mikrovalna pećnica za mikrovalnu pećnicuČips su ukusni, ali štetni zalogaj. Stoga mnoge domaćice čine domaće čipove, u kojima nema definitivno štetnih sastojaka. Ali oni se uvijek ne pokazuju jednako tanko i previše ulja se koristi za kuhanje, što nije korisno.

Međutim, ti se problemi mogu riješiti jednostavnom prilagodbom. Mikrovalna pećnica je ploča s posebnim utorima za svaki komad krumpira. Zahvaljujući tome, kriške se neće međusobno držati i biti će potpuno pržene.

čipovi za kuhanjeChipsnitsa je vrlo jednostavan za korištenje. Prvo morate rezati krumpir u tanke kriške na posebnom uređaju koji je uključen u komplet. Nakon toga, trebate staviti svaku odrezak u zasebni pretinac i staviti ga u mikrovalnu pećnicu nekoliko minuta. Nakon što prođe vrijeme, čips se trebaju prenijeti u zdjelu i odmah posuti začinima. Možete koristiti sve začine. Kao što možete vidjeti, ovi čipovi ne koriste ulje na sve.

Prednosti čitača čitača mikrovalova:

  1. Jednostavnost. Da biste napravili čips, morate izvršiti nekoliko osnovnih koraka.
  2. Brzina. Nemojte morati rezati krumpir satima i pričekati dok god cijela zabava puca.
  3. Svestranost. Na isti način možete kuhati ne samo krumpir, već i tikvice, krastavaca, pa čak i čips od jabuka.
  4. Nema štetu za zdravlje i oblik. Zbog potpunog nedostatka nafte, ti čips će donijeti užitak.

kuhanje čips za mikrovalnu pećnicuChipsnitsa bi trebao biti za svakog ljubitelja ukusnih zalogaja, ali koja je njegova cijena? U ruskim i ukrajinskim online trgovinama ovaj proizvod košta 600 rubalja. Vrlo jeftin, s obzirom da više ne morate stalno kupiti žetone.chip shop u online trgovini

Međutim, stranica Aliexpress nudi isti čipset za samo 415 rubalja. Za takvu cijenu zaista je vrijedno kupovati ovaj univerzalni uređaj.Chipsnitsa za Aliexpress

Karakteristike kineskog čipseta:

  • materijal – otporna na toplinu plastike;
  • Skup uključuje kopač, nož za tanke kriške, držač krumpira tijekom rezanja;
  • boja – bijela sa žutom bojom;
  • promjer čipseta je 20 cm.

domaći čipsDakle, potrebno je naručiti univerzalni čipset za mikrovalnu pećnicu samo od jednog kineskog proizvođača. Uostalom, njegova predložena cijena je znatno manja od cijene domaćeg proizvođača.