokirajući uključivanje. Glatko povećanje početne struje omogućuje vam postupno povećanje zamaha, produljujući život svih čvorova.

Profesionalci savjetuju odbiti kupiti pilu ako nije zaključana. Ovo je prvi znak da je model krivotvoren.

Pregled električnih pila s lancima otkriva, Makita pile zauzimaju prva mjesta u postotku Yandex tržišta, provedenu na anketama korisnika i kupnji robe.

Modeli UC4030A, opis i recenzije

lančana pila makita uc4030aElektrična pila za pile Makita UC4030A prepoznata je kao lider među profesionalnim alatima. Sa snagom od 2,0 kW, težinom od 4,4 kg i duljinom gume od 40 cm, pila ima izvanredne osobine. Razmak lanaca od 3/8 inča omogućuje doslovno ugristi u drvo. U pregledima postoji kvalitetna rumunjska montaža uređaja.

Posebno obratite pozornost na sigurnost. Alat se automatski odspoji ako lanac zalazi. Stoga se lanac odbija i razbije. Početak je glatka, lanac postupno dobiva zamah.

Vrlo snažan zupčanik, čak i uz piljenje hrastovine, s noktima koji su dolazili, zvjezdica je prošla. Označite elektromagnetsku kočnicu motora, zaustavljajući krug u nekoliko sekundi.

Nedostaci uključuju pad snage s nestabilnim naponom u mreži, ali proizvođač upozorava o tome. Drugi problem za korisnike je konzistentnost ulja. Manje viskozno se brzo gubi, gusti se ne prima. Zaključak je korištenje preporučenog ulja. Cijena proizvoda je 10 do 11 tisuća rubalja.

Vođa prodaje je amaterska moć vidio UC4020A

lanac makita uc4020aElektrična pila za pile Makita UC4020A s poprečnim rasporedom motora izgleda dobro zasićeno masno. To je najbolje cijene i kvalitete od identičnih modela za osobnu upotrebu. Snaga motora 1,8 kW omogućuje vam da obavite veliku količinu posla. Alat presijeca trupce do 40 cm u poprečnom presjeku, služi za rezanje stabala.

Related  Kupite električni kultivator za ljetnu rezidenciju – ubrzajte uzgoj tla

Komentari o operaciji nisu otkriveni, čak i ulje ne propušta i umjereno se konzumira. Označite vrlo prikladan mehanizam napetosti lanca.

Pila težak 4,4 kg, to košta prosječno 8 tisuća.

Modeli s oštricom pile 35 cm

električni makita uc3520aŠto je dulja pila, to je deblja pila. Ali svi čvorovi u instrumentu su međusobno povezani i prilagođeni određenom opterećenju.

Predstavljamo električni električni motor Makita UC 3520A s transverzalnim rasporedom motora. Proizvođači ne preporučuju korištenje alata pri rezanju više od 15 cm, ali korisnici mogu riskirati, neki su vidjeli 35 cm.

Kada zategnite lanac, trebali biste ostaviti lagani progib odozdo, oko 1 cm, provjeriti povlačenjem prstima bez napora.

Pila je dobro uravnotežena, lagana za prianjanje. Sjeđe vlažno i suho stablo srednje gustoće. Lanac je prilagođen vrlo povoljno, okretanjem janjetine, nakon čega slijedi klik. Za sat vremena rada, potrošnja ulja treba biti 200-300 ml. Malo istjecanje ulja u neaktivnom položaju lako se uklanja. Ali trebate obratiti pažnju, razina ulja vidljiva je u donjoj trećoj, a vi trebate popuniti.

Vagati pilu 3,8 kg, snage 1,8 kW, 7,5 tisuća rubalja.

Električna pila za pile Makita UC3530A je profesionalni alat opremljen motorom od 2000 W.

motornu pilu mucita uc3530aUzdužni raspored motora omogućava rad u skučenim uvjetima. Ovo je najbolji alat za stolare koji se bave postavljanjem vitla. Unutar zgrade pogodno je raditi s pilom. Kabel je kratak, potreban je produžni kabel s jakim priključkom. Izmjerite pilu 4,4 kg, košta 11 tisuća rubalja

Video pregled električnih pila Makita