čempres iz kineskog sjemenaCypress je popularan izbor ukrasnih zimzelenih stabala, koja se često zasađuju u vrtu i oko mjesta, kako bi se stvorila prirodna ograda. Normalno stanište takvog stabla je topla klima zemalja južnoameričkog kontinenta. Unatoč tomu, čempres često koriste vlasnici zemljišta u Rusiji.

sjemenke čempresaPrije sadnje sjemena u zemlju potrebno ih je klijati u domaćim ili stakleničkim uvjetima. Da biste to učinili, možete upotrijebiti posebne obrasce za predgotovinske biljke. Biljne klice trebaju biti odmah nakon početka solarnih ožujskih dana. Također je važno nabaviti kvalitetne sjemenke, od kojih je većina zasigurno klijati i postati otporna na male promjene temperature koje se javljaju u proljetnoj sezoni.

Cypress sjeme na AliexpressMožete kupiti sjemenke dobre kvalitete na poznatom Aliexpressu. Ova čestica sa čempresima ima najvišu ocjenu od kupaca i najisplativiju cijenu među prodavačima sličnog proizvoda na web mjestu. To znači da vam je zajamčeno da ćete dobiti točno sjeme čempresa, što se može lako postaviti u vašu ljetnu kućicu.

čempresijaProdavač daje nekoliko fotografija o tome kako će stabla izgledati nakon što se njeguju:

malo čempresaKako ističe prodavatelj, razdoblje cvjetanja ovog čempresa pada na ljetno doba godine. Također, stabla mogu dobro očistiti zrak.

Cijena partije iznosi 25 rubalja. Za taj iznos dobit ćete jedan paket sjemena. Proizvođač ne specificira točan broj sjemena, međutim, prema mišljenju kupaca, ovaj paket sadrži 25 komada sjemena.

čempresaDostava u Rusiju je besplatna i obavlja se iz središnjeg skladišta trgovine u Kini. Približno vrijeme dolaska parcele kupcu iznosi 35-58 dana. Broj zapisa nije praćen.

Što se tiče cijena čempresa u zemljama ZND-a, oni se mogu kupiti u prosjeku za 21 rubalja – 50 komada u Ukrajini.čempres sjemena u ogorod-ua

U Rusiji je 0,05 grama sjemena koštalo 48 rubalja. U pravilu, domaći dobavljači jamče ne vrlo visok postotak klijavosti biljaka (65-70 posto).sjemenke čempresa u sjemenkama post-en

Related  Kineski vanjski prijenosni grijalice

Unatoč činjenici da je cijena puno kineskih dekocija nešto veća, postotak sličnosti sjemena je veći (od 75 posto). Očigledni nedostatak kupnje robe u Kini je vrijeme isporuke – nije uvijek prikladno čekati dva ili više mjeseci.

Zimi koristite posebne zaštitne pokrovne pokrove. Bez njih, čempresi neće moći preživjeti zimi.

Kupujemo čempres sobu u ruskim dječjim vrtićima – video