гардеробаЦентар предграђа је често стакленик који узима много времена и енергије од вртларара. Пажљиво узгајати или купити на тржишту садница којима је потребна стална брига. У парадајзима и краставцима, традиционално су посејане пластеницке које у целој породици пружају корисне салате у другој половини летње сезоне и запањујуће припреме за зиму.

Везивање биљке је тежак процес, из ког би радо одбили, али је једноставно немогуће. Озбиљност будућег усјева угрожава стабљике, плодови могу да једу штеточина на земљи, а због прекомерне влаге почиње процес распадања лишћа. Другим ријечима, немогуће је избјећи везивање високих биљака, али је овај процес лакши.

клипове за гартер у онлине продавнициУ руским Интернет продавницама се продају посебне пластичне жице. Ова једноставна адаптација омогућава поправку биљке како вертикално, тако и на хоризонталној подлози.

Клипови су направљени од полипропилена, цена зависи од броја производа у пакету. На пример, сет од 20 клипова за подлогу биљака коштаће 47 рубаља. Упркос ниским трошковима, производи су веома издржљиви и служеће вам више од једне сезоне.

клипови за гартер на Алиекпресс-уКлипови се не приказују у свим домаћим продавницама, па су вртларци преферирани да их наруче на веб локацији АлиЕкпресс одмах након новогодишњих празника. Пластични прстенови пречника 23 мм се продају у паковањима од 50 или 100 комада.

Транспарентни клипови, за разлику од обичних ужади, чврсто држе на стабљима, пружају поуздану подршку и не повређују биљке.безбедно везан за парадајз

Прегледи указују на смањење времена за бригу о повртарским културама, јер за постављање клипова није потребно посебне вјештине. Поред тога, прозирне стезаљке су скоро невидљиве и помажу у одржавању редова у пластеницима. Када су биљке благо везане, залијеване, обрађене и сакупљене много лакше.

висококвалитетно поуздано причвршћивањеИнтересантно је да се трошкови и квалитет клипова за гардеробе на веб страници АлиЕкпресс и у домаћим онлине продавницама, према купцима, не разликују. Прикључци за паковање из средњег краљевства (50 комада) коштају око 85 рубаља. Ако у вашем граду нема таквог производа, унапред се побрините да буде на време за почетак летње сезоне.

Related  Џепни дигитални ПХ мјерач направљен у Кини