čistimo kukuruza brzo i jednostavnoKukuruz je koristan proizvod koji možete jesti i zimi i ljeti. Koristi se za pripremu mnogih jela, uključujući salate i sidra. Međutim, jesti kukuruz u klipu nije baš pogodan, a proces čišćenja zrna iz krave traje previše vremena.

čistimo žitoStoga, ne tako davno na tržištu, bilo je ručno razbijeno (sredstvo za čišćenje), koje vam omogućava brzo rezanje kukuruza iz čaše kukuruza. Ona koristi oštru oštricu, koja se precizno bori sa svojim zadatkom. Za pripremu različitih jela može se koristiti rezano zrno. Možete čak i čašu takvog kukuruza za zimu, kako ne biste kupovali u trgovini.

Upotreba uređaja za čišćenje kukuruza vrlo je jednostavna. Najprije morate kuhati kukuruz. Nakon kuhanja, povrće bi trebalo lagano ohladiti, tako da ne bi spalili tijekom čišćenja klica iz zrna. Zatim stavi kukuruza okomito u veliku zdjelu. Na početku kugle morate staviti ručnu špricu i lagano ga gurnuti prema dolje, spuštajući uređaj prema dolje. Kada se cijela kugla očisti, samo trebate uliti žitarice u tanjur.

ručni jedinstveni uređajPrednosti uređaja za čišćenje kukuruza:

  1. Jednostavnost. U jednom pokretu, možete očistiti cijeli kukuruzni klip.
  2. Brzina. Za nekoliko minuta možete izrezati sve žitarice iz nekoliko kilograma kukuruza.
  3. Čistoća. Odrezati žitarice ne moraju se skupljati u kuhinji jer su uredno sastavljeni unutar uređaja.

Ručno drobljeni kukuruz je koristan uređaj koji bi trebao biti u svakoj kuhinji. Ali koliko košta? U online trgovinama u Ukrajini i Rusiji, ovaj uređaj možete kupiti za 498 rubalja. Čini se da je to jeftino.ručno drobljeni kukuruz u online trgovini

Međutim, na web stranici Aliexpress, uređaj za čišćenje kukuruza može se kupiti za samo 166 rubalja. To je točno 3 puta jeftinije od iznosa koji nudi domaći proizvođač.kukuruzni čistač za Aliexpress

Karakteristike kineskog ručno razbijenog kukuruza:

  • materijal noža – nehrđajući čelik;
  • materijal tijela – plastika;
  • promjer – 12 cm;
  • visina – 5 cm;
  • Kapacitet zrna – 200 grama;
  • boja je narančasta i prozirna.

uređaj ručnog uređaja za čišćenje kukuruzaKao što vidite, najbolje je naručiti ručni uređaj za čišćenje kukuruza kineske tvrtke. Cijene su uvijek nekoliko puta niže od onih koje nudi domaći proizvođač. A karakteristike proizvoda su praktički ista.