Bugarski iz KineU svakodnevnom životu vještog obrtnika uvijek će biti 1000 i 1 slučaj. Često se nešto treba izrezati ili polirati. Tvrdi materijal može se obrađivati ​​s Bort BWS-1200U-SR kutnim brusilicom, što je nalaz za domaćeg stručnjaka. Ako čovjek može samostalno napraviti voluminoznu prednost, onda je za obitelj to neprocjenjiv doprinos. Međutim, najbolji zaposlenik je onaj koji se pridržava sigurnosnih tehnika. Nažalost, pisano je u krvi samopouzdanja.

Pri radu s USM-om nosite štitnik za lice ili naočale. Držite alat s obje ruke, a ne jedan.

Tehničke specifikacije

reducir bugarskogPotencijalni kapacitet bugarskog reducera značajno pojednostavljuje rad. Model Bort opremljen je snažnim motorom od 1200 wata. Zahvaljujući tim značajkama, brusilica radi dulje i treba puno više vremena za pregrijavanje. Takva izdržljivost alata omogućuje gospodaru da brzo rezati ili polirati:

  • stablo;
  • beton;
  • kamena;
  • plastike;
  • metala.

Reduktor ove tehnike je nekoliko puta veći od snage bušilice. Bugarski je stvoren posebno za obavljanje teških tereta. S takvim pričuvom energije u obradi čvrstih materijala, motor ne želi izgorjeti, a ležaj – da se prekine. To se često događa s bušilicom tijekom brušenja.

Vožnja, brzina i meko pokretanje

disk bugarskiU ovom rasponu moći će se upravljati samo malim diskovima promjera do 125 mm. Velika oprema, jednostavno se ne povlači. Reduktor okreće osovinu do 11 tisuća okretaja u minuti (praznom hodu). Često to dovodi do oštrog trzanja kad se uključi. Bugarski iz Kine na posluMeđutim, u bugarskoj Bort-u BWS-1200U-SR dobiva se soft start funkcija, što znači da se disk odvija postupno (struja dolazi samo povećanjem brzine). Ipak, nemojte odmah početi s rezanjem (trebate 5-10 sekundi) kako biste počeli rezati, kako ne biste pokvarili uši ili radnu površinu.

Provjerite prisutnost glatkog početka može biti kako slijedi: ako uključite Bugare rad tiho i “ne skočiti” u svojim rukama, onda je to.

Kontrola brzine

bugarski gumb za upravljanjePoseban sustav ugrađen u brusilicu odgovara za održavanje optimalne brzine diskova za mljevenje. Stoga gospodar može odabrati najpovoljniju brzinu za različite aktivnosti: poliranje ili brušenje. Kao rezultat, brzina vrtnje kružnice ovisi o vrsti posla, a ne o opterećenju. Korisna je funkcija zaključavanje gumba za uključivanje / isključivanje. osobna zaštitna opremaBudući da je gumb za pokretanje širok, stručnjak može raditi čak i rukavicama.

zaštitni poklopacRad s kamenom, morate nositi zaštitnu opremu, jer to je vrlo nepredvidljiv materijal. Također, treba zaštititi svoje organe disanja obavljajući brušenje.

Možete kupiti kutni brusilac Bort BWS-1200U-SR na web stranici “AliExpress” izravno iz Kine za 2.885 rubalja.bugarski u Aliexpressu Dok se u običnim trgovinama košta više od 3.200 rubalja.bugarski u trgovini Rusije U Internet trgovinama u Rusiji.bugarski u online trgovini Rusije U online trgovinama u Ukrajini.bugarski u online trgovinama Ukrajine