vrtne rukavice s kandžamaVrtne rukavice s kandžama su jedinstvene rukavice koje pomažu u obavljanju malih radova bez ikakvog alata. Jedan par rukavica opremljen je s 4 plastična savjeta u obliku kandži. Oštre su, tako da možete kopati, popustiti i čak biljke biljke bez puno truda. Osim toga, uz njihovu pomoć možete zaraziti korov i očistiti tlo različitih otpadaka.

udobne praktične rukaviceRukavice s kandžama bit će korisne svakom vrtlaru tijekom sezone sadnje. Sada ne morate dršati zemlju, napraviti rupe, kopati krevete. Jednostavno je napraviti rupu s kandžama i staviti sjeme. I za čišćenje rukavica prljavštine, samo ih trebate isprati vodom.

par gumiranih rukavica s kandžamaPrednosti rukavica s kandžama:

  1. Trajnost. Rukavice su izrađene od izvrsnog materijala. Oni će služiti vrtlaru za nekoliko sezona.
  2. Otporno na vodu. Sada se nemojte bojati raditi na vlažnom tlu.
  3. Svestranost. 4 savjeta igraju ulogu mnogih vrtnih alata.
  4. Prikladna veličina. Svaki član obitelji može koristiti rukavice s kandžama. Zahvaljujući elastičnom bendu, oni uzimaju bilo koji oblik ruke i dobro se naslanjaju.
  5. Zaštita. Rukavice neće dopustiti da prljavština prodrijeti unutra.

Sada ne morate kopati u zemlju s rukama u običnim rukavicama, koje mogu biti razorene u bilo kojem trenutku. A za male poslove, ne trebate nikakve alate. Sve se može učiniti prikladnim savjetima.

Ali takve rukavice imaju jedan minus: pogodne su samo za prave ruke. Činjenica je da su savjeti samo na jednoj rukavici i u većini slučajeva na desnoj strani. Nažalost, ali lefties su neugodno koristiti takve rukavice.

Ali se postavlja glavno pitanje: koliko su ove rukavice?

vrtne rukavice u online trgoviniU trgovinama Rusije i Ukrajine, rukavice s kandžama mogu se kupiti za 248 rubalja.

vrtne rukavice za AliexpressAli na Alyekspress jedan par košta 113 rubalja. Kineski proizvođač prodaje rukavice 100 rubalja jeftinije nego domaće. A kvaliteta je ista.

Karakteristike proizvoda s Aliexpressom:

  • rukavica – guma i poliester;
  • materijal mlaznica – plastika;
  • boja – zelene rukavice i crne kandže;
  • količina – 2 rukavice i 4 mlaznice;
  • veličina – univerzalna.

Dakle, isplativije je naručiti par rukavica s kandžama u kineskoj online trgovini Aliexpress. Osim toga, uvijek postoji sustav popusta, zahvaljujući kojem možete kupiti rukavice za jeftiniju cijenu.